Pokaż pełną wersje : Acc sharing. ( pytanie na temat listu )
Witam,
Czytałem wiele postów na temat "ban listów" za acc sharing
o treściach "i sharing my char with my friend bla bla bla" ITP.
Mam nadzieje ze jakis ST lub ktos obeznany na ten temat potrafi mi odpowiedziec na pytanie :
Ile czasu taki list jest ważny ?
Nie rozumiem =/
Chodzi mi o listy takie jak sie robiło przy sprzedaniu chara (pisałeś go z chara którego sprzedawałeś) itp.
pisales tam ze sprzedalem chara jakiemuś tam kolesiowi za tyle i tyle,wysylales go na nub chara,a potem dawales gm'owi i banik leciał.
No i o co chodzi? Skoro napiszesz, że sprzedałeś chara w tym liście to Ty także poniesiesz konsekwencje, trading nie działa w jedną stronę.
No i o co chodzi? Skoro napiszesz, że sprzedałeś chara w tym liście to Ty także poniesiesz konsekwencje, trading nie działa w jedną stronę.
tak poniose konsekwencje maxymalnie ban 8 levela.
Nie mam zamiaru się tu wymieniac poglądami,tylko uzyskac odpowiedz ^ ^
Wyjasnie.
Sprzedałem chara na 235levelu,mam na niego list to było ok. 1roku temu~
Chcę wiedzieć co i jak z tym jest dokładnie,bo słyszałem ze zależy od gma któremu dam ten list. Podobno to ma pół roku ważności,ale nie jestem pewien.
Jakikolwiek list jest ważny 30 dni. ni mniej ni więcej. po tym czasie jest już nie ważny
Vlad_Dracula
21-09-2010, 17:56
Ale po co chcesz to zrobić? Bo jesteś zły na tą osobę, czy po prostu jesteś złośliwy?
Ale po co chcesz to zrobić? Bo jesteś zły na tą osobę, czy po prostu jesteś złośliwy?
estem złośliwy xd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.