zaloguj się

Pokaż pełną wersje : czy wracać do Tibii po długiej przerwie ?

matador78
17-11-2010, 18:16
Siemanko. W Tibie skończyłem grać jakieś dwa lata temu. jeszcze na wersji 8.00
i teraz mam zamiar wrócić,
I nasuwają mi się pytania ? Czy zacząć od nowa ? Czy klimmat jest dobry ? Koledzy mi mówili że przez update'y gra stracila na klimacie

Kambr
17-11-2010, 18:57
I nasuwają mi się pytania ? Czy zacząć od nowa ? Czy klimmat jest dobry ? Koledzy mi mówili że przez update'y gra stracila na klimacie

Moi koledzy uważają że straciła jeszcze przed 8.0 ;) Więc takimi opiniami radził bym się nie przejmować i sprawdzić na własną rękę.

_WrD_
17-11-2010, 19:43
Nie graj w tibię, pogrzało cię do reszty? Zajmij się czymś bardziej konstruktywnym, np. patrzeniem w ścianę.

Liper
07-12-2010, 20:41
Nie graj w tibie bo się będą z Ciebie śmiać w szkole.

Kojotus
21-12-2010, 23:29
Czy zacząć od nowa ?
Zdecydowanie nie.
Czy klimmat jest dobry ?
Jak masz pod ręką budaprem i papierową torbę to po 20 minutach będziesz biegał ''swoim Avatarem"... albo jeździł na koniu czy tam owcy... taki klimat.
Koledzy mi mówili że przez update'y gra stracila na klimacie
To polej im wódki, bo dobrze mówili.
Jeżeli nie jesteś dzieckiem w wieku 8-14 lat i nie chcesz wzbudzić respektu w gimnazjum, lub nie masz armii bot-knitów i kilku PCtów (a najlepiej serwera) z 2x i5 i 12 gb ramu i nie zarabiasz kasy na gimbusach to nie, nie warto.
Możesz jeszcze grać z kumplami i huntować cokolwiek dla fanu (grałem tak przez rok czasu i exp wpadał tylko dzięki temu).

n0_name
22-12-2010, 10:22

co ......................

Shivek
22-12-2010, 15:58
nołnejm, chodzi o klimat: śródziemnomorski, umiarkowany, itp.

Kambr
22-12-2010, 18:54
To zależy od lokacji, w Venore jest nawet fajnie, nie za ciepło, nie za zimno.

Jagred
22-12-2010, 22:44
Nie wracaj.
Przeznacz czas na nauke. Naucz sie programowac w C# i XNA, za 3 lata napiszesz wlasna tibie.