Pokaż pełną wersje : jaka jest najlepsza profesja na paccu i na swiecie non-pvp ?
BuliD-Knight
05-09-2010, 21:10
tak jak w temacie ;)
najlepsza jest ta, którą najefektywniej będziesz w stanie grać.
TaJemniczy
06-09-2010, 16:08
Nie ma najlepszej profesji, są tylko umiejętności gracza...;)
Oczywiście, że jest najlepsza profesja, problem w tym, że z tego wcale nie wynika że każdy będzie w stanie wykorzystać ją w 100%.
Jeśli ktoś jest niedoogarnięty być może lepiej będzie sobie radził knightem niż czymkolwiek innym, niezależnie od tego jak ten knight jest faktycznie niedopakowany.
BuliD-Knight
06-09-2010, 19:38
czyli twoim zdaniem jaka jest najlepsza ale doradz jaka najlepsza powiedz tylko na swiat non-pvp oczywiscie
Czarujaca_Lola
06-09-2010, 21:17
czyli twoim zdaniem jaka jest najlepsza ale doradz jaka najlepsza powiedz tylko na swiat non-pvp oczywiscie
Jego zdaniem najlepszy jest sorc, o czym pisał nie raz. Wiedziałbyś to, gdybyś użył mózgu i opcji szukaj. Vil jednak sugeruje, że w przypadku co niektórych debili sorc może być zbyt skomplikowany i poleca im knighta. Na twoim miejscu z tej sugestii bym skorzystał.
PS. Załóż jeszcze pincet tematów i się w każdym pytaj, która profa jest najlepsza. Będzie fajnie.
sorc = druid >paladin >> knight
BuliD-Knight
06-09-2010, 21:35
http://sonda.hanzo.eu/sondy,85724,FQJc.html
Czarujaca_Lola
06-09-2010, 21:42
Za to kocham Tibię. Tylu kretynów co tutaj, nie ma nawet w Tworkach.
Koleś, dostałeś odpowiedź w tym temacie, w temacie przyklejonym, założyłeś kilka innych wątków, a teraz nas jeszcze jakąś sondą molestujesz.
Jak ci mamy wytłumaczyć, że dla normalnego człowieka najlepszą profesją jest sorc/druid, a dla ciebie knight?
souldare
07-09-2010, 15:38
Ci co glosowali na knighta to napewno sa matolami Graj prof ktora chcesz a nie zanudzaj ktora jest najlepsza
BuliD-Knight
07-09-2010, 16:52
powiem jeszcze ze gram na Refugi
Fascynujące.
Jesteś jednym z bardziej skretyniałych tibijczyków jakich dane mi było ostatnio poznać.
Ja natomiast mam 2 psy. Kiedyś miałem chomiki, ale już nie mam.
Dla mnie najlepszą profesją jest palladyn.
Dla kogoś innego może to być Sorcerer / Druid lub Knight.
To zależy tylko od Ciebie.
Pozdrawiam.
Ziomki z up maja racje :) Dla każdego najlepsza jest inna profesja. Ja zaczynałem knightem i gralo mi sie bdb i myslałem ze jest najlepszy ale potem gralo mi sie równie dobrze pallem ;] Teraz sprawdam jak mi pójdzie Sorcem :) AhA jedyne co to nie polecam druta na non pvp bo wg mnie nie ma zabardzo to sensu ;]
Ziomki z up maja racje :) Dla każdego najlepsza jest inna profesja. Ja zaczynałem knightem i gralo mi sie bdb i myslałem ze jest najlepszy ale potem gralo mi sie równie dobrze pallem ;] Teraz sprawdam jak mi pójdzie Sorcem :) AhA jedyne co to nie polecam druta na non pvp bo wg mnie nie ma zabardzo to sensu ;]
Niby dlaczego gra druidem na n-pvp nie ma sensu? Zaskocze Cie, ale druid na tych swiatach jest rozchwytywany.Ze wzgledu na teamowe hunty.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.