Pokaż pełną wersje : mount sternum 38 knightem
PIROCHEMIK
22-12-2010, 14:32
Witam.Czy dam rade na tombach pod mount sternum 38 knight?EQ:Zaoan shoes, zaoan legs,dsm,rh,demon shield,shadow sceptre.Skille 56/51(nie skiluje, bo z doswiadczenia wiem,że to prawie nic nie daje,albo mam zbugowana postac).Jesli dam to co zabierac i czy opyla mi se na dragi zlazic(obecnie na jednego draga zuzywam 2-5 potow).
Bezzebny
22-12-2010, 14:47
Ja tam expiłem na 40lv knightem.
Dasz rade spokojnie , masz dobre eq , ale tymi skillami to przesadzasz ...
Skille Ci dają więcej niż myślisz .
Najlepiej jest tam rano przychodzić , 0 osób ;d i exp idzie miodzio.
Na dragi bym tam nie schodził bo będziesz często po poty się wracał . chyba , że na ten resp co jest tylko jeden dragon. :)
PIROCHEMIK
23-12-2010, 08:29
Wcale nie przesadzam ze skilami.na 35 lvl mialem skille cos około 45-48 nie wiecej.Doskilowałem do 55 i bez różnicy.Może na takich małych liczbach nie działa, ale ja tam nie mam czasu skilac.
Kernkraft
23-12-2010, 14:25
ale ja tam nie mam czasu skilac.
to zmień profesję
lepiej na tym wyjdziesz
Też nie lubie skilować na 38 lvlu mam 66 skilla, a i tak ładne hity wchodzą.
A co tombów to tak jak bezzębny mówił dasz radę tylko nie schodz na te ostatnie poziomy bo tam juz gorzej.
NA tombie dasz rade bez problemu ale tylko na pierwszych dwóch poziomach ;] NA -3 na crypcie albo zuzyjesz poty albo cie ubije bo crypt bije bardzo mocno ;] Dawno temu biegalem tam 50lvl 65/63 kina również bez skilowania i na crypta schodziło mi 1-2 potiony ;] Polecam lekki skill chociaz do 65 :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.