zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nie moge sie zalogowac..

Xentez
06-10-2010, 09:22
Wiec tak ..
Wczoraj na moim komputerze wykryto trojana , wszystko usunolem i wgl nie otwierałem pliku przeskanowałem komputer jeszcze raz i nic nie wykryto .. Ale zmieniłem hasło na tibi i teraz jak wpisuje to nie działa a jak mój kolega chciał się zalogować to normalnie może..

Nie mam wciśnięte Cap Slock ani pomieszane liter nic . wpisuje wszystko idealnie ale nie wiem co jest grane pomóżcie mi ! :(:(:(

SidVicioous
06-10-2010, 13:17
RK i odzyskuj konto... Masz zwykłego hacka... Część trojanów nie musisz otwierać aby były one włączone... Wystarczy ej ściągnąć to po pierwsze, a po drugie sam doskonale wiesz, że to hack... Rada na przyszłość... Jak ściągasz jakiś plik (szczególnie te do 10mb) przeskanuj je najpierw...

Senders
06-10-2010, 17:07
Wiesz wpierw sprawdź hacka bo na to nie ma co czekać, ale możliwe, że to nie zadziała jeśli tak będzie to sprawdź czy nie włączyłeś kombinacji ctrl+shift, sprawdź czy klawa dobrze działa albo komp poprostu miesza ci dane więc jest wiele możliwości.

Xentez
06-10-2010, 17:10
Wiesz wpierw sprawdź hacka bo na to nie ma co czekać, ale możliwe, że to nie zadziała jeśli tak będzie to sprawdź czy nie włączyłeś kombinacji ctrl+shift, sprawdź czy klawa dobrze działa albo komp poprostu miesza ci dane więc jest wiele możliwości.

Przeciez napisalem ze nie mam pomieszane ;p
Dzieki wam za rade i wgl :) Ale juz problem naprawiony .. Po prostu nie wiem jak ale antyvirus blokowal mi Tibie ..