Pokaż pełną wersje : Task Krokodyle
Czikita94
03-08-2010, 14:00
Witam!
Pewien użytkownik polecił mi expić na task krokodylach, jednak nie wiem jak tam dojść. Tibia earth ostatnio nie działa i mam problemy z dojściem tam, a podobno fajny exp. Nie wiem nie byłem jeszcze, więc są może jakieś mapki z dojsciem .jpg lub mógłby mi ktoś bliżej wytłumaczyć?
Nie znam się za bardzo na terena dla Pacc, ale to powinno ci troche pomóc http://tibia-wiki.net/wiki/Killing_in_the_Name_of..._Quest/Spoiler#Turmoil_of_war:_Minotaury .
Czarujaca_Lola
03-08-2010, 14:57
Ja bym odradzał tam expić, exp taki se, loot praktycznie zerowy.
Ale jeśli chcesz koniecznie, to wejścia do jaskini są na północ i północny-zachód od Port Hope.
Ja bym odradzał tam expić, exp taki se, loot praktycznie zerowy.
Ale jeśli chcesz koniecznie, to wejścia do jaskini są na północ i północny-zachód od Port Hope.
W tasku chyba nie chodzi o exp, nie?
@topic
Cave na wschodzie i bagna na północy.
K.Jay
Czarujaca_Lola
03-08-2010, 21:19
W tasku chyba nie chodzi o exp, nie?
Przeczytaj synek jeszcze raz pierwszy post autora temu, a dopiero jak go zrozumiesz zabieraj się za mędrkowanie.
@up
Witam!
Pewien użytkownik polecił mi expić na task
A po za tym spójrz na nazwę tematu, mędrku.
@edit
Chociaż jakby to jeszcze raz przeczytać, to wychodzi na to, że koleś myśli że jest taki potwór jak 'task krokodyl'.
K.Jay
Czikita94
03-08-2010, 22:02
więc o co chodzi z tym taskiem? :D
Czarujaca_Lola
03-08-2010, 22:22
@ 2 K.Jay
Tak, ktoś polecił mu robić taska, ale autor nie ma o tym zielonego pojęcia, jego interesuje dobry exp, o czym pisze nam w pierwszym poście. Dlatego mu odradziłem, bo klepiąc krokodyle dobrego expa nie zrobi. Mimo to podałem lokalizację jaskini ze względu na questa.
@Czikita
W Port Hope u NPC Grizzly Adamsa możesz dostać misje na zabijanie różnych potworków. Jedną z nich jest zabijanie krokodyli i o to chodziło Twojemu kumplowi, gdy mówił o tasku.
Więcej informacji masz tu:
http://www.tibia-wiki.net/wiki/Killing_in_the_Name_of..._Quest/Spoiler
Czikita94
03-08-2010, 23:03
Przecież ten task na krokodylach to kompletny bezsens jako expienie... nie ma ciekawszych miejsc poza tombami na 26 palla, pacc, 64 skill? :(
ps. na tombach są te stalkery a z nimi sobie nie moge poradzić :/ mimo tych run itp.. ;/
dziekuje za pomoc
Czarujaca_Lola
03-08-2010, 23:14
Przecież ten task na krokodylach to kompletny bezsens jako expienie...
Lola ostrzegała.
Jak już jesteś w Port Hope możesz spróbować na małpach (północny-wschód od miasta, dość daleko). Może być ciężko, ale jak będziesz biegał skrajem ruin, powinieneś ogarnąć. Skill masz wystarczający.
Przecież ten task na krokodylach to kompletny bezsens jako expienie... nie ma ciekawszych miejsc poza tombami na 26 palla, pacc, 64 skill? :(
ps. na tombach są te stalkery a z nimi sobie nie moge poradzić :/ mimo tych run itp.. ;/
dziekuje za pomoc
Rób taska, ale nie na krokodyle bo to masochizm (chyba że poniżej 20 lvla). Rób taski na tarantule. Exp całkiem, a loot jest zaj*bisty z bossa, jak ci się pofarci to jakieś 7k wyciągniesz, a 4k minimum (jeśli coś poleci, a dość często full dropi).
Ja mam pytanie odnośnie tego taska, mianowicie w jakim miejscu respi sie boss krokodyli? Czytałem na wiki czy gdzieś tam, że obok/za teleportem, tylko jakim? Bo poważnie ja tam żadnego nie kojarzę :P
DreamWalker
20-09-2010, 16:28
http://tibia.wikia.com/wiki/The_Snapper
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.