Pokaż pełną wersje : ładna chatka:-)
pewnego razu chodze sobie po venore i zobaczyłem chatke a oto jego środek http://img113.exs.cx/my.php?loc=img113&image=wow4gb.png odrazu mówie to nie fake ! ! ! ! wzrucie uwage mojemu gs troche ucieło mi sie ale jak myślicie że to fake to nie znajdziecie błędy
uwaga dla niedowiarków kliknijcie na zdięcie a się powiększy
komentarzyk plz :evul:
Kolejne juz 2 foto poco dajesz SS'ki nie twoje ?? Noob gdyby wlasciciel domku chcialby pokazac na forum ss to by pokazał
to mój char!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chodziłęm sobie po venore i znalazłem tą chatke!
Rzadko można zobaczyc tak łatwy do wykrycia Fake.
Ja nie wiem po co wogole taki temat zamiesciles?? Dla własnej satysfakci ze potrafisz screena zamiescic ??
Modki weźcie wykasujcie ten temat on powinien być w dziale FAKE X(
Wchodzę na to, a tu mi pisze, że "critical error on your PC" Do wykasowania temacik, a autor ostrzezenie powinien dostac...
to nie fake!!!!!!! wkurzacie mnie że troche gs mi sie utnoł!!! mam dać inne zdięce z tą postacią??????? moge dać jak chcecie!
Nocny koszmar of danubia
15-01-2005, 16:36
hahahahahaha.Co to ma być . Domek Bubble ?? ?? ?? ?? ?? A jak nie jej to ładny FAKeeeeeeeeee
Szary chłopak z Hiberny
15-01-2005, 16:55
:) też chce to zobaczyć ale mam zwyczaj że nie klikam na linki czy mógłbys zrobić tak żeby nie trzebabyło wchodzic na link???? plx :D
Maniak Hip-Hopu
15-01-2005, 17:06
Niezly Fake ;] Ile go robiłes ?
hahahahahaha.Co to ma być . Domek Bubble ?? ?? ?? ?? ?? A jak nie jej to ładny FAKeeeeeeeeee
www.tibia.com
Bubble ma domek na Edron :D
to musi być fake, ponieważ NIKT nie ma golden helmeta i great shield, poza tym to krzywo list wkleiłeś :P
Speed the Firee
15-01-2005, 17:21
z tego co pacze to jest fake.a ty twierdzisz ze nie. to podaj server to sobie ktos podejdzie i zobaczy ze dajesz tu fake!!! X(
usuncie mu acc ... ile mozna
Chopkers
15-01-2005, 17:46
to wcale niemusi byc fake :P
na antice widzilem chatke gdzie (poza golden helmetem) najlepsza rzecz jaka tam lezala to skull staff
a great shield to taka tarcza ze jak sie pochodzi to sie napewno znajdzie
wlasciciel jej nieuzywa :P
(na antice warta jest 200 crystali :P)
Tibiańczyk
15-01-2005, 17:47
to musi być fake, ponieważ NIKT nie ma golden helmeta i great shield, poza tym to krzywo list wkleiłeś :PTak dla informacji wiem że przynajmniej 2 osoby maja golden helma Bubble i Midukan
To zdjęcie to nie fake, to chatka na Antice w Venore. Jak wyjdziesz z depo to na dół i tam jest.
@topic a co to zdjęcie takie jakiś dziwne, rozmazane troche...
Nastolatek
15-01-2005, 18:02
Ty ****a mala dziwko, moze i to nie fake, ale ****a Jeszcze wczoraj twierdziłeś że twój char to Lord of Pally Smurf czy cos takiego :P A dobrze wiem ze to nie twój char !Ty ****a obslizgla mala cipo, matka cie nie nauczyla ze klamac nie mozna ? *** ci w dupe nigusie ! *******ona zdzira !Ty mieszkajaca w ****isku szmato X(X(X(
Najprawdopodobnie to fake albo OTServ jednak ISTNIEJE taka mozliwosc jesli jes taki dom najprawdopodobniej nalezy do wurzela bo na antice napewno sa golden helmet(y) ,winged helmet(y) i great shield(y), chciaz nie jestem pewien co do tej unholy ktura lezy pod SoVem
Spokojnie napalona nastolatko znizasz sie tylko do poziomu tej kreatury ktora podawala sie za 100 lvlowca twoja wypowiedz zas byla tak beznadziejna ze..............................sie posmialem :p
No fajny domek, ale nie wiem dlaczego, gdy kliknąłem na link to mi się włączył program antywirusowy, że mam "krytyczny błąd w moim PC" ;(
Misieq Druid
15-01-2005, 18:25
Jesli to nie fakeik to ciekawe z kad sie wziol tam amulet którego nie ma aktualnie???
z tego co pacze to jest fake.a ty twierdzisz ze nie. to podaj server to sobie ktos podejdzie i zobaczy ze dajesz tu fake!!! X(
nie ma sprawy ale to zdięcie robiłem w wakacje ale może będzie jeszcze te wystój ! ! ! antica zobacz może będzie
Jesli to nie fakeik to ciekawe z kad sie wziol tam amulet którego nie ma aktualnie???
ten amulet jest on sie nazyw aol(w skórcie) można kupić na edron za 50k
Yoh Asakura
15-01-2005, 18:58
A niby dlaczego to ma byc fake ?Moze poprostu zazdroscicie ?Ja uwazam to za prawdziwe zdjecie.Zreszta wiecej niz 1 osoba moze prowadzic ten domek wiec jak np. 2 osoby o lvl 170+ prowadzace ten domek moga miec chyba taki eq nie ?
Yoh Asakura
15-01-2005, 19:00
No wlasnie.AOL to skrot od Amulet of Lost chyba...wiec nie mowcie glupot...
Ty ****a mala dziwko, moze i to nie fake, ale ****a Jeszcze wczoraj twierdziłeś że twój char to Lord of Pally Smurf czy cos takiego :P A dobrze wiem ze to nie twój char !Ty ****a obslizgla mala cipo, matka cie nie nauczyla ze klamac nie mozna ? *** ci w dupe nigusie ! *******ona zdzira !Ty mieszkajaca w ****isku szmato X(X(X(
pisałel to char kuzaja n00bie lepiej nic niepisz
to mój char!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chodziłęm sobie po venore i znalazłem tą chatke!
Widac ze 11-to latek... Mu chodzi ze to nie Twoj domek, a pokazujesz, a nie o twoj char... Naucz sie myslec, dopiero pozneij pisz posty.
Coz za glupki sa na tym forze. Ten domek istnieje. Ma go 100~ elite knight z Antici. Potwierdzam jego istnienie :>.
Master Of Devastation
15-01-2005, 19:54
Fajne eQ hahaha :D gs i leather legs:P i to do tego na antice....-.-'
Adolphus Elbragol
15-01-2005, 19:54
@benitez: Nie. Jemu chodzilo o chara, poniewaz epson zamieszczal wczesniej zdjecia z (jakoby swojego) awansu na 100 lvl. Oto dlaczego na zdjeciu nie ma nicku postaci.
@Epson: Zalosny debiut na tym forum.
Tavojoxa
22-01-2005, 20:01
o ile wiem to ten helm i great shield jest nie do zdobycia... a wiec ladny feak :D w sumie beznadziejny bo widac ze nieprawdziwy :P
Tavojoxa
22-01-2005, 20:09
Gohan-san wez ic graj w inna gre... bo chyba nie rozmiesz ze tego eq nie mozna zdobyc i tego domku nie prowadza osoby o 170+ lvl ( z eq to chodzi mi o Winted helmet i great shield) wiec nie bron tego buraka ktory nawet feaku nie potrafi ladnie zrobic...
glupota ludzi mnie przeraza
Ps. przepraszam za slowo burak :)
__________________________________________________ _______________
Brave Savagif (master sorcerer) :mag:
20 lvl 30 mlvl (rosnie) :mag:
SECURA RULEZ!!!
-=HuRu=-
22-01-2005, 20:27
moim zdanie to fake ale jak sobie chcecie ja i tak wiem swoje B)
Misieq Druid
22-01-2005, 20:39
Chodzi mi o ten szary lolq -.-
Misieq Druid
22-01-2005, 20:43
to musi być fake, ponieważ NIKT nie ma golden helmeta i great shield, poza tym to krzywo list wkleiłeś :P
Akurat ja widzialem na eterni domek z golden hemetem i thunder hammerem.
I tak wiem ze nikt mi nie uwiezy ale mi na tym nie zalezy ja wiem swoje.
Eh ludzie, ludzie...
Hyba najlepszym dowodem na wiarygodnosc tego domku i rzeczy w nim lezacych bedzie nakrecenie filmu B)
sierbador
22-01-2005, 21:49
Widać że to fakee
1.list zle wklejony
2.broken amulet który nie istnieje
3.Czemu nie podala nam wlascicilea tego domq
Angethras
22-01-2005, 21:50
no wiesz golden helmeta, winged i great shield raczej nikt nie ma ale coz moge sie mylic, aha i w jakis sposob zlamales tego gs'a ? dlubales w zembach czy jak ? a ten amulet "brazowy" to broken amulet kiedy wycofali amulet of life one zamienily sie w broken i mozna taki za 50k sprzedac
Dowizul z Inferny
22-01-2005, 21:52
@nastolatek
łamiesz zasady forum ktore mowia aby nikogo nieobrażac!!!
@tipic
ja tram wieze w to
@wszyscy co niewieza w shielda
moze zostal zdobyty kilka update temu
sierbador
23-01-2005, 21:37
Ja ooglądałem skriny Toldo, ma ziomek Great shielda i Golden helmeta( jeden z lepszych przyjaciól Bubble :) ,wiec great hsield napewno jest)
Nierówno ubciełeś GSa... Pozatym masz 11 lat, i dupny eq... I do tego jeszcze sprzedajesz bohy, których nie masz... Rządzisz człowieku. A i jeszcze coś ci powiem, na te stołki na których leżą te rzeczy, nie da się nic położyć... Próbowałem i za chu.ja nie szło. Więc nie kłam, że to nie fake.
OMG:p
Jak byscie chcieli wiedziec to takie zeczy dostaje sie za wykrycie buga w tibii(robaka, wirusa)... np ziomek na lunarze ma thunder hammera i hornet helmet :/ Moze ktos wykryl buga i dostal od cipsoftow takiego stafa... :p :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Gdy giniesz, nie tracisz doświadczenia, skilli ani żadnego przedmiotu oprócz tego amuletu. Amulet już nie istnieje, można go było niegdyś kupić u Eremo za 50 000- broken amulet (amulet of life)papapa
Gdy wycofano z gry Amulet of Life, wszystkie one zostały zamienione w Broken Amulety. Broken Amulet można sprzedać do Eremo, za co płaci on 50 000gp.- PATRZCIE !
Dj Fara0n
24-01-2005, 15:05
Ehhh....Niewiem czemu ludzie sie boją pokazywac nickow.Boją sie ze będą huntowani?Znalazles jakis ss i teraz go pokazujesz ,a pozatym mozna sie przyjzec ,ze masz 10 many w polowie paska.Jesli jestes paladynem to masz 7 lvl i sie nazywasz Loord Attila i probojesz wrobic kolesia z tirikiem ctrl+q -.- .
To są tylko moje przypuszeczenia ,ale moze byc inaczej.
Keinim of titania
24-01-2005, 15:34
HHEHEH JAK TO BY NIE BYŁO FAKIE TO BYS shift+ przedmiot dał aby uwiarygodnić a tak to.....
Po pierwsze kiedy robiles ten ss bo jak nie dawno to raczej fake bo dwarven shield inaczej juz wyglada i masz zle wstawioneogo GS-a.
Niezly fake ile nad nim pracowales?? :D
Moim zdaniem to jest fake ( nie chce nikogo ciagnac do takiej decyzji:)) , poniewaz , jak widzicie to chlopak/dziewczyna ma dwarven shielda z starej wersji , a gdybyscie sie przypatrzyli to co widzicie pod tym zoltym backpackiem?? Reszte sie sami domyslcie o co chodzi...:]
Jakby polaczyl dwie rozne wersje Tibi , znaczy ze dwarven jest z starego update , a Daramanian Mace z nowego Update :)
Jesli Jakas Pomylka to sorx!! :]
co do AOL jestem pewnienze istnieje bo jest w pewnym domku na aldorze B)
ta zielona tarcza :P nie chce mi sie sprawdzac jak sie to pisze :D tez istnieje bo jakis koles sie nia na Aldorze chwalil :D
Chlopie Popraw Golden Legi Bo *******a Ci Caly Fake
Jak dla mnie to to jest OTS albo fake !
Jaki koles z takim eqiem mialby taki rypniety domek? bezgoscie / 4 latek ??
( chodzi o wystroj )
@Paw~~
Nowy wystroj dwarvena wproewadzili dopiero w tym updacie??
Moim zdaniem to jest fake ( nie chce nikogo ciagnac do takiej decyzji:)) , poniewaz , jak widzicie to chlopak/dziewczyna ma dwarven shielda z starej wersji , a gdybyscie sie przypatrzyli to co widzicie pod tym zoltym backpackiem?? Reszte sie sami domyslcie o co chodzi...:]
Jakby polaczyl dwie rozne wersje Tibi , znaczy ze dwarven jest z starego update , a Daramanian Mace z nowego Update :)
Jesli Jakas Pomylka to sorx!! :]
OCzywiście że jest błąd i to ogromny..:P Daramanian mace które jest pod plecakiem doszło w sierpniowym up-dacie....a d-shield ma nowy image od grudnia:). A nawet jesli..to może sobie poczytał "Pimp my Tibia"....reszte sam się domyśl.
Owszem. Gs jest krzywo wklejony, ale napewno nie koperta ponieważ część płytki zasłonięta jest przez blat.
Co do itemów. KAŻDY Z ITEMÓW W TYM DOMKU ISTNIEJE ! Było już pełno tematów poruszanych na temat każdego z nich. Golden Helmy są....Great Shieldy też...g-bootsy też...TH też i ten zasrany MLS też !!!!! Wszystko to jest za reportowanie poważnych bugów w grze. Przeszukajcie całe forum...znajdziecie dowody na istnienie tych itemów....a co do AOL - Amulet of Life...bo kiedyś nie było "of lost"....też na 100% ma go kilka osób...wiecie jak to możliwe?...Po Prostu Sobie Go Ktoś Zostawił Sprzed Update z 7.1....tyle mam do gadania bo śmieszni jesteście.
Śmiem wątpić iż to jest prawdziwy screen ponieważ GS jakiś nie taki...no i jeszcze to png. Photoshop się kłania...czy tam fireworks...
Jeszcze ktoś tam powiedział że nie da się kłaś rzeczy na stolki....wiesz jak to skomentuje?...tak --> BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....-.^ Nie da się na to kłaść stołów, beczek , skrzydni i iinnych mebli. Tyle miałem do powiedzenia ^.-
o ile wiem to ten helm i great shield jest nie do zdobycia... a wiec ladny feak :D w sumie beznadziejny bo widac ze nieprawdziwy :P
Az mnie mdli tego nie mozna i tamtego tez nie mozna zdobyc a ta zupa jest dosc kwasna.....
O ile pamietam Antica jest dosc starym serverkiem choćby look na bubble
Created: 21.07.2001 02:23:56 CET <---- 4 lata temu
na poczatku z tego co wiem mozna bylo takie zeczy zdobyc ale cipowie wraz z updatami wycofali te zeczy ciekawe co by byla za frajda jak by wszyscy latali mpa , dsl , golden helmetami blessed shieldami itp..... a wiec jak tibia powstawala byly te itemy i sie zachowaly do dzis ja np. na antice widzialem w jakims domku 30 power arrows
Bym zapomnial takie itemki pozna dostac jako "Dar od bogów" daje przyklad
podobno gdzies czytalem tu na tibi.pl to za wykrycie buga w kupowaniu pacc za free ziomek dostal (golden bootsy??) ktore opylil za 200 000 000 a pozniej zostaly opylone za 400 000 000
This is a fake.. Zobaczcie na Scale Armor... jakies takie krzywe (??)
@edit
Opssss. Odświezylem... Sorki ale chyba cos wyszukiwalem i kliknalem w to i zapomnialem ze to stare jest :/
Uciulany Gecik
11-03-2005, 16:40
OMG ,co za newbie ,to nie jest fake , szary amulet to broken amulet ,zamieniły się w nie amulet of life po update i wprowadzono amulet of loss ....-.-' @up : krzywy to masz ryj!! btw. a ogóle cały domek jest prawdziwy ,przejdzcie się do veno na antice to się przekonacie...
Czy great shield nie wyglada inaczej przypadkiem???
Ale ja nic niemówie...
Widać że faKe
przemek93
11-03-2005, 16:45
Widać ze cos kreci GS jest krzywy !!!
Gohan-san wez ic graj w inna gre... bo chyba nie rozmiesz ze tego eq nie mozna zdobyc i tego domku nie prowadza osoby o 170+ lvl ( z eq to chodzi mi o Winted helmet i great shield) wiec nie bron tego buraka ktory nawet feaku nie potrafi ladnie zrobic...
glupota ludzi mnie przeraza
Ps. przepraszam za slowo burak :)
__________________________________________________ _______________
Brave Savagif (master sorcerer) :mag:
20 lvl 30 mlvl (rosnie) :mag:
SECURA RULEZ!!!
O ile mi wiadomo to wingeda ma na antice pare ppl, co do great shielda podobnie, wiec uwazam, ze to nie fake :O
ps: lvl tu nie gra roli, bo mogli otrzymac itemki za zaslugi dla tibi...
HAHAHAHHAHA A ZES TO ZROBIL !!!!!! :D troche ci gs'a ucielo ahahahahah
Uciulany Gecik
11-03-2005, 17:33
Czy great shield nie wyglada inaczej przypadkiem???
Ale ja nic niemówie...
Widać że faKe
boże co za kretyn!! ten screen jest z przed update~!!!!!!!!!!!!!! X(
@up : tobie za to muzg ucięło ,screen dupnej jakości ale prawdziwy!!
@down : przeczytaj to co napisałem i nie dawaj nie potrzebnych postów...
Evul Tibian
11-03-2005, 17:53
1) FAKE
2) Jesli to nie fake to jest to stary SS bo teraz DSM i G Shield wygladaja inaczej
Nie dość że do zrobienia w 2 minuty to jeszcze GS'a zle wkleiles(wkleilas)
Uciulany Gecik
11-03-2005, 18:08
Ja już się nie wypowiadam bo ta tym forum dużo idiotów jest widze..-.-'
http://photobucket.com/albums/v476/Toldo/
Dawód na istnienie G Helmeta i Great Shielda.
Charles Blader
11-03-2005, 19:29
To zdjęcie jest w 100% prawdiwe. Domek ten należy(ał) do chara o iminieniu Karr Chaos niegdyś Game Mastera. Niestety po tym gdy Karr został shackowany wszystkie ittemy zostały skradzione a donek wystawiony do licytacji
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.