megaflax
26-07-2010, 11:02
Witam otoz kupilem nowy twardy dysk (stary mi sie jarał) a wiec , zainstalowalem wszystkie sterowniki do karty graficznej itp (ATI Radeon 3650 HD) i tak to bylo wczoraj, gralem sobie normalnie jak zawsze w tibie i tata poprosił mnie abym zszedl z kompa (bla bla bla) no to zeszlem mu i po godzinie wchodze i nie moge wejsc na tibie klikam 2 razy na ikone (probowalem ze wszystkimi ikonami np ,start->programy->tibia , nawet na c/program files/tibia i nic , a jak klikam caly czas na ikone to wyswietla mi sie error
A Tibia client is alread running. (Error Code 29)
You can run only one a Tibia client at once.
to rozumiem ze mam tylko raz wlaczyc tibie no ale jak klikam raz zeby sie zalaczylo to nic ...
ktos wie oco chodzi ? szukalem tego cale wczorajsze popoludnie i dzisiejszy ranek (od 6 rana) z gory dziekuje za pomoc
Aaa i jeszcze jedno jak macie misac zal uzyj szukaj to wogole nie piszcie ;) bo jak wspomnialem wczesniej SZUKAŁEM ! ale nie znalazlem
A Tibia client is alread running. (Error Code 29)
You can run only one a Tibia client at once.
to rozumiem ze mam tylko raz wlaczyc tibie no ale jak klikam raz zeby sie zalaczylo to nic ...
ktos wie oco chodzi ? szukalem tego cale wczorajsze popoludnie i dzisiejszy ranek (od 6 rana) z gory dziekuje za pomoc
Aaa i jeszcze jedno jak macie misac zal uzyj szukaj to wogole nie piszcie ;) bo jak wspomnialem wczesniej SZUKAŁEM ! ale nie znalazlem