Pokaż pełną wersje : Gs
Triciol Pogromca
14-01-2005, 20:20
Jaki summon byl by good na blok gs?
chodzi o to zeby nie padl na 1-2-3 strzaly tlko powalczyl ofkors ihac bede ale chce wiedziec
Moim skromnym zdaniem powieni byc czlowiek bloker ryc z uh albo monk ( leczy sie) lub ds :p
Ehh zaden? -.-
Jakbym miala probowac to bym probowala z leaderem albo dsem ... ale raczej bez wiekszych szans (za malo hp) - tzn pojdzie wiecej uhow/ihow niz wynosi granica oplacalnosci. (o ile summon wogule przezyje)
ds chyba 7 hitow wytrzymuje
Triciol Pogromca
14-01-2005, 20:41
hehe thx all sek w tym ze blokera nie umiem znalezc ;/
lol jak masz 17lv to raczej blokera nie znajdziesz ;] jesli juz chcesz z summonem, to jedynie orc leader bo ma najwiecej hp, ale przypuszczam ze nawet on tu zbyt duzo nie pomoze....
Jerkov Thundersword
16-01-2005, 16:41
Ja polecam nabić level zeby mieć dużo many a następnie zsummonować: Dwarf Guarda, Orca Berserkera, Orca Lidera, 2 Monki a do tego jakiegoś knighcika załatwić level +40. :D
Więdz tak :
leader orc ???? nieee hity ma dobre ale ni to co w porównaniu do gs'a?
hmm polecał bym rata( teraz tak bez jaj) powinieneś znaleźć sobie przyzwoitego blokera możliwe ze z levelem 50 +. Summonów nie opłaca sie tworzyć z następujących powodów:
1. zbankrutujesz z p owodów wydawanej kasy np na uh/ih aby je leczyć
2. gdy niezdązysz uleczyć i summon zginie prawdopodobnie ty tez mozesz zginąć
3. BLOKER JEST BEZPIECZNIEJSZY!!!
Dr.Unknown
16-01-2005, 16:50
Zdecydowanie 2x monk, ale musisz ich pilnować;p
Dwimenor
16-01-2005, 16:56
@Jerkov Thundersword
Ja polecam nabić level zeby mieć dużo many a następnie zsummonować: Dwarf Guarda, Orca Berserkera, Orca Lidera, 2 Monki a do tego jakiegoś knighcika załatwić level +40.A wiesz, że można zsumować tylko 2 potwory na raz??(z wyjątkiem Undead Legion-bodajże 24 skieletony)
Gs jest za silny na sumony. Wątpie aby Monki zdążyły się leczyć, zanim ty oddasz te 6-10 strzałów z SD aby ubić gsa. A jeżeli będzie je uhał, to przestanie się to opłacać. Chyba, ze robisz to tylko dla samej idei solowania. Na zarobek nie masz co liczyć. Knight bloker jest najleprzym rozwiązaniem. Jeżeli masz lv taki jak w podposie, to zapomnij. NIe zsumujesz monka na 17lv.
Ihanie-Nie nadążysz z używaniem run
ciemne dropsy
16-01-2005, 21:23
z blokerem, jezeli koniecznie chcesz sprobowac z summonem to jezeli 1 to ds jezeli 2 to ds + fe, tak mi sie wydaje ze mogloby to byc dobre rozwiazanie.
Dużo osób mówi ci o monku,hmm moze i sie uha ale duzo nie przetrzyma :D Ja chodze z monkami do orc landu , wybijają wszystko dopuki nie przyjdzie zerk :D zerk go łata a on nawet uhnac sie nie zdazy a na gsa proponowalbym dsa :) chodz sie nie uha przetrwa dużej niż monk 8o
Chlopie tylko orc lidera 8o
jak mozesz, to najlepszy summon na gs'a
a UH'asz go 1 raz :p
TITANIA RULEZ :cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.