zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibia Zawiesza Sie?

Ruci
05-12-2010, 03:02
Witam, od niedawna wystąpił u mnie pewien problem tzn. podczas gry obraz w tibii zawiesza się, pomyślał bym że to internet lub zwykły lag, ale gram razem z kolegą (on na laptopie a ja na komputerze) Więc owy lag wygląda następująco:

Mój obraz na ekranie zawiesza się na danym momencie, a co się okazuję i co widzę na komputerze kolegi to to że mogę używać czarów i pisać, ale nie mogę się poruszać ani za pomocą strzałek ani myszki (a obraz na moim kompie wciąż zawieszony nie widać że puszczam czary ani nic) co to może być? czy ktokolwiek może mi pomóc?

Rybzor
05-12-2010, 14:04
Wpisz sobie w start > uruchom

ping www.onet.pl -t

I jeżeli podczas lagu pakiet nie będzie dochodził, to to wina łącza. Jeżeli wszystko będzie ok, to to wina błędnie działającej tibii.

Ruci
05-12-2010, 17:36
pingi nomrmalnie chodzą i żadna inna aplikacja się nie zawiesza co ja mogę z tym zrobić?

Sneaf
05-12-2010, 17:58
Widzę, że nie ma tutaj działu Problemy z tibią, więc piszę to tutaj.

Otóż mój problem polega na tym ,że wpisuje dobre hasło pokazuje mi się lista postaci, no i cóż wystarczy się tylko zalogować, ach i tu jest problem gdy klikam enter pokazuje się, że hasło jest źle wpisane... Więc muszę robić nowy email po raz 50 aby zrobić przez r-keya nowe hasło i wejść na konto, lecz i tak bo 5 minutach wywali mnie z niego, a na tibia.com nic nie piszę o tym aby ktoś się na nie logował o tej godzinie kiedy mnie wywaliło, np.
loguję się o 18:02 na moje konto o 18:07 mnie wywala czyli ktoś musiał się na mnie wlogować, lecz tak nie jest bo na tibia.com pisze, że logowanie było o 18:02 :| Wie ktoś co na to poradzić ?? Na innym koncie tak nie mam !

Ruci
05-12-2010, 20:55
Czy nikt nie jest w stanie pomóc mi rozwiązać tego problemu? jestem gotów zapłacić nawet za udzielenie pomocy