Pokaż pełną wersje : Podziemia
kubasek2
14-01-2005, 20:55
to ja poraz drugi:( mam duzy problem . mam zamiar isc z kolegami(10 lvl knight, bloknie 2 ghoule) i 15 lvl pallek(lucznik) do podziemi orkow niedaleko carlin (albo jak ktos chce ab) czy mam szansę tam nie dednąc?błagam szybko o odpowiedz!!!
Sprecyzuj gdzie zamierzasz isc (kolo carlin sa podziemia z orkami?)
kubasek2
14-01-2005, 21:20
sam dokładnie nie pamiętam (3 miesiące nie grania w tibie zrobily swoje)Zdaje mi sie ze przy rzece(dziura) na początku sie idzie wchodzi siem do takiego pokoiku fajnego(na początku minosy warriopry orki i spermany. jakos tak wyglonda bo sam nie pamietam dokladnie
podziemia zamku kolo ab zapewne..... pal 15lv sam se tam poradzi, dobrze jesli wezmie gfb.
Ehh wez lepiej zajmij sie czyms pozytecznym dla swojego chara (np. potren...) a nie zajmujesz sie zbiorowymi huntami na orki :| no ludzie nauczcie sie wreszcie w tibie grac bo to zakrawa o kpine ...
kubasek2
14-01-2005, 21:27
tylko jest problem. Tlko JA mam runy+ (i to beznadziejne jedynie lmm, poison field i hmm) Moj kolega robilby za blokera, ja za maga, a pallek za lucznika
Udala by się taka wyprawa?
Ps UP: Trenowac? hehe. i tak trenuje i sprzedaje bp hmm'ow, kupuje czary a chce pojsc tylko dla expa...
palek zazwyczaj robi za lucznika...:]
Adolphus Elbragol
14-01-2005, 23:07
Wyciagnij skille ~45/45, kup 2 hand sword, plate set i mozesz isc tam sam. Tylko uwazaj na guardy.
Nie no ludzie...
Moze niedlugo zobaczymy temat z zapytaniem czy 2 SD shoterow, 5 blokerow i 20 palli da rade trollowi...
Kubasku, posluchaj rad przedmowcow. A najlepiej nie idz tam wcale bo i tak sie na resp nie doczekasz, tam biega zawsze okolo 15 graczy + 30 n00bkow.
Nie no ludzie...
Moze niedlugo zobaczymy temat z zapytaniem czy 2 SD shoterow, 5 blokerow i 20 palli da rade trollowi...
Kubasku, posluchaj rad przedmowcow. A najlepiej nie idz tam wcale bo i tak sie na resp nie doczekasz, tam biega zawsze okolo 15 graczy + 30 n00bkow.
Magus bo nie dadza ja mam czasem problemy z exevo gran mas vis krolika zabic
20 palli da rade trolowi
Ale co Pali ? 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.