PDA

Pokaż pełną wersje : Gdzie mogę expować

123456
17-01-2004, 16:49
Mam palka na 36 lv i skille 79/61 gdzie moge expowac dla paccow żeby szybko lv rósl.Proszę o odpowiedź.

Wtajemniczony
17-01-2004, 17:00
Idz do CYCLOPOLIS na EDRON.

nawigator
17-01-2004, 17:25
PoH Gsy itp

eerion
17-01-2004, 18:14
JEdno mnei dziwi. Masz wysoki level i skille więc chyba powinieneś sam wiedzeć gdzie expować. A ja osobiście polecam ci PoH- tam można się nieźleobowić- chyba ze masz algi. Jeśli tak to nawet się tam nie zbliżaj

Gimlos
17-01-2004, 18:27
Idz do CYCLOPOLIS na EDRON. no comment plx...
na terenach dla pacc nie ma duzo miejsc stworzonych "specjalnie" dla palkow, wiec chyba jednak expuj na tym co polecili przedmowcy ( moze jednak ktos zna jakies fajne miejsce on pacc area dla palkow? )
A ja osobiście polecam ci PoH- tam można się nieźleobowić- chyba ze masz algi. Jeśli tak to nawet się tam nie zbliżaj a wyobrazasz sobie palka na 36 lvl ktory nabil ten lvl na duzych lagach:P?

eerion
17-01-2004, 18:34
a wyobrazasz sobie palka na 36 lvl ktory nabil ten lvl na duzych lagach?
Po jego pytaniu nie wiem co chłopak robił żę ma ten level, ale jeśli zadaje pytania jak Mam palka na 36 lv i skille 79/61 gdzie moge expowac dla paccow żeby szybko lv rósl.Proszę o odpowiedź
to wszystko jest możliwe

Mierzej
18-01-2004, 03:53
Moze expil na cycach do tego levu a teraz szuka jakiegoś lepszego miejsca, Jak to jest jego pierwsza postac to czego ty oczekujesz, ze bedzie znal jakies zarombiste miejsca do expowania??

Pozdrawiam :D

Dr. Omader
18-01-2004, 05:59
Dla pacc tak jak mówiono przedtem to dla palków miejsc zabardzo(może Draconia ale nie byłem a nazwa wskazuje co tam biega +smok NPC) nie ma.

A ja ci polecam polanke smoków koło venore bo na POHu to pełno ludzi zawsze jest a na tej polance nie. Z tym że po update 5 smoków naraz może być problemem dla ciebie(a przed update to loozik tam był) chyba że bedziesz zwinnie biegał to bedziesz miał "tylko" 2 na ogonie, może 3. Ale zawsze masz 2 smoki brane pojedynczo na 0 poziomie i potem w jaskiniach też są single przeważnie.

Ale najlepiej to najpierw idź z kimś kto tam łazi albo zaczekaj na kogoś kto tam bedzie szedł to ci może pokaze miejsca. Bo sam to się jescze na DL natkniesz(albo 2) i będzie zonq. Jak cie nikt nie bedzie chcial oprowadzić to na 0 masz bezpiecznie z tymi 2 smoczkami.