zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Gildia

Valtandre
18-11-2010, 19:12
Witaj zakladam Gildie Chce abys do mnie dolaczym nr gg 1033844 DoLACZ Juz TEraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oferujemy:

-domek
- jak uzbieramy kilka członków, wspólne hunty, questy, imprezy.
- pomoc w grze.
- administrator i Lider gildii.
- planuję wprowadzić tzw. "Plecak Gildii". Każdy członek będzie mógł co¶ tam do niego wrzucić, jaki¶ przedmiot, i kasę. O stanie plecaka będzie można się dowiedzieć na forum. Każdy z członków gildii, będzie mógł napisać pro¶bę o zapomogę. Czyli jak komu¶ brakuję 500Gp na czary,to pisze do lidera, czeka aż Lider odpiszę. I zgłasza się do niego w grze w np. Thais po odbiór zapomogi.
- niezapomniany klimat.

Oczekujemy:
- aktywno¶ci w grze
- poziom od(40) , najważniejsza jest chęć gry.
- składki do plecaka gildii, które wpłacamy spontanicznie.

Mironiusz
27-01-2011, 16:57
Nie wiem na jakiej zasadzie działa gildia, ale pomysł z zapomoga 500 gp i wspólnym plecakiem wydaje się jaki¶.... Ja jak potrzebuje 500 gp idę zabić kilka potworków żebranie w depo.... raz czy dwa nie dla samej zbiórki a raczej dla zabawy zdarzyło się ale nie rozumiem tego co się dzieje z żebraniem itp. Dla normalnie graj±cego gracza zapomoga ani kredyt nie jest potrzebny. Idziesz expic tam gdzie z posiadanym eq dasz rade i tyle.

Ogólnie niejasne zasady oferujesz, sorki nie zło¶ć się po prostu się wypowiadam.