Pokaż pełną wersje : Dylemat
ElTestosteron
27-09-2010, 11:29
Witam wszystkich mam dylemet odnosnie wyboru postaci ktora mam grac posiadam 2 postacie , obie sa na swiatach non-pvp i sa na faccu.
Pierwsza z nich jest knight 72 lvl , 6mlvl i 80/78 skille. A druga jest palladin 49 lvl , 12 mlvl i 71/49 skille. Obie maja bardzo dobre EQ , ale mam problem bo nie wiem ktora grac prosze Was o pomoc. Przy okazji prosze o podanie jakis expowisk na ktorych mozna dobrze poexpic a takze prosze o podanie uwag do postaci czy sa dobrze prowadzone.
Czarujaca_Lola
27-09-2010, 18:56
Jeśli jesteś zbyt głupi, by określić którą postacią gra ci się przyjemniej, to Tibia jest zbyt skomplikowaną grą dla ciebie. My NIE MOŻEMY wybrać za ciebie postaci, bo to, czym będzie grało się ciekawiej zależy tylko od twoich osobistych preferencji.
Moja rada: pograj w sapera lub pasjansa, tam raczej nie będziesz miał problemów z wyborem profesji.
ElTestosteron
28-09-2010, 10:33
Ktos mi pomoze w tym dylemacie czy kazdy bedzie tak zlosliwy i niby madry jak zlosliwa lola ?
Czarujaca_Lola
28-09-2010, 14:03
Nikt ci k... nie pomoże, bo jest to niemożliwe. Co z tego, że Lola napisze bierz knigta, Tola bierz palka, a Rychu stwierdzi, że tylko mag jest dobry. Tylko ty wiesz, jaki styl gry preferujesz bardziej (walenie z axa w zwarciu, czy ze speara na dystans) i tylko ty możesz podjąć tę zajebiście trudną decyzję. A jeśli ciebie przerasta ten problem to Tibia nie jest grą dla ciebie i piszę to beż żadnej złośliwości. Taka jest niestety smutna prawda. Tibia jest jak MediaMarkt ;)
Ktos mi pomoze w tym dylemacie czy kazdy bedzie tak zlosliwy i niby madry jak zlosliwa lola ?
Przykro mi koles ale ta zlosliwa lola ma 100% racji...
Pograj dwoma postaciami i sam zdecyduj którą gra ci się lepiej.
Zgadzam się z Lolą i nO_name.
Grać powinieneś profesją którą Ci się gra najprzyjemniej. Ja bym wybrał palladyna, zenek wybrał by Knighta, a Maciek wolał by zrobić nowego druida.
Nikt Ci nie powie kim Ci się lepiej gra.
Pozdrawiam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.