Pokaż pełną wersje : więcej goblinów
dziś jak wlazłem na tibie. ruszyłem w kierunku femour hills by tam pomęczyć biedne gobliny :) . patrze se a tam jest ich od zatrzęsienia. wcześniej po górkach łaziły tylko 2 a teraz łącznie moze byc 20 pare
czyżby bogowie dali nowe respy? czy był to taki najazd? plz powiedzcie co myślicie o tym
a) nigdy nie trafiłeś na full respown
b) były zlurowane
c) upiłeś się i widziałeś wszystko x20 (xD, joke)
Masz racje gohan. Na Femur Hills zwykle było kilka respawnów, a dzisiaj jest tam ich zatrzęsienie i to wokól całych Femur Hills, tam gdzie nigdy niczeo nie było.
Dr.Unknown
16-01-2005, 16:14
Albo masowa paranoja, albo przypadek, zaobserwowałem dokładnie to samo, i to nie jednorazowo.
a moze jednak to byl super resp, ale stworki powinny nachodzic miasta
umieszczajcie swoje obserwacje i przypuszczenia
!!!!
Master magi
16-01-2005, 18:27
To napewno nie bylo przypadkowe bo kumpel tez zaobserwowal takie cos na Calmerze.
Niom mi tesz siem to zdażyło nie raz.
Za pierwszym razem myślałem że szykuja sie do goblin plague:P:P
dziś jak wlazłem na tibie. ruszyłem w kierunku femour hills by tam pomęczyć biedne gobliny :) . patrze se a tam jest ich od zatrzęsienia. wcześniej po górkach łaziły tylko 2 a teraz łącznie moze byc 20 pare
czyżby bogowie dali nowe respy? czy był to taki najazd? plz powiedzcie co myślicie o tym
ja też tak miałęm prawie deada zaliczyłem
To jest nowy resp a nie jakaś boska interwencja ani najazd :P. Na Azurze też to jest i to cały czas bo często tam przechodze jak ide na dwarfy skille trenić z Ab :P. Nawet fajnie bo było mało respów goblinów i teraz low lvl mają kolejne miejsce do expienia-przejdzie się wokół góry i co będzie następny resp więc spoko rozwiązanie ;).
Hipnoza Zbiorowa =P Widziałem to samo.
Eh... :D Są poprostu dodane nowe respy i tyle, na początku też sie lekko zdziwiłem jak przechodziłem tamtędy, tyle ciał leżało.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.