Pokaż pełną wersje : Monk na molts
Witam
Zwracam się z pytaniem (szczególnie do paladynów) czy jest sens skillować na monku + dwarfie paladynem : skille 86/75 - lvl 50 i eq : g-armor/g-legs/demon shield/fur boots/warrior helmet ? Da rade tam? Czy moze jakies inne dobre miejsce do skillowania znacie? Nie mam PACCA.
Seeleesee1992
28-07-2010, 12:57
Jeżeli chodzi Ci o skillowanie monk + dwarf na klatę, to raczej nie dasz rady. Monk za mocno będzie Cię bił przy tym shieldingu. A inne miejsca do skillowania? Hmm... Na facc chyba Ci tylko slimy zostają.
@down
Proszę Cię, nawet nie pisz, że "może da radę" bo nie da rady na pewno. No chyba, że chce wastować masę potów.
HappyCaster
30-07-2010, 21:40
moze nawet i da rade tylko po co skoro ktos moze Ci postawic monka jesli grasz na swiecie PVP ;p
@up
w mojego ms'a podczas gdy nosze spellbooka monk za mocno sie nie wbija a typ ma w miare eq no i przeciez 75 shielda... mysle, ze jeden monk szkody mu nie zrobi ^^
Bubusiek
03-08-2010, 01:40
juz dokladnie wiem gdzie bedziesz skilowac ;p
Nie no powiem ci tak, mols.. to jest swietne miejsce, nie zawachalbym sie powiedziec ze najlepsze afk jakie moze byc, czyli jesli zamierzasz uzywac np. taskera to spokojnie mozesz..
Ale z mojego doswiadczenia wynika ze najlepiej jest mieć do tego partnera, znajdz sobie kogos i zrób w ten sposób, tylko patrz tez na to zeby koles bylo ogarniety i nie robil problemow ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.