PDA

Pokaż pełną wersje : czy będzie ban?

greg007
13-09-2010, 08:30
Przez przypadek zamiast hotkeya z tym co mam na sell na trade wcisnąłem hotkey z napisem:
"http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2742021#post2742021 <the evil eye"
tylko 1 raz więcej mi się to nie zdarzyło... ale nie wiem czy aktywować pacc skoro mogę mieć bana? jak sądzicie??

Jagred
13-09-2010, 09:49
sadzimy zebys poczekal.

greg007
13-09-2010, 09:52
to był głupi przypadek ale tyle czasu na pacc czekałem i kasy odkładałem, że teraz każda minuta to wieczność...

giersz
13-09-2010, 14:02
To umieszczanie linków na publicznych kanałach jest zabronione?

@down. nie wiem samo się tak zrobiło. Chyba dwa razy wyślij nacisnąłem

Erverse
13-09-2010, 14:03
to był głupi przypadek ale tyle czasu na pacc czekałem i kasy odkładałem, że teraz każda minuta to wieczność...

Wyjdź na dwór, spotkaj sie z kumplami/dziewczyną i zauważ, że tibia jest tylko jakimiś pikselkami. Jak można uważać minutę odkładania pacca za wieczność? Radzę ograniczyć kompa.

po co piszesz drugi raz to samo?... tak, umieszczanie linków jest zabronione, chyba, że są to linki do supported fansites, ft.pl nie jest już supported fansite'm, ale raczej nikt tego nie zraportuje, jeśli widzi, że to forum. No, chyba że trafisz na jakiegoś tutora-chuja.

@down
kolega niech mnie nie poucza, dopiero co zyskał czarny nick i myśli, że jest Bogiem.
masz rację, wydaje ci się. są ludzie, którzy potrafią zreportować chociażby wypowiedź kasmkjngjhasndbyuebnasbhcb.PL jako hacklink - ba, to odnosi skutek.

CientaRiposta
16-09-2010, 16:52
Wyjdź na dwór, spotkaj sie z kumplami/dziewczyną i zauważ, że tibia jest tylko jakimiś pikselkami. Jak można uważać minutę odkładania pacca za wieczność? Radzę ograniczyć kompa.

po co piszesz drugi raz to samo?... tak, umieszczanie linków jest zabronione, chyba, że są to linki do supported fansites, ft.pl nie jest już supported fansite'm, ale raczej nikt tego nie zraportuje, jeśli widzi, że to forum. No, chyba że trafisz na jakiegoś tutora-chuja.

Kolega znowu offtopuje ;) Jego odczucia zostaw jemu, swoje zostaw sobie.
Wypowiadaj się troszeczkę kulturalniej.

@topic
Wydaje mi się, ze bana nie dostaniesz, więc możesz cieszyć się z premium time ;))

Pozdrawiam, CientaRiposta.