PDA

Pokaż pełną wersje : Ale jazda

Monk of Dark Society
15-01-2005, 20:13
mowie wam jaka jest jazda kiedy wezmie sie z kumplem czar do zamiany wygladu haha :D mozna wleciec do miasta i pobawic sie z ludzmi jak i noobami, w tym przypadku z kumplem zamienilismy sie w runy, ja w HMM a kolega w EXPLO to jakies nooby nas zaczely gonic i chcialy nas wziasc do swojego eq haha jakie ****e, musieli miec niezle jazdy kiedys sie skapneli ze jestesmy ludzmi :] zabawna jest wspaniala, polecam tego typu rozrywke

instrukcja obslugi >> czar nosi nazwe "Chameleon" (to jest runa), a gdy juz bedzie sie mialo ta rune wystarczy uzyc jej na jakims przedmiocie a natychmiast zamieniamy sie w ten przedmiot

polecam taka zabawe, mozna sie usmiac jak mala bania :]

Pacek
15-01-2005, 20:19
Jeszcze młody jesteś zycia nie znasz takie numery na tibi znane są od początku wprowadzenia Kameleon i Creature nie odkryłeś nic nowego a zabawa na dłuższa mete robi sie nudna poza tym nie expujesz i wogóle nuda

Monk of Dark Society
15-01-2005, 20:28
pacek ja dobrze o tym wiem ze to jest od bardzo dawna ale to jest fajna zabawa a pomysl sobie o tym ze jest duzo osob ktore o tym nie wiedza i z przyjemnoscia to zrobia sobie a pozatem mozna sie z noobami pobawic fajnie

P.S. W****ia mnie juz to, ciagle tylko krytykowanie, krytykowanie, krytykowanie, czy chociaz raz nie moze byc ****a normalna odpowiedz?

Nightwalker
15-01-2005, 20:41
@ UP normalna czyli jaka?

NP. taka?
Tak masz racje dobrze, ze mi o tym przypomniałeś my też się tak bawilsmy hahaha....

n/c

Evul Tibian
15-01-2005, 20:42
w jakim celu ten temat zalozyles? czy ktos cie prosil abys pomogl mu w uzywaniu runy Cameleon? lol?

Monk of Dark Society
15-01-2005, 20:51
wy to byscie sie do wszystkiego do*******ali tylko ****a co za lud
chodz by forma przypomnienia albo przedstawienia sytuacji dla poczatkujacych, to ze ty grasz juz dlugo w tibie to nie znaczy ze kazdy temat ma byc tylko specjalnie dla ciebie, jak ci cos nie pasuje to nie pisz i nie statsuj tu postami

Maniak Hip-Hopu
15-01-2005, 20:59
Close topic. Dobra jestes głupi -"-

RastaFariaNinka
15-01-2005, 21:06
Zabawa jak zabawa, po co tak jedziecie po tym czlowieku?Faktycznie moze byc niezla jazda z noobami, czasem chyba mozna sobie pozwolic na jakies jaja no nie? Bez takich ludzi Tibia bylaby dretwa...

Mikae
15-01-2005, 21:12
Nie wiem czy to akurat zabawne, ale miło jest sobie polatać w "ciele" np. kubka. Jest dużo ciekawszych rzeczy którymi mógłbyś się z nami podzielić.

P.S. W****ia mnie juz to, ciagle tylko krytykowanie, krytykowanie, krytykowanie, czy chociaz raz nie moze byc ****a normalna odpowiedz?
To forum nie jest normalne...

Monk of Dark Society
15-01-2005, 21:13
nareszcie ktos normalny sie odezwal a nie nalogowiec

Evul Tibian
15-01-2005, 21:17
@up
ale noob z ciebie 8o jesli ktos wyraza swoje zdanie o tobie w sposob niepozytywny to jest jakis gorszy??

RastaFariaNinka
15-01-2005, 21:30
Dlaczego nazywasz go noobem? Dlatego ze napisal jak mozna jazde robic pod depo? Czy to ze ktos czasem robi jaja w Tibii znaczy ze jeste noobem? Uwazasz sie za kogos lepszego skoro jedziesz po nim? Cy taki sztywny jestes po prostu? Nie oceniaj go, skoro nie wiesz jakim jest graczem...

Evul Tibian
15-01-2005, 21:38
@up
nareszcie ktos normalny sie odezwal a nie nalogowiec
powiedzial to po tym jak dostal pierwszy pozytywny komentarz, pocwicz czytanie ze zrozumieniem :)

Saku de'war
15-01-2005, 21:48
Po ile wy macie lat 10??:> Prze temat sie klucic nóóby (nie uwazam sie za lepszego;]) A co do autora tematu nie powinienes miec pretesje do nas ze nie podoba nam sie temat i morde drzec;]
A tibian evul (jakas tak sie zwal) znizyles sie do jego poziomy
GZ

Raul
16-01-2005, 10:39
Dlaczego nazywasz go noobem? Dlatego ze napisal jak mozna jazde robic pod depo? Czy to ze ktos czasem robi jaja w Tibii znaczy ze jeste noobem? Uwazasz sie za kogos lepszego skoro jedziesz po nim? Cy taki sztywny jestes po prostu? Nie oceniaj go, skoro nie wiesz jakim jest graczem...
Tak uważam się za kogoś lepszego jak mówię na niego noob. Ale to pytanie powinno być również skierowane do autora tematu bo pisał, że fajnie się można z noob'ów powyśmiewać i jednocześnie mówi, że założył ten temat, aby pomóc początkującym. A jak myślisz kim byli Ci, którzy próbowali Cię wziąć do eq? Tak, początkujący, to się zdecyduj czy im pomagasz, czy się z nich wyśmiewasz i wyzywasz od noob'ów. Jak dla mnie to nie oni są noob'ami, tylko Ty. Wnioskuję to na przykład po formach Twojej wypowiedzi. I on narzeka, że tu nie ma normalnych odpowiedzi. -.- Najpierw sam zachowuj się normalnie, a później wymagaj również tego od innych.

Monk of Dark Society
16-01-2005, 15:18
@ up
n/c

-----------------------------------
ten temat jest dla poczatkujacych polakow, a na serwie bawie sie z noobami nie polskimi :P
dobra modek zamknij topic bo sie robi nie potrzebna dyskusja

P.S. Ciekawe co by bylo gdybym bym moderatorem albo administratorem, czy tez bys mnie tak wyzywal, cos mi sie zdaje ze lizałbyś dupe aż miło [ bez obrazy moderatorzy i administratorzy ]

Raul
16-01-2005, 15:50
@up
Nie wiem czemu twierdzisz, że Ci co się z nich wyśmiewasz to odrazu noob'y. Znasz ich? Czy może fakt, że nie są Polakami już świadczy o tym, że są noob'ami?
Admin i Moderator po pierwsze nie zakładali by takiego tematu, a jakby już założyli to napewno bym się im nie podlizywał. I na szczęście tacy ludzie jak Ty nie zostaną nigdy Moderatorem, lub Adminem, więc koniec tematu. -.-

ciemne dropsy
16-01-2005, 21:18
wypowiedzi Raula: dobrze mowi polac mu :D
Monk (...) ooo jezus maria nie wierzylem ze to taka super hiper omg evul turbo mega power activ wypasna w kosmos zabawa!!!!!
yeah!
noobcio ze szok :D
jejku uczy newbie i smieje sie z noobkow (?)
Niestety musisz przejrzec na oczy :( smiejesz sie z newbie a nie z noobkow, ale ty oczywiscie jestes evul gracz i masz 150 osobowa gildie z ktorej najwyzszy lvl ma 350lvl i jest game masterem i wlasnie odkryles do czego sluzy jedna run i jeden czarek spontaniczny... hunted! ?? ingles plx u gif me frei iten?

Watch out! inwazja niebieskich noobkow z runami chameleon w lapkach! aaa oni chca nas zjesc! do depo do depo!!!

PS. na drugi raz pomysl po kiego zakladasz temat, jak go piszesz, czy tobie on pomoze, czy innym on pomoze.

Gesundheit
16-01-2005, 21:49
Dlaczego uważam że jesteśdebilem hmm zakładanei nowego tematu tylko, po co ^^. A wiesz czem uinni tak uważają ? BO JESTEŚ MAŁY,FUTRZASTY I NA DODATEK SPAMER a TERAZ JAZDA NA tibia.org.pl :D

Tibiańczyk
16-01-2005, 22:01
Dlaczego uważam że jesteśdebilem hmm zakładanei nowego tematu tylko, po co ^^. A wiesz czem uinni tak uważają ? BO JESTEŚ MAŁY,FUTRZASTY I NA DODATEK SPAMER a TERAZ JAZDA NA tibia.org.pl :DCzy ludzie muszą sie zachowywać jak BR i czy tibia.org.pl zaplacila ci za reklame?
@topic
Zabawa z runem Kameleon jest przednia.