zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Brak możliwości odzykania konta ??

Vraad
23-07-2010, 14:50
Witam.

Mam problem - chciałem się zalogować dziś do tibii i okazało się, że albo nie pamiętam hasła albo zostałem zhackowany (nieistotne) i gdy chciałem odzyskać konto, wpisałem nick mojej postaci, okazało sie ze taka postac juz nie istnieje (ostatni raz logowalem sie miesiąc temu). I teraz nasuwa się pytanie - jak odzyskać konto skoro była to jedyna postać na tym koncie ? ?

Z góry dzięki za pomoc :)

Shivek
23-07-2010, 20:18
nie da się chyba

Czarujaca_Lola
24-07-2010, 00:44
nie da się chyba

Taa, a nie ma opcji, że nie pamiętamy nicka postaci (a w tym przypadku, że nam skasowali jedyną postać), a znamy numer konta i to wystarczy?
Poza tym jest coś takiego jak Recovery Key, jeśli go masz, konto jest do odzyskania.

Pytanie tylko czy jest sens się pierdzielić. Skoro nie masz żadnej postaci, a zakładam, że nie masz PACCa, to może łatwiej będzie stworzyć nowe konto. Nic nie stracisz, a nie będziesz się musiał motać z odzyskiwaniem konta, na, którym nic nie masz.

Vraad
03-08-2010, 00:38
Nie ma opcji odzyskiwania numerem konta, a recorver keya nie mam bo go nie zorbilem:baby: teraz zreszta to i tak juz nie wazne bo postaci nie ma, a nowe konto faktycznie nie trudno zalozyc. to byl ledwie 30 lvl knight z 65/65 skillami i setem za 40k a wiec nie jest to duza strata :p ale dzieki za pomoc.
Temat do zamknięcia.
Sory za ewentualene bledy i ortografie ale pisze tego posta na kompie kotry ma 11 lat 8o