Pokaż pełną wersje : Pall 46lv, dobre eq, ( Pacc )
Mam 46 pallka na serwerze "Guardia". Zamierzam kupić po raz pierwszy w życiu Pacca. Najbardziej jak liczyłem to opłaca się na rok, wychodzi zaledwie 0,75 gr za dzień ( karta płatnicza ). Ale przejdę do rzeczy.
Eq jakie mam to
Demon Helmet
Pall Arm
Golden Legs
Boh
Platinum Amulet
MMS
Skille: 75/56
Zwracam się o pomoc w skazaniu expowisk dla:
a) dużej kasy, exp nie ważny
b) exp, na "0" bądź z lekkim waste
c) duży exp, z waste
Na końcu chciałbym się dowiedzieć czy opłaca się kupować w tej chwili pacca?
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807
Jakbym kiedykolwiek miał pacca to bym takiego pytania nie zadawał tylko wszedł w link i wyszukał w tych kilkuset odpowiedzi to co mnie interesuje. Wiec proszę ponownie o pomoc w wskazaniu expowisk do danych miejsc. Teren ( PACC )
Czarujaca_Lola
15-07-2010, 19:47
1) PACCa opłaca się kupić zawsze. Lepiej expić na praktycznie każdym expowisku na PACC area niż męczyć się z hordami FACCowych graczy.
2) Jeśli chodzi o expowiska - dostałeś już odpowiedź. Rusz swoje leniwe dupsko i z łaski swojej przeczytaj 2-3 ostatnie strony podanego przez Monte tematu. Jestem niemal pewien, że podobnych palków różniących się lvl o 1% lub skillem o 0.5% było już tam wielu. Myślisz, że twoja postać musi expić w innym miejscu?
A jeśli ci się nie chce czytać, nie licz, że komuś będzie się chciało pisać po raz 12862363 to samo.
Dobra, Misiek, whatever. Polecam Ci przede wszystkim MISTROCK. Najpierw tylko zobadz dostep do Yalahar.
HappyCaster
17-07-2010, 20:11
mutated raty na yala beda chyba najlepszym rozwiazaniem az do 90 lvla hunty napewno sie zwroca + wykonane taski przy calkiem niezlym expie (raczej 100k/h+)
yala zombie do fajny exp i nawet kasy, dla expa spróbuj bić bog raidery i mutated tigery (miejscówka poziom niżej od mutated humanów, na których możesz duzo zarobic)
Sebciooo
18-07-2010, 14:53
yala zombie do fajny exp i nawet kasy, dla expa spróbuj bić bog raidery i mutated tigery (miejscówka poziom niżej od mutated humanów, na których możesz duzo zarobic)
46 rpkiem? Congratz !!!111111111oneonoenoe widze ze masz hajt lefel!
golonkamatu
18-07-2010, 15:36
Widzę że gimbus wyżej w chuj się nagrał paladynem. Jeżeli miałby z 85 dista to normalnie można expić od 45 levela ;) opłaca się tam średnio do 55 levela, a od 55 levela zacząć brać taski na mutated raty - bardzo dobry zarobek i dobry exp :) wyżej ktoś wspomniał, że można siedzieć do 90 levela - potwierdzam :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.