zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Giant Spider

archi123
27-09-2010, 00:50
Mam 41 druida i chcialbym sprobowac pohuncic na gs'ach i moje pytanie brzmi czy gdybym rzucil fire bombe ustal w srodku niej i atakowal gs'a bylbym calkowicie bezpieczny bo slyszalem ze podobno czasami przechodzi przez ogien a nie chcialbym zeby tak sie stalo bo w tym przypadku bym mial albo waste lub bym padl jedno z dwoch. Czekam na odpowiedzi.

VarianWrynn
27-09-2010, 11:57
To jest tak :
Jak rzucisz pod siebie fire bombe i go potem nie zaatakujesz to NIE przejdzie , jesli jednak uderzysz go,lub jego poison spidery,to przejdzie i bedzie ciebie bil. Pozwala to na bicie pojedynczo,jesli sa 2.
Jesli natomiast chcesz by w ogole nie zadawal ci dmg, mozesz sobie zrobic takiego walla, i przeskakiwac z jednej strony na 2, wtedy gs bedzie chcial do ciebie dojsc naokolo

raven
03-10-2010, 14:05
Po zaatakowaniu gs'a, zignoruje on fire bombe i podbiegnie do ciebie

Aevolana
21-11-2010, 17:43
Nie będę tworzył nowego tematu, tutaj się spytam;]
Jak to będzie jeśli obstawię się m-wall'ami? Czy GS ma jakąś umiejętność rozwlania tych przeszkód?:D i czy ja też mogę(druid walczyć z nim przez m-wall?

malyjanek
21-11-2010, 17:48
Walnij fire walla i i sobie go bij jak plebs :p

Emcess
22-11-2010, 13:59
Nie będę tworzył nowego tematu, tutaj się spytam;]
Jak to będzie jeśli obstawię się m-wall'ami? Czy GS ma jakąś umiejętność rozwlania tych przeszkód?:D i czy ja też mogę(druid walczyć z nim przez m-wall?

przez mwalla nie mozesz niczego bic, a poza tym - skad taki pomysl? po co marnowac tyle mwalli na jakiegos glupiego gsa? :P