zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 31lv Pall 71/59 Jak nim zarobić po hacku?

Kiszka340
12-07-2010, 01:06
Witam mam pewien problem... Po roku przerwy zalogowałem się i witam postać bez eq i pustka w depo :| . Teraz taki problem jak mogę zarobić na non-pvp [Nerana] takim palkiem? Jedyne co mam to BP rsów. Nie wiem jak jest teraz więc pytam was, z góry dzięki :>.

thomson1708
12-07-2010, 05:56
Czy to ku*wa jest jest propozycja poradnika czy ty czytać nie umiesz??

Metheron
12-07-2010, 19:47
1. Nie ten dzial
2. Nowa postac albo idz na trolle

ruszek
12-07-2010, 19:59
Wyżebraj jakieś gówniane EQ i idź na cyce/roty. Ew. idź na jakieś potworki co tłuką z magii głównie.

Sequenzo
13-07-2010, 08:10
Skoro To Paladin, to może próbować wszędzie...

Xyth
13-07-2010, 15:32
Leć na fibule roty, posiedź tam jeden dzień i akurat będziesz miał na jakieś podstawowe eq.

Drugi wariant: wyżebraj od kogoś jakieś gówniane eq i leć na cyklopy, też tam można fajnie zarobić i dodatkowo exp wpadnie.

Flaqon
13-07-2010, 19:03
Przede wszystkim pacc, bo na facc area cieżko jest cokolwiek zrobić :p ankh larvy, scaraby, ph banuta, lb torty, jest masa opcji.

Helodin
13-07-2010, 23:51
wiec tak myslenie zajelo mi 5 sek wiec chyba jestem jakims geniuszem skoro ty musiales zakladac nowy temat dla twojego przykrego powodu

zarabiasz jak robisz cos w zamian za pieniadze w tym przypadku gp

gp - wypadaja z potworow

SPOILER

idziesz goly na raty/bugi i naparzasz z fista, zabij z 10/20 i bedziesz mial kase na 5 spearow

idziesz z 5 spearami np na cyclopy albo ghoule i uciekasz zeby nie obrywac

zabijesz z 30 i bedziesz mial ok 300 gp

kupujesz speary i 2/3 poty i powtarzasz bicie potworow

zarobisz na p-seta i poty i masz .............

.

Sidis
14-07-2010, 00:10
wiec tak myslenie zajelo mi 5 sek wiec chyba jestem jakims geniuszem skoro ty musiales zakladac nowy temat dla twojego przykrego powodu

zarabiasz jak robisz cos w zamian za pieniadze w tym przypadku gp

gp - wypadaja z potworow

SPOILER

idziesz goly na raty/bugi i naparzasz z fista, zabij z 10/20 i bedziesz mial kase na 5 spearow

idziesz z 5 spearami np na cyclopy albo ghoule i uciekasz zeby nie obrywac

zabijesz z 30 i bedziesz mial ok 300 gp

kupujesz speary i 2/3 poty i powtarzasz bicie potworow

zarobisz na p-seta i poty i masz .............

<niepotrzebneenterytktórewgautoranabijająfajnośćboj estbardziejwidocnzy>
.

Jedyne co mam to BP rsów
Szkoda, że na czytanie nie poświęciłeś chociaż tyle czasu, co na myślenie, "geniuszu"
musiales zakladac nowy temat dla twojego przykrego powodu
Czegoś chyba nie rozumiem? A nie, geniusz się nie myli, sry.
A co do tematu - idź gdziekolwiek, jak ci się chce to skombinuj trochę żarcia żeby mieć manę na exury.

Mispexd
20-12-2011, 18:07
idź na poh

nN.
20-12-2011, 18:14
POH? bez sens, kup tarcze rs w łapę i lecisz na mint zbierasz gp i itemki typu Minotaur Leather,Minotaur Horn itp. Później możesz zainwestować w ob knife co zwiększy zysk :) Ewentualnie możesz spróbować tomb pod mount rano bądź w nocy bo za dnia nie polecam, napisz na pw nick to podeślę coś na początek.

fafa112233
20-12-2011, 18:19
wez se noob eq i ic na dwarfy na kase a potem na elf fortece , powinno sie oplacac