Pokaż pełną wersje : Problem z uruchomieniem Tibii
Mam taki mały problem, u siebie w domu gram codziennie, a na wakacje przyjechałem do babci. Zainstalowałem tibię, klikam dwukrotnie na ikonę i... nic.
Może ktoś ma pomysł co z tym zrobić.
Próbowałem re-instalować (kilka razy na innych partycjach), ściągać z różnych źródeł, resetować komputer (czasami działa) i nic.
Z góry dzięki za pomoc ;)
http://www.youtube.com/watch?v=avz8AeuuEcs
Myślisz że nie szukałem? Najpierw cały dzień siedziałem na "google.pl", a dziś za radą kumpla napisałem tutaj, a prosiłem o pomoc nie o... "to".
Tego problemu nie znalazłem, szukałem na tym forum i ogólnie na google.pl
U mnie nie ma żadnego komunikatu, żadnych lagów czy innego syfu po dwukrotnym kliknięciu, równie dobrze mogę naciskać obok ikony, będzie taki sam skutek...
Korzystasz tylko,ze skrótu na pulpicie?Może jest źle wpisany?Jeśli też "oryginalny" plik z katalogu Tibii,to raczej powinien wyskoczyć jakiś błąd,np. sterowniki,sam klient,cokolwiek.
Najlepiej zapytaj na jakimś forum komputerowym,ja na winach sie nie znam :P
1000 razy było.
Tak, pewnie bylo, ale jak tak to dlaczego nie mozesz powiedziec jak to rozwiazac? Poza tym, jak to niby sformulowac w wyszukiwarce? "klikam dwukrotnie i gra sie nie wlacza"? Myslisz, ze nie szukal, tylko od razu napisal? Jak nie chce ci sie tlumaczyc rozwiazania, to podaj chociaz link do ktoregos z tysiaca takich tematow.
mam taki sam problem a to napewno nie jest związane z moim pc... ze startera docelowego nie idzie tak samo... nie mam pojęcia ;/ szukałem też tematów z takim problemem lecz nie znalazłem... wiem tylko że coś tam direct 5.0? a ja mam 9.0 czy to może o chodzić? na tym na PEWNO powinna mi chodzić ;/
karta graf: ASUS AH3650 Series
proc:AMD Athlon(tm) XP 2400+
2gb ramu
Masz zainstalowane sterowniki do karty graf.?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.