Pokaż pełną wersje : Iron Helmet - zagadka rozwiązana!
Jako drugi gracz po "Darth Saldria" stałem się posiadaczem Żelaznego Hełmu. Nie było to łatwe zadanie, lecz zostało zwieńczone sukcesem. Dowód swojego osiągnięcia przedstawiam na poniższej grafice.
http://img137.imageshack.us/img137/6836/serjtankian.png
PS. Hełmu nie sprzedaję, nie powiem również w jaki sposób go zdobyłem.
Pozdrawiam, Serj.
Prawda, widziałem jako jeden z pierwszych.
Pewnie kolejny durny żart na tym forum -.- To już się staje nudne...
Jak taki kozak jesteś to pokaż na trade.
Jak ktos chce moge pokazać na Trade. Zapraszam na Kyrę
fiferGTE10
01-08-2010, 14:29
nie wierze...
loguje sie na kyre i sprawdzę...
o cholera
http://i28.tinypic.com/2yy9sfb.png
Albo mnie tak mocno trzyma po wczoraj i mam zwidy, albo ten koleś na serio ma ten hełm...
Cofam to co mówiłem wcześniej. Teraz tylko zostaje do odgadnięcia sposób zdobycia tego hełmu. Przełom nie mały!!
nemelza3
01-08-2010, 14:44
http://iv.pl/images/29836931319913566734.jpg
Ej to ten on to serio ma 8o8o8o
A nie mówiłem?
Dodam od siebie tylko, że sposób w który to zdobyłem, nie jest do końca zgodny z Tibia Rules. :)
Morpheus_Rookstayer
01-08-2010, 15:20
Dopóki nie zobaczę screena z napisem 'You see...' to nie uwierzę. Byłem na Kyrze, a on zachowywał jak dziecko. Więc póki co uważam, że kolejne dziecko szuka fejmu. =]
15:19 Serjy Tankian [35]: Jestem Teraz Panem Swiata
15:19 Serjy Tankian [35]: jak bedzie mi sie chcialo to pokaze
:baby:
K.Jay
Vermilion
02-08-2010, 13:20
http://s3-llnw-screenshots.wegame.com/3-2282121018948176/2282121018948176_l.png
Beh0lder
02-08-2010, 17:17
A nie mówiłem?
Dodam od siebie tylko, że sposób w który to zdobyłem, nie jest do końca zgodny z Tibia Rules. :)
Hah , niech zgadnę : jakiś bug z IoD? ;o
Seeleesee1992
02-08-2010, 22:29
Założę się, że to kolejny fake. Dwa posty forumowiczów potwierdzające zdobycie tego hełmu to jak dla mnie za mało (no bo jaki problem namówić kumpla/zrobić drugie konto na forum i pisać głupoty?). Nie uwierzę, puki sam nie zobaczę ;p
Hah , niech zgadnę : jakiś bug z IoD? ;o
Bardzo w to wątpie gdyby to był bug na "iod" rownie dobrze móglby wziąść brass seta itp.
I potwierdzam wypowiedz Seeleesee1992
fake
Beh0lder
03-08-2010, 19:11
Bardzo w to wątpie gdyby to był bug na "iod" rownie dobrze móglby wziąść brass seta itp.
Jakby wziął coś z brass seta to by było wiadomo na 100% , że to z IoD chociaż tak się teraz zastanawiam i dochodzę do wniosku , że iron helmet chyba nie leci z żadnego potworka na IoD :\.
slabakomedia
04-08-2010, 01:04
Witam na forum.
Proponuję spojrzeć na datę dołączenia autora oraz pierwszego użytkownika pokazującego trade. Nie wiem jak z drugim, być może jego prawdziwe konto lub znajomy. Poza tym bardzo mnie ciekawi, dlaczego rzekomi posiadacze Iron Helmet'a nie zechcą go sprzedać i zdobyć nowego.
Pan Klocek
04-08-2010, 10:40
Witam na forum.
Proponuję spojrzeć na datę dołączenia autora oraz pierwszego użytkownika pokazującego trade. Nie wiem jak z drugim, być może jego prawdziwe konto lub znajomy. Poza tym bardzo mnie ciekawi, dlaczego rzekomi posiadacze Iron Helmet'a nie zechcą go sprzedać i zdobyć nowego.
Zadziwiające prawda? Czemu nie chcą się wzbogacić na tym? Skoro już 2 osoby go mają, to znaczy że może i 3. Wiec czemu nie sprzeda tego nie ujawniając w jaki sposób go zdobył i nie zdobędzie kolejnego?
Przecież całkiem nieźle mógłby na tym skorzystać! Ot choćby kasa na main (myślę że ze 2kk bym dał) lub rary na rooku - antidote, old silver bear room key czy coś takiego?
Zawsze przy takich akcjach mówię, dam Ci kasę, addon itemy lub rary za samo pokazanie itemu na trade. Podaj cenę i czas. Oczywiście płatne PO pokazaniu. Myślę, że użytkownicy tego forum mogą wystawić zaświadczenie, że należę do osób słownych (zazwyczaj ;)), a niezapłacenie byłoby dla mnie niewybaczalną plamą na honorze.
Game_Over
11-08-2010, 08:28
Zabił bosa minosów na rooku, napisał tekst, że zdobył go nie do końca zgodnie z Tibia Rules i kozak... fakt gratki hełmu ale co w tym takiego wielkiego?
Jak by go zdobył między Tibią 7.4 a 8.2 to zonk :o, ale teraz.
Vermilion
11-08-2010, 12:17
Zabił bosa minosów na rooku, napisał tekst, że zdobył go nie do końca zgodnie z Tibia Rules i kozak... fakt gratki hełmu ale co w tym takiego wielkiego?
Jak by go zdobył między Tibią 7.4 a 8.2 to zonk :o, ale teraz.
Co ty pierdolisz?
Game_Over
11-08-2010, 13:30
Co ty pierdolisz?
Nie wiesz, że istnieje boss minosów (nie chodzi o mino maga..., respi się tam gdzie jest Carlin Sword Quest).
Chyba, że masz inne zastrzeżenia do mojej wypowiedzi, to może użyjesz ten skrawek kory mózgowej, jakim obdarzyła cię matka natura/Bóg/ufo* (*niepotrzebne skreślić) i napiszesz łaskawie, o co ci chodzi?
Jeśli autor zechce udowodnić prawdziwość swych słów to niech pokaże owy przedmiot komuś zaufanemu z forum (przykładowo - moderatorowi), do tego jednak czasu temat zamknę.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.