Pokaż pełną wersje : Skąd wziąść na rooku jabłka?
Wiecie skąd można zdobyć na rookgaardzie jabłka?Słyszałem,że za pomocą ich można sie jakoś dostać do ghoula:p.
Proszę o szybką odpowiedź
Nie z kąd tylko skąd
Wiecie skąd można zdobyć na rookgaardzie jabłka?Słyszałem,że za pomocą ich można sie jakoś dostać do ghoula:p.
Proszę o szybką odpowiedź
To źle słyszałeś
@japca
Nie jestem pewny ale chyba teraz to jest rar i nie da się zdobyć.
Wystarczy opuścić tutorial pisząc do Santiago 'skip tutorial'. Pojawisz się z 1 lvl w świątyni z jabłkiem i resztą śmieci.
Seeleesee1992
27-09-2010, 18:34
Przepraszam... Muszę to napisać... WZIĄĆ a nie WZIĄŚĆ!!! Aaargghhhhhhh!
To wiem.Ale czy sie da zdobyć kilka jabłek na tym rookgaardzie?Niektórzy mają 100 jabłek?
--- Xerenim dodał 0 minut i 36 sekund później ---
To wiem.Ale czy sie da zdobyć kilka jabłek na tym rookgaardzie?Niektórzy mają 100 jabłek?
--- Xerenim dodał 0 minut i 50 sekund później ---
To wiem.Ale czy sie da zdobyć kilka jabłek na tym rookgaardzie?Niektórzy mają 100 jabłek!!!!!!!!
100 harow / kupić od kogoś
// i w podpisie masz jestem "odkrywaczem" a chyba odkrywcą powinno być//
Disseny__
10-10-2010, 13:56
Kiedyś na sam początek gry dostawało się jabłko, teraz chyba nie, choć nie mam pewności. Za pomocą jabłek na pewno nie da się dostać do ghoula, o ile w ogóle się da. ;)
Niektórzy mają dużo jabłek, bo zakładają (zakładali) więcej charów lub kupują.
Kiedyś na sam początek gry dostawało się jabłko, teraz chyba nie, choć nie mam pewności. Za pomocą jabłek na pewno nie da się dostać do ghoula, o ile w ogóle się da. ;)
Niektórzy mają dużo jabłek, bo zakładają (zakładali) więcej charów lub kupują.
Przecież pisze ci jak wół że wystarczy opuścić tutorial pisząc "skip tutorial" i dostaniesz jabłko i kilka śmieci!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.