Pokaż pełną wersje : Gs - co i jak ?
Witam. Mam pytanie dotyczace gsa. Posiadam knighta 53 lvl i zamierzam zaczac expic na gsach. Chcialbym wiedziec czy sa naprawde tak silne jak sie ich opisuje oraz poznac ich zachowanie podczas walki. Wiem, że jest mnóstwo stron jak tibia.pl, wiki, które opisują ich zachowanie i siłę hitow jednak wiem, że w praktyce bywa czasem troche inaczej. Np na tibia wiki jest napisane, ze knight to tylko do bloczenia bo na expa za duzy waste. chcialbym wiedziec jak to jest z tymi gsami. Prosze o odp doswiadczonych graczy, ktorzy spedzili duzo czasu expiac na gsach ;)
VarianWrynn
10-10-2010, 21:17
Knightem naprawdę nie ma co na nich expić. Ich hity z bliska są naprawde duże , do tego mają całkiem porządną obronę i nie da rady expić na nich knightem, przynajmniej nie na takim lvlu. Zabić ,zabijesz jednak napewno nie zwróci się za potiony które zużyjesz na expa więc lepiej sobie odpuścić.
Pójdź sobie na jakieś dragi, wyverny albo może orc fortress.
rozumiem, w zwiazku z tym od ktorego lvla mozna by OPLACALNIE zaczac expic na gsach ?? 70-80 ??
moze na 120 - 150 ci sie bedzie oplacac jak juz ktos wczesniej wspomnial gsow nie oplaca sie bic w zwarciu , lepiej idz pobic dragi ewnetualnie dle :)
Richard56
13-10-2010, 16:16
Na 70-80 lvlu może by ci się zwróciło, ale to też zależy od skilli. Ja mam 89 lvl, skille odrobinę ponad 80. I tracę bardzo mało. Ciężko to określić, bo to jak mówię zależy od skilli, ale możesz co jakiś czas się przejść i sprawdzić. Ale jest różnica między zwracaniem się za poty, a opłacaniem, bo jednak są dużo lepsze expowiska i z tego powodu na gsach się nie opłaca expić.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.