Pokaż pełną wersje : The Crims
The Crims (nie popelnilem bledu) jest to gra rpg oparta na gangsterskich realiach. Wcielasz sie w gangstera ktory kiedys byl szacowany, a teraz nie ma nic i musisz to odrobic. Gra jest ciekawa, wiele mozliwosci od biznesmana po alfonsa. Zapraszam do gry podczas skilowania lub robienia run, gra nie wymaga duzej uwagi a wiec niebedziemy bardzo afk
www.thecrims.com <---- link do strony
Dodaj jeszcze ze to jest tekstowka :P
Ziomisław
19-01-2005, 13:26
A moze jakieges ss-y dasz ?? jak zaczac grac?? no bo taki temat to kazdy idiota założyć plx plx :>
Sokochłap
20-01-2005, 13:11
w sumie nic ciekawego,gralem juz wczesniej ....
Sikiso z Valori
28-01-2005, 18:41
Niom ja gram w ta gierke spox ona jest jak cos to mam swoj gang nawet :] jak cos to pisz na gg to pogadamy sobie 1883278 Polecam wam ją nie jest ona trudna :)
hehe, ja rowniez od paru dni pocinam sobie w ta gierke przy robieniu runow wiec jesli masz ponad 100 respektu i chcesz dolaczyc do gangu Metanabol to prosze wszystkich o prywatna wiadomosc na forum a napewno sie dogadamy B)
Sir Pomyleniec
06-02-2005, 18:13
tez w to gram ,ale to wiezienie mnie dobije,ej wiecie mzoe jak dobrze i szybko hajs zarobic bo jakos mma malo ;/ aha i jeszcze jedno....Ta gra mnie wciagnela bardziej niz tibia jest za***ista ....ja sobie trenuje z dwarfami a tam obrabaim staruszki ;D fajne !!! ;)
Hehe, ja także w Crimsy pocinam :). IMO najlepszy sposób na kasę to kupienie sobie dziwek i branie od nich pieniędzy dopiero po kilku dniach (przy każdym zebraniu kasy od dziwek jest prawdopodobieństwo, że jedna z nich umrze lub ucieknie). Później dokupuje się burdel i można zatrudnić dodatkowe 5 panienek. Poźniej kupuje się farmy, fabryki z dragami, daje się je do swojego klubu i interes się kręci :). Ale i tak największa kasa jest z napadów (Tych późniejszych).
Ja w tej chwili mam 352 respektu, jak co to pisać na Brave :)
Knight Simon Dark lord
07-02-2005, 21:22
fajna gira na poczontku nie wiedziałem jak kase zdobyć ale kupiłem bejsbolla :P i obrabowałem spożywczaka i staruszki
Rafi_ten
20-02-2005, 20:39
Jak narazie to mi cos wolno net dziala i mi sie slabo w to pogrywa ;p
jakby co narazie ok. 2400 respa, czasem sie wadnie, pogra...tak z nudow of corz!
ludzie, jak szukac lasek za darmo?
bo jak wlaze do klubu to tlyko tam jest chat
btw. jakc sie odpoczywa zeby energia wzrastala jak sie ma niska?oprocz siedzenia w piedlu
plx powiedzcie
zlitujcie sie
czekam i czekam
Hmm, dosyć fajna gierka. Gram od kilku dni, ale jak narazie siedzę w pierdlu (nieudany napad na 7Eleven). Zatrudniam kilka panienek, mam 85 respa i 27 tys $ na koncie w banku. Jak ktoś ma jakiś gang do którego może przyjać, to msg na gg : 1254837.
hmm.... może te pytanie będzie dziwne :p ale jak przeczytać te "sekretne" wiadomości?
Rarisu|Klim
23-02-2005, 19:05
ludzie, jak szukac lasek za darmo?
bo jak wlaze do klubu to tlyko tam jest chat
btw. jakc sie odpoczywa zeby energia wzrastala jak sie ma niska?oprocz siedzenia w piedlu
plx powiedzcie
zlitujcie sie
czekam i czekam
Laski sa w pubach/klubach jak masz duzo charyzmy to przylacza sie do Ciebie za darmo ;)
A co do energi to mozna ja odzyskac cpajac ;p
Uncle Warrior
23-02-2005, 19:44
Gra fajna na tydzien :P
Mam 600 respa z 2 mln na koncie i wpadam tylko zeby kupywac dziwki i kase od nich brac :P
jak stworzyc "puby" lub "kluby"?
tylko szybko prosze
Gra fajna na tydzien :P
Mam 600 respa z 2 mln na koncie i wpadam tylko zeby kupywac dziwki i kase od nich brac :P
Zgadzam sie dobre tylko na tydzien... mialem 400respa ok.40tys. i skonczylem.. (dalem postac qmplowi)
-------------------------------------------------
Laski sa w pubach/klubach jak masz duzo charyzmy to przylacza sie do Ciebie za darmo
A co do energi to mozna ja odzyskac cpajac ;p
A ja dodam ze jak za duzo sie nacpasz to np. za Maryche dostaniesz malo enegii i musisz isc na detox (a to kosztuje)..
Czarny Paladyn
27-03-2005, 18:53
The Crims (nie popelnilem bledu) jest to gra rpg
Mouhahaha! RPG? Co ty wiesz o RPG?!
A gra fajna... fajna...
Forumowicz
28-03-2005, 20:26
A moze jakieges ss-y dasz ?? jak zaczac grac?? no bo taki temat to kazdy idiota założyć plx plx :>
:| to jest tekstówka Lolq!!
ej no, jak zakladac te puby i kluby-.-
Dj Nekro
29-03-2005, 10:01
@Rarisu|Klim:
Niekoniecznie:P wystarczy wchodzić do Klubów w których za wejście się płaci od 0$ do 10$.
Ja do takich wchodze i dziwki za dziwką są :)
@Topic:
The Crims, hmm... Mam juz 967 respa, i mnie to już trochu nudzi, niegram już 4 dni... ale kasa leci od dziwek ;)
Gdy zapomnialem kupic bejsbolla to napadlem na staruszke.Jak zdobyc energie???
Polny Lowca
07-04-2005, 18:01
Ej To wcale nie jest latwe :D mam narzie tylko 11 czwgós tam wiecie czego i 0 kasy :(
Właśnie sie tam chciałem zarejestrować i było napisane że przyślą mi e-maila ze szczegółami logowania. Owszem przyszedł e-mail. Ale jego treścia było kilka pytajników. Dlaczego tak jest? Ktoś wie o co chodzi? z góry dzieks :]
pawian93
19-11-2005, 20:40
temat o the crims juz jest załozony nawet w tym samym dziale:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=36182
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.