zaloguj się

Pokaż pełną wersje : U W A G A !!! Kasowanie "nie wygodnych " tematów

scooter
30-11-2010, 15:36
Żenada.
Napisałem posta na forum że tibia.pl spada na psy. Nawiązała się tam krótka dyskusja , a dzis patrzę - tematu nie ma X(X(X(X(
CO KURWA MAĆ !!! KTOŚ PRAWDĘ NAPISAŁ TO TEMAT TRZEBA SKASOWAĆ ?
PIERDOLE WASZE ZAKŁAMANE FORUM I TANDETNA STRONKĘ X(X(X(

Tak - wqrwiłem się , i to nie kiepsko BO TAK SIE NIE ROBI.
Forum służy do dyskusji , wymiany poglądów zdań itp.

Wiecie co ? W czasie wojny ( i nie tylko ) także usuwano nie wygodne osoby ...
Zajebiste metody macie - według mnie , skoro napisałem nie prawdę , to trzeba odpisać , wyjaśnić może wytłumaczyć pewne sprawy.
No ale SKASOWAC nie wygodny temat jest najlepiej.

A tak w ogóle to mam problemy ze złością bo wiecie w kiblu mnie za wiele razy moczyli jak byłem w podstawówce i tera muszę odreagowywać. Tak na prawdę szukam tylko miłości chciałbym żeby mnie ktoś przytulił.

Dobrze to o Was świadczy.

W ten oto sposób macie o kolejnego usera mniej. Jak tak dalej pójdzie to stronka zdechnie zanim pierwsze poważniejsze mrozy przyjdą - czego z całego serca życzę.
Zawiedziony Wasz czytelnik.

P.S -całe szczęście że są bardziej profesjonalne , przejrzyste , dokładniejsze stronki i fora.

Jebał was pies

Lasooch
30-11-2010, 15:54
a ja dalej czekam az mi narysujesz ;///

Rybzor
30-11-2010, 16:07
Omg no bo tu same gestapowcy i kasują te tematy co im prawde muwią -.- X(X(X( ;(;(;(

Shivek
30-11-2010, 16:19
Jak ci się nie podoba scooter, to idź zbierać pulsary na epulsie :creature::creature::creature::creature::creature:

mkbewe
30-11-2010, 16:21
koles masz racje, te forum zdycha i zdechnie, kwestia paru dni.
a i im nie da sie nic powiedziec, od kiedy małolaty się dorwały do klawiatur i dostały modów.
moje wczesniejsze konto zostalo usuniete, bo nie podobalo mi sie co wyprawiali niektórzy moderatorzy. (min. wieszok)

bb t.pl.

@down
przetrwać przetrwa, ale niestety nie bedzie tu juz 100 stron postów na temat nowego update.

Kernkraft
30-11-2010, 22:34
koles masz racje, te forum zdycha i zdechnie, kwestia paru dni.

3mam Cię za słowo -tak to już jest, wszystko ma swoje wzloty i upadki...
Jedną z najważniejszych zalet tego forum pozostanie historia.

Moim zdaniem forum przetrwa.

Slythia
30-11-2010, 23:21
Pierwsze mrozy przyszły, odczułam to na własnej skórze... a forum żyje!

Autorze, troszkę kultury. Nikt nikogo nie zabije za uwagi dotyczące strony, nawet bardzo chętnie je przyjmę np. na pw. Jednak jedynie te sensownie, nie zaś 'jest źle i niedobrze'. Chcesz podyskutować? Proszę bardzo, napisz do mnie. Temat zamykam, niż poza kłótniami i spamem nic w nim się nie znajdzie.