zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem ;f

Greg0r
14-08-2010, 10:18
Witam.Otóż mam mały problem,gram druidem i w ogóle nie mam pojęcia jakie eq dla niego kupić.Aktualnie posiadam 20 lvl.Zawsze grałem knightem i tam nie miałem problemu z eq.Jednak teraz po tych wszystkich aktualizacjach i wprowadzeniu tylu itemów, że sam nie wiem co kupić.Moje aktualne eq to (Viking Helmet,Spirit Cloak,Plate Legs,Dwarven Shield oraz Necrotic Rod)

Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam.

filmm
14-08-2010, 10:35
Helmet mozesz zmienic na steel albo dark i takie eq ci wysarczy.
Albo jak masz kase to kupic guardian shield/dragon shield,hat of the mad,blue legs, arm masz dobry i bohy najlepiej, ale ja nawet jak mam kase to chodze w slabym eq bo po co tracic jak sie padnie? :) W takim eq jak masz(moze po za helmetem) mozesz chodzic do 30-35 lvla az zrobisz jakies questy np crown helmet albo crus helmet, jak masz pacc to blue legi na 40 i zbierac powoli eq akurat bedziesz mial na dobrych lvlach dobre eq, wczesniej sie nie oplaca kupowac najlepszego eq bo mozna latwo stracic.

Greg0r
15-08-2010, 12:37
dziękuję Ci bardzo :)

Vasudanin
15-08-2010, 21:25
Nie kupuj dragon shielda, jak kolega wyżej doradził. Zdecydowanie za ciężka dla postaci magicznych. Lepiej sobie kupić crown helmet. :)
Ot moje zdanie.