Pokaż pełną wersje : Ban
lowerseb280280
02-01-2011, 15:32
Siema maiłem 4 miechy temu za elfa jednak po 6 miechach .Ban znika z wpisu Cryminal Recors I tu moje pytanie jeśli wpis minie to po 6 miechach mogę znowu Bocic bez ryzyka del ??
Ban za bota nigdy nie znika z criminal record.
lowerseb280280
02-01-2011, 15:37
Omg jak nie mam 2 konto i znikło mi tlyko pytanie czy jak zniknie i będę bocił to dostane na 30 dni czy odrazu del ... Znika maiłem 3 chary i tak było
Zmienili zasady. Od jakiegoś czasu wpisy za boty w ogóle nie znikają.
b) Oczyszczanie rejestru karnego.
Wpisy w criminal record zostają automatycznie usunięte na początku miesiąca po upływie 6 miesięcy od ostatniego wpisu, dlatego maksymalnie w ciągu 7 miesięcy. Na przykład : twój ostatni wpis jest z 5 marca – oznacza to, że twój rejestr zostanie wyczyszczany na początku października. Jeśli jednak w tym okresie dojdą kolejne wpisy, czas trwania zostanie automatycznie wydłużony i trzeba będzie poczekać kolejne 6-7 miesięcy do ponownego wyczyszczenia. Zwróć uwagę, że tak długo jak posiadasz wpisy w rejestrze karnym nie jesteś w stanie starać się o pozycję tutora. Ponadto, nie możliwe jest przeniesienie postaci na inny świat, jeżeli posiada ostateczne ostrzeżenie w rejestrze karnym.
Uwaga : kara za używanie nielegalnego oprogramowania, sprzedawanie lub dzielenie konta nigdy nie znika. Takie wpisy są trwałe i nigdy nie zostają usunięte.
http://tibia.pl/strona/manual-konta#criminal
Ang:
b) Clearing Your Criminal Record
The criminal record will be deleted automatically at the beginning of a month once a period of at least 6 months has passed since the most recent entry, therefore after a maximum of 7 months. E.g. the last entry in your criminal record is from March 5th, means your criminal record will be deleted at the beginning of October. However, if there are further entries during this period of time, the duration will again be extended, and you must wait another 6-7 months before the criminal record is cleared again. Please note that as long as there are entries in your criminal record you will not be able to apply as a tutor. Also, a character cannot be transferred to another game world if there is an entry with a final warning in the criminal record.
Note: A criminal record will not be deleted at all if there is an entry with a final warning for using unofficial software or account trading or sharing. Such criminal records are persistent and will not be deleted.
http://www.tibia.com/gameguides/?subtopic=manual§ion=accounts#criminalrecord
Bez omg następnym razem proszę.
lowerseb280280
02-01-2011, 15:44
dziwnie ze mi po 6 miechach zeszło ;/
dziwnie ze mi po 6 miechach zeszło ;/
Bo wcześniej usuwali. Jakiś czas temu zmienili zasady i wprowadzili ten podpunkt. Poza tym, pisze o tym sam CipSoft w manualu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.