Pokaż pełną wersje : Intense Healing vs Ultimate Healing
matiop12
13-08-2010, 06:14
Mam takie pytanie. Która z magii jest bardziej korzystna dla paladyna z np.5mlv i w górę. Tz która z tych magii najlepiej kalkuluje się z maną na hp. Być może powyżej któregoś mlv jest inaczej niż na 5mlv dlatego proszę o odpowiedź.
Wydaje mi sie ze leczenie uhami i ihami palladynem jest wogole bez sensu w dzisiejszych czasach. Sam jak gralem chwile knightem wbilem 30 lvl i ihem leczylem sie tyle co nic a uhem niewiele wiecej. Tez mialem 5 mlvl :)
Paladynem najlepiej sie leczyc exura/exura gran wtedy rosnie mlvl i jest dobrze. Moze uhy dos daja na wiekszym mlvlu np 20 ale nie sprawdzalem i tu by musial ktos powiedziec cos na ten temat.
matiop12
13-08-2010, 09:14
Wydaje mi sie ze leczenie uhami i ihami palladynem jest wogole bez sensu w dzisiejszych czasach. Sam jak gralem chwile knightem wbilem 30 lvl i ihem leczylem sie tyle co nic a uhem niewiele wiecej. Tez mialem 5 mlvl :)
Paladynem najlepiej sie leczyc exura/exura gran wtedy rosnie mlvl i jest dobrze. Moze uhy dos daja na wiekszym mlvlu np 20 ale nie sprawdzalem i tu by musial ktos powiedziec cos na ten temat.
Mówiąc Ultimate Healing miałem na myśli "exura vita"
gdy tylko możesz light, na emergency ultimate, intense czasami jak nie chcesz marnować many na ultimate a light da za mało, chyba dość oczywiste...
mattie1333
14-12-2010, 14:09
Nie chce mi sie liczyc ale powiem ci jak obliczyc zuc czar zobacz ile many ci zabralo i ile zycia dalo i robisz cos takiego jesli zabralo 70 many a dalo 140 zycia to tak idzie 140/70=2
zucasz 2 i powiedzmy zabralo 140 many a dalo 420 to robisz tak 420/140=3 a wiec to drugie bylo bardziej oplacalne :) jesli zabiera wiecej many niz daje zycia to kup se m shielda i lecz sie mana potkami :/ albo dobij mlevel.
platny_zabujca
14-12-2010, 14:57
gdy tylko możesz light, na emergency ultimate, intense czasami jak nie chcesz marnować many na ultimate a light da za mało, chyba dość oczywiste...
ty chyba sobie żartujesz w tym momencie,wiadomo że light da wiecej energii
Thuygioshok
19-12-2010, 14:51
Najbardziej opłacalna jest "exura", w zależności czy musisz się uleczyć od razu bo padniesz to "exura vita", a jeśli możesz kilka krotnie to ustań i spamuj exure.
EXURA > GRAN > VITA
Jak już było wspomniane, najbardziej efektywna jest exura: za tą samą ilość zużytej many, uleczysz więcej HP.
Za to Intense i Ultimate działają szybciej, ale w efekcie mniej efektywnie ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.