Pokaż pełną wersje : powaga panowie i panie
Siedze sobie od czasu do czasu na tym forum. Nie jest to jedyny panel dyskusyjny, którego jestem stałym bywalcem, ale jedno mnie tutaj dobija.
90% ludzi siedzących tutaj ma sie za geniuszy, siły sprawcze tego świata(poprostu alfy i omegi)
nie widze chćei pomocy innym, wyjaśnienia problemów itp.
połowa postów ogranicza sie do:
1. to juz było nie zaśmiecaj forum
2. ale z ciebie głąb
3. weź do łapy słownik ortograficzny
4. ja mam skille 400/400 a ty 10/10 buhahahaha
niektóży traktują tibie jako drugie życie i tutaj jest coś nie tak
sami musicie to przyznać
sądzą że mają misje podboju jakiegoś wirtualnego świata i że oni będą tu panami albo jakimiś wzorami, guru itp.
troche mnie to przeraża a was nie??????
moim zdaniem pokazales to co napisales (glupio brzmi :P ) tym postem:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=22311
NO MORE COMMENT.
i właśnie o to chodzi czy wszyscy nie błądzimy odkryłem w sobie przed 5 minutami nową zbawczą siłe - siłe naprawiania zła :] weśmy sie za ręce braca i siostry i podzielmy sie pozytywną energią
ummmmmmmmm......
połowa postów ogranicza sie do:
1. to juz było nie zaśmiecaj forum
I maja racje, po to jest guzik szukaj, zeby wyszukiwac sobie informacje, zamiast po raz 10, 20, 50 zadawac to samo pytanie.
2. ale z ciebie głąb
Tu tez nierzadko maja racje ;)
3. weź do łapy słownik ortograficzny
Takie posty rowniez popieram, ortografia jest w naszym jezyku jaka jest, ale nalezy jej przestrzegac.
4. ja mam skille 400/400 a ty 10/10 buhahahaha
No coz.... Wez pod uwage, ze znakomita wiekszosc uzytkownikow forum to dzieci w wieku 12-16 lat. Dzieci w tym wieku tak maja. :) Mysle, ze nie ma sie czym przejmowac. :)
Mistyczny
14-01-2005, 19:33
Pisałeś już takie posty po co to powtarzasz???
i właśnie o to chodzi czy wszyscy nie błądzimy odkryłem w sobie przed 5 minutami nową zbawczą siłe - siłe naprawiania zła :] weśmy sie za ręce braca i siostry i podzielmy sie pozytywną energią
ummmmmmmmm......
Próbujesz wybrnąć z głupiej sytuacji?? ..... nie mogę...
ROZGRYZŁ mnie kurczze a myślałem że sie uda ekchmmm....
nie
podchodze do zagadnienia bardzo powarznie ponieważ kiedy zakładam temat i oczekuje dyskusji opartej na argumentacji zawsze wyskakują mi typy z takimi gadkami
nie przyjmowanie zdania innych do wiadomości to przypadłość ludzka (tylko prosze nie pisać że wyłącznie polska) bo to guzik prawda
ja przyjmuje zdanie innych ale nie po wypowiedzi bo tak i juz !
Mam pytanie, a mianowicie: Jaki jest cel lub sens tego tematu? Pisanie tematow wytykajacych takie wypowiedzi nic nie da. Chyba na kazdym forum
tak bylo, jest i bedzie.
Shanhaevel
15-01-2005, 10:15
No coz.... Wez pod uwage, ze znakomita wiekszosc uzytkownikow forum to dzieci w wieku 12-16 lat. Dzieci w tym wieku tak maja. Mysle, ze nie ma sie czym przejmowac.
Wiesz, zazwyczaj to dzieci w wieku 7-10 lat tak mają... :|
Ziomisław
15-01-2005, 10:47
Całkiem sie z toba zgadzam otóz znałem goscia o nicku master linek. Lvlował baaardzo szybko, ale przestał chodzic do szkoly. Jego rodzicie wychodzili do pracy przed jego wyjsciem do szkoly i on po wyjsciu rodziców zostawał w domu i gral w tibie. a najlepsze jest to ze jego matka dowiedziala sie jakie sa passy do jego chara i zrookowala go i sprzedala jego komputer. otóz pokazuje to do jakiego szału doprowadza tibia niektórych ludzi.
Matheous
15-01-2005, 10:57
@Ziomisław-a mojego kolege porwalo UFO.
@Olmk-jaki ty qrwa jestes DEBIL. Czytam ten temat co linka zapodal Albert i plakac mi sie chce. A teraz zalozyles jeszcze ten. Czy to drobna aluzja do modkow zeby zaczeli patrzec na twoje posty? Moze i masz racje ze na forum jest duzo noobow, ale sam tez nim jestes!!!!!! QRDE MOL napisze post z ktorego pol forum sie leje to potem pisze 'To byla ironia litosci plx plx' qrde. Naprawde, jezeli ty masz wiecej niz 7 lat to ja jestem swiety Alojzy.
@Polin-masz cos do 12-16 latkow? :evul: ;)
Obłedny Rycerz
15-01-2005, 11:17
I maja racje, po to jest guzik szukaj, zeby wyszukiwac sobie informacje, zamiast po raz 10, 20, 50 zadawac to samo pytanie.
Tu tez nierzadko maja racje ;)
Takie posty rowniez popieram, ortografia jest w naszym jezyku jaka jest, ale nalezy jej przestrzegac.
No coz.... Wez pod uwage, ze znakomita wiekszosc uzytkownikow forum to dzieci w wieku 12-16 lat. Dzieci w tym wieku tak maja. :) Mysle, ze nie ma sie czym przejmowac. :) (patrz - wytł€szczone litery i wyróżniony większa czcionką tekst)
I komu ty to mówisz ? ;) :P
Tacy ludzie naprawdę mnie rozbrajają
EDIT :
Byłbym zapomniał : I sam jesteś dzieckiem , bo nawet nie potrafisz poparwnie napisać kliku wyrazów , a czepaisz się oto innych.Kto wogóle tego buca zrobił moderatorem ???!!!!
EDIT 2 :
@Matheous
Przestań wreszcie "stroić fochy" , bo zrdeczywisćie jak ktoś ci kiedyś powiedział , zachowujesz się jak jakiś rozwydrzony 10-cio latek.
(patrz - wytł€szczone litery i wyróżniony większa czcionką tekst)
EDIT :
Byłbym zapomniał : I sam jesteś dzieckiem , bo nawet nie potrafisz poparwnie napisać kliku wyrazów , a czepaisz się oto innych.Kto wogóle tego buca zrobił moderatorem ???!!!!
EDIT 2 :
@Matheous
Przestań wreszcie "stroić fochy" , bo zrdeczywisćie jak ktoś ci kiedyś powiedział , zachowujesz się jak jakiś rozwydrzony 10-cio latek. Nie pisanie polskich liter nie jest raczej bledem ortograficznym, po prostu przyzwyczajenie z zagranicznych for i gier, gdzie polskich liter nie ma.Czepianie sie tego jest po prostu smieszne.
@autor topicu
Tobie tez przydalby sie slownik ortograficzny -,-
Shanhaevel
15-01-2005, 13:19
Ja tam mogę żyć z literówkami czy brakiem polskich liter, lecz jak patrzę na posty w stylu:
"pomuszcie bo nie mogem otfożyć tego plikó z grom. to bes sęsu ('mientowego' :D - dop. Shan)!!!111'
To mam ochotę:
podbiec do autora owego posta i walnąć go zardzewiałymi grabiami w ucho.
:S
(patrz - wytł€szczone litery i wyróżniony większa czcionką tekst)
EDIT :
Nie, dzieckiem nie jestem juz od jakichs... hmm... 7 lat.
Brak polskich liter nie jest bledem i jest powszechnie akceptowana norma w internecie. Powodow jest wiele - powody historyczne, szacunek dla polonusow za granica, ktorzy czesto widza zamiast pl znaczkow 'krzaki', przyzwyczajenie, ale przede wszystkim balagan z kodowaniem. Dopoki zadna z 3 glownych ston kodowych nie upowszechni sie bardziej niz reszta - brak polskich znaczkow bedzie czesto spotykany.
A moderatorem zrobil mnie Bosal, ktory wtedy byl jeszcze head-adminem strony.
PS. Nastepnym razem przed wyslaniem sprawdz, czy Twoj post nie ma literowek, chocby z szacunku dla czytajacych.
PS2. Pomiedzy wykrzyknikiem/znakiem zapytania a wyrazem nie stawia sie spacji.
Matheous
15-01-2005, 14:58
OR-dziwne, twoj nick na forum widzialem nawet kilka miechow temu, a ty sie czepiasz braku polskich liter? A pokaz mi pieciu userow, ktorzy w KAZDYM poscie uzywaja polskich liter. 99% userow for(nie tylko tego, ale wszystkich polskich for) tego nie robi... Co za łom. No chyba ze jestes 2gim kontem mr. olmka i probujesz go wybronic. Kto mu sprawdzi IP?;)
I co ty gadasz o strojeniu fochow? Ten txt do Polina to byl zart, a reszta posta byla skierowana do olmka(i zreszta moje zdanie pokrywa sie ze zdaniem reszty forum, a ich sie nie czepiasz). Wiec STFU.
@Kredi-nie opanuje sie!!11!! GWA HA HA;);););)
Spotkałem sie i z takimi wmówkami. Zgadzam się z tobą o tak
WEZMY SIE ZA RECE BRACIA I SIOSTRY I SPALMY NA STOSIE UZYTKOWNIKOW KTORZY ZLE PISZA !!11!!!1111
(tak to jest wysmianie)
Teraz na poważnie
Stary po jakiego grzyba zakładasz temat o tym... na kazdym forum tak bedze.
@Matheous
Opanuj się !111!!!! ;)
Nie musza o tym pisać, wystarczy nacisnac "Report Bad Post" i napewno jeden z modów zajmie sie takim tematem.
matheous - sam maszinteligencje kreskówek jakie ogladasz a że nie masz nicdo powiedzenia to niemoja wina
właśnie otakich postach pisałem -post twojegoautorstwa to doskonały przykład
raz mam ochote pośmiac sie z takich MASTERÓW JAK TY (ja jestem noobem to ty pewnie master blaster flamaster )
a drugim razem mam ochote pogadac rzeczowo i napoważne tematy
aha nie uzywam zazwyczaj polskich liter i "for" poniewaz pisze na laptopie kupionym zawlasna kase i nie chce mi sie ustawiac klawiatury
milo mize sa ludzie w mlodym wieku ktorzy potrafia popisac sie inteligencja i wypowiadac sie elokwentnie i natemat
tobie gratuluje intelektu MISTRZU
jezeli ja jestem noobem to:
1. nie wiesz nawet co to oznacza
2. jestes chyba chory na glowe - wszyscy to nooby a ja jestem napoleonem tibii
3. litosci
@up
Czyli sadzisz, ze to, czy osoba jest madra, poznaje sie po postaci z avatara?
Ciekawy tok myslenia...
Adolphus Elbragol
15-01-2005, 18:41
Czytam twoj post i nie moge wyjsc z podziwu... Jak mozna byc takim niekonsekwetnym, irytujacym imbecylem?matheous - sam maszinteligencje Pisales o poprawnosci postow. A juz w pierwszym zdaniu robisz bledy godzace w polska ortografie. Tj. brak duzej litery na poczatku zdania oraz brak spacji. kreskówek jakie ogladasz a że nie masz nicdo powiedzenia to niemoja wina
właśnie otakich postach pisałem -post twojegoautorstwa to doskonały przykład
Idziemy dalej. Absolutny brak znakow interpunkcyjnych i znowu brak spacji.
raz mam ochote pośmiac sie z takich MASTERÓW JAK TY (ja jestem noobem to ty pewnie master blaster flamaster )
a drugim razem mam ochote pogadac rzeczowo i napoważne tematy
Wypowiedz na zalosnie niskim poziomie pierwotniaka.
aha nie uzywam zazwyczaj polskich liter i "for" poniewaz pisze na laptopie kupionym zawlasna kase i nie chce mi sie ustawiac klawiatury
Brak szacunku dla ludzi czytajacych to forum?
milo mize sa ludzie w mlodym wieku ktorzy potrafia popisac sie inteligencja i wypowiadac sie elokwentnie i natemat Kolejne braki spacji... Akurat tutaj zachowujesz zelazna konsekwecje.
tobie gratuluje intelektu MISTRZU I z wzajemnoscia.
@Rankor: Byles pierwszy.... =/
Dwimenor
15-01-2005, 18:53
@olmk
Masz rację. Wielu użytkowników albo nie wie jak się zachowywać na forum, albo robi sobie z tego "jaja". Temat był wielokrotnie poruszany("Forum schodzi na psy" i tematy w tym stylu), ale po raz pierwszy wywiązała się w miarę rozbudowana dyskusja. Śmiem twierdzić, że ilość "noobów" i newbe na tym forum nie zmniejszyła się ani nie zwiększyła się przez ostatni okres czasu(patrząc z perspektywy 1/2 roku jaki jestem na tym forum). Po prostu ci bardziej inteligentni, a raczej lepiej wychowani przestali odpowiadać na posty w stylu "Z jakimi skilami na draga". Ilość niewychowanych nie zwiększyła się, ale zwiększyła się ilość "głupich" tematów w stosunku do mądrych wypowiedzi. I tak dochodzimy do twojego tematu.
Po napisaniu tych 600+ postów człowiek ma już dość odpowiadania po raz n-ty na to samo pytanie, a także ma dość kopiowania linku do funkcji szukaj i wklejania go do odpowiedzi na temat, razem z złośliwym komentarzem.
@Matheous
A pokaz mi pieciu userow, ktorzy w KAZDYM poscie uzywaja polskich liter
To nie takie trudne. Jest zarejestrowanych prawie piętnaście tysięcy użytkowników. Wystarczy poszukać takich co napisali tylko jednego posta i to z polskimi znakami. W tym momencie mógłbym przeszukać Forum i wyszukać ci pewnie około 1/2 tysiąca takich userów. A jeżeli chciałbyś takich co napisali więcej niż 50 postów, to też by się takich znalazło. Kwestia spędzonego czasu. Mówisz, ze 99% nie używa polskich znaków. Śmiem twierdzić że używa ich znacznie więcej(nawet pośród tych bardziej aktywnych)
Odnoście wypowiedzi Matheous'a w tym, oraz innych tematach.
Czy ktokolwiek ktoś z forumowiczów spotkał się z określeniem "Trol for dyskusyjnych"??
@Down
Punkt 3: Prawda w oczy kole??
Matheous
15-01-2005, 19:45
@Dwimenor-ja sie nie spotkalem, ale nie brzmi przyjaznie:P Ide na google;) A co do polskich liter-piszcie jak chcecie, ja na to nawet nie zwracam uwagi. Chodzi mi o to ze uwazanie braku polskich znakow(w necie) za LITEROWKE jest chyba glupota.
@olmk-wlasciwie nic nie musze dodawac, bo AE i Rankor juz powiedzieli to co ja chcialem... I szkoda na ciebie slow tracic.
@edit-znalazlem co to jest ten troll. Zraniles moje uczucia, Dwime ;(
@Matheous
TY TROLU JEDEN TY GRRRRR UGA BUGA "Hmm bugs" :D
@Topic
Co do pisania Poprawną polszczyzną to mnie to rypka bo ja na to niezwracam uwagi... byle tylko zrozumiec sens posta :D
Shanhaevel
15-01-2005, 22:05
A pokaz mi pieciu userow, ktorzy w KAZDYM poscie uzywaja polskich liter.
Chcesz przykładu? Proszę- Ja.
@olmk
Please, go away...
Gesundheit
16-01-2005, 00:13
Hmmm każdy z was ma rację olmik to widać po twoim awatarze , że masz conajmniej 10 lat :] wogóle zakładasz po***ane tematy a OR hmmm sprawdzimy jutro wasze IP :] nie wiem jużnić inni mająrację inni nie a ja nie wiem CHŁOPIE już na pierwszych,tekstach walisz byki k z małej ó itp ZASTANÓW SIĘ -.-"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.