Pokaż pełną wersje : pytanko dotyczace druta
matikson
15-01-2005, 18:35
jestem new playerem, gram druidem i nie wiem jakie skille nim nabijac najbardziej sie oplaca. :confused: jezeli mozna by bylo prosze o sensowne rady :]
Zadnych skilli tylko mlv. Drutem i tak nigdy nie bedziesz mocno bil wiec i tak nie warto trenic. Wazne zeby bron byla lekka wiec tu opcjonalnie fire sword/skull staff
Arthus Drag'Tail
15-01-2005, 18:40
Magom i druidom najbardziej oplaca sie szkolic w clubach..
Sa w miare mocne, a na dodatek "dosc" tanie.
Trzeba jeszcze uwzglednic to ze skull staff (atk:36 def: nie pamietam :P) wazy tylko 17 oz. co w przypadku postaci magicznych, ktore dostaja 10 capa na poziom ma dosc duze znaczenie.
Ja osobiscie moim sorcem uzywam axe'ow i nie narzekam, choc jak juz mowilem lepsze sa chyba cluby.
EDIT:
Jak zwykle sie spoznilem... :(
Owszem dla druida najwazniejszy jes mlvl, ale wydaje mi sie ze chodzilo mu o to, jakiej broni ma uzywac.
Wczoraj 18:40
Arthus Drag'Tail Magom i druidom najbardziej oplaca sie szkolic w clubach..
Sa w miare mocne, a na dodatek "dosc" tanie.
Trzeba jeszcze uwzglednic to ze skull staff (atk:36 def: nie pamietam ) wazy tylko 17 oz. co w przypadku postaci magicznych, ktore dostaja 10 capa na poziom ma dosc duze znaczenie.
Ja osobiscie moim sorcem uzywam axe'ow i nie narzekam, choc jak juz mowilem lepsze sa chyba cluby.
EDIT:
Jak zwykle sie spoznilem...
Owszem dla druida najwazniejszy jes mlvl, ale wydaje mi sie ze chodzilo mu o to, jakiej broni ma uzywac.
Wczoraj 18:40
gangrel666 Zadnych skilli tylko mlv. Drutem i tak nigdy nie bedziesz mocno bil wiec i tak nie warto trenic. Wazne zeby bron byla lekka wiec tu opcjonalnie fire sword/skull staff
Wczoraj 18:35
matikson jestem new playerem, gram druidem i nie wiem jakie skille nim nabijac najbardziej sie oplaca. jezeli mozna by bylo prosze o sensowne rady
skilli drutem raczej nie trenujesz, ew. jak robisz runki i ci sie chce, ale to czy sa wazne zalezy od twojego stylu gry. jesli chodzisz na potwory nie wymagajace uzycia run do ich zabicia, np. roty, to skille sa przydatne. Pozatym shielding jest troche przydatny w pvp z knightami lub paladynami.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.