zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne Historia Mojej Gry [youtube]

KsiazeCierpienia
19-12-2010, 02:57
Witam i zapraszam do obejrzenia mojego pierwszego filmiku z gry na Celescie, mam nadzieje że się spodoba.

Co prawda to dopiero początek więc siłą rzeczy nie ma tu jakichś bombowych rzeczy, ale starałem się urozmaicić jak najbardziej :p

Podkład muzyczny został usunięty przez youtube X( Brak praw autorskich :( A było Kasabian i 30Second To Mars, może ktoś z Was też lubi?B)

ENJOY:
http://www.youtube.com/watch?v=I-YDGfmwFgA

Pozdrawiam
Prince Of Pain / Książę Cierpienia

n0_name
19-12-2010, 17:53
W ciemnym pokoju w którym pajęczyna obrastała juz monitor siedział pewien mędrzec i gdy odpalil ten zjebany film po 4 sekundach podeszło mu do gardła zeszłoroczne czerwone wino, po czym poszedł w swą czarną strone swiata*

*czarna strona świata ( czyt. kibel )

Argen
19-12-2010, 21:41
Bez muzyki to jest nie do przełknięcia. Jeśli chodzi o Tibię, to bez muzyki nie dałbym rady oglądać nawet "najlepszych" filmików, a co dopiero nudny pokaz wbijania leveli. Jakkolwiek, powodzenia życzę : )

michalmalek15
19-12-2010, 22:20
Takie w kit. Pamiętaj że pan bóg i tak zabije kotka za głupiego posta

SoulHunter
05-01-2011, 11:14
Fajny film :) Zastanawiam się czy też czegoś nie zamieścić ale puki co jestem na tyle "newbie", że może sobie dopuszczę. Po co narażać się na piętno nooba...

tomash166
22-01-2011, 07:07
Zgadzam się z Argenem ale to niestety polityka różnych firm i tych głupich "praw autorskich"