Pokaż pełną wersje : umagicznienie
arczi666
11-08-2010, 12:34
Witam mam Knight Axe i z tego co wiem
jest możliwośc umagicznienia go jak to zrobic i za pomocą czego?(Z góry dzieki)
Czarujaca_Lola
11-08-2010, 12:57
Umagicznianie (http://tibia.pl/poradniki/1822384)
NASTĘPNYM RAZEM WYJEB JESZCZE WIĘKSZE I BARDZIEJ JASKRAWE LITERY, BO SIĘ DOCZYTAĆ NIE IDZIE!!!
Po co się pniesz że napisał pytanie na czerwono... Takie zachowanie jest żałosne. Nie uważaj siebie za kogoś 'nad' bo nie zrobisz sobie dobrej opinii na forum. Pomóż i tyle... Sorry za off top.
Czarujaca_Lola
12-08-2010, 09:58
Niespecjalnie mi zależy na opinii 12-latków, co chyba widać po sposobie pisania. Kiedy mogę - pomagam, kiedy widzę debilny, łamiący regulamin temat - bluzgam (zwracać uwagi nie ma sensu, bo i tak większość ma to w dupie), a jeśli ktoś pisze jak 12 latek, odpowiadam tym samym, może się dziecię nauczy poprawnego wypowiadania na forum (nie tylko tibia.pl - w niektórych miejscach za cały post drukowanymi literami, powiększoną, czerwoną czcionką można dostać warninga. I słusznie.)
No właśnie, znam ten problem. Tibia.pl zmienia się w takiego torga lub tibia.net.pl... Zaczyna być załosna. Administracja i moderatorzy nie robią nic widocznego, choćby na hunted.pl zasady są dobrze określone i respektowane. Z dziećmi nie ma co polemizować, chociaż tłumaczenie z kulturą nie szkodzi. Pozdrawiam :)
Czarujaca_Lola
12-08-2010, 20:24
Tibia.pl jest niestety żałosna od dosyć dawna. 100% winy ponosi administracja forum, która albo ma w dupie łamanie ustanowionego przez siebie regulaminu, albo za mało ludzi do jego respektowania. Nie wiem, nie znam się, nie wnikam.
Co do kultury - zwykle gdy napiszę grzecznie jakąś uwagę, to znajdzie się jakiś mądrala, który jest na forum od dwóch dni, pojedzie po mnie, odpowie na debilny post (oczywiście łamiący regulamin forum w pięciu miejscach), a potem znika znudzony odpisywaniem na wciąż te same pytania. Wytrwalsi piszą zwykle w takim samym tonie jak Lola :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.