scooter
30-11-2010, 15:36
Żenada.
Napisałem posta na forum że tibia.pl spada na psy. Nawiązała się tam krótka dyskusja , a dzis patrzę - tematu nie ma X(X(X(X(
CO KURWA MAĆ !!! KTOŚ PRAWDĘ NAPISAŁ TO TEMAT TRZEBA SKASOWAĆ ?
PIERDOLE WASZE ZAKŁAMANE FORUM I TANDETNA STRONKĘ X(X(X(
Tak - wqrwiłem się , i to nie kiepsko BO TAK SIE NIE ROBI.
Forum służy do dyskusji , wymiany poglądów zdań itp.
Wiecie co ? W czasie wojny ( i nie tylko ) także usuwano nie wygodne osoby ...
Zajebiste metody macie - według mnie , skoro napisałem nie prawdę , to trzeba odpisać , wyjaśnić może wytłumaczyć pewne sprawy.
No ale SKASOWAC nie wygodny temat jest najlepiej.
A tak w ogóle to mam problemy ze złością bo wiecie w kiblu mnie za wiele razy moczyli jak byłem w podstawówce i tera muszę odreagowywać. Tak na prawdę szukam tylko miłości chciałbym żeby mnie ktoś przytulił.
Dobrze to o Was świadczy.
W ten oto sposób macie o kolejnego usera mniej. Jak tak dalej pójdzie to stronka zdechnie zanim pierwsze poważniejsze mrozy przyjdą - czego z całego serca życzę.
Zawiedziony Wasz czytelnik.
P.S -całe szczęście że są bardziej profesjonalne , przejrzyste , dokładniejsze stronki i fora.
Jebał was pies
Napisałem posta na forum że tibia.pl spada na psy. Nawiązała się tam krótka dyskusja , a dzis patrzę - tematu nie ma X(X(X(X(
CO KURWA MAĆ !!! KTOŚ PRAWDĘ NAPISAŁ TO TEMAT TRZEBA SKASOWAĆ ?
PIERDOLE WASZE ZAKŁAMANE FORUM I TANDETNA STRONKĘ X(X(X(
Tak - wqrwiłem się , i to nie kiepsko BO TAK SIE NIE ROBI.
Forum służy do dyskusji , wymiany poglądów zdań itp.
Wiecie co ? W czasie wojny ( i nie tylko ) także usuwano nie wygodne osoby ...
Zajebiste metody macie - według mnie , skoro napisałem nie prawdę , to trzeba odpisać , wyjaśnić może wytłumaczyć pewne sprawy.
No ale SKASOWAC nie wygodny temat jest najlepiej.
A tak w ogóle to mam problemy ze złością bo wiecie w kiblu mnie za wiele razy moczyli jak byłem w podstawówce i tera muszę odreagowywać. Tak na prawdę szukam tylko miłości chciałbym żeby mnie ktoś przytulił.
Dobrze to o Was świadczy.
W ten oto sposób macie o kolejnego usera mniej. Jak tak dalej pójdzie to stronka zdechnie zanim pierwsze poważniejsze mrozy przyjdą - czego z całego serca życzę.
Zawiedziony Wasz czytelnik.
P.S -całe szczęście że są bardziej profesjonalne , przejrzyste , dokładniejsze stronki i fora.
Jebał was pies