zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Netia 6mb/s vs. Tibia?

Slavkomir
24-11-2010, 15:08
Witam !

Jako, że moje pytania nie pasowały do innych działów, postanowiłem szukać pomocy właśnie tu. Z góry zaznaczam, że: Odnalazłem wiele wątków z PODOBNYMI, jednak żaden z nich nie zawierał rzetelnych opinii. Najczęściej wypowiadali się ludzie, którzy "coś słyszeli, coś czytali", czyli gówno wiedzą.

Aktualnie ze względu na pracę i częste wyjazdy posiadam internet mobilny w Play. Jest to jednak opcja do pracy/ na wyjazdy. Do gry/ściągania/oglądania seriali na kompie itp. się nie nadaje. W miejscu gdzie mieszkam mam do wyboru jedynie Neostradę/Netię/Internet osiedlowy. Z powodu złych wspomnień z neostradą oraz cen internetu osiedlowego najrozsądniejszym wyborem staje się Netia.

Tu rodzą się pewne wątpliwości/ pytania (liczę na odpowiedzi użytkowników Netii, nie chcę, żeby wypowiadał się ktoś, kto ostatnimi czasy nie miał styczności z tym dostawcą):

Czy Netia będzie odpowiednim internetem do Tibii? Czy są problemy z rozłączaniem (modem USB )? Jakich Pingów mogę się spodziewać? No i jakie są ogólne wrażenia z używania Netii?

Z góry dziękuje za pomoc.