zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czas zaparzyć wywar - world event!

Pan i Wladca
11-01-2011, 18:52
Tibijczycy, wiedźmy z zielonego bagna potrzebują waszej pomocy, by uniknąć gniewu złych duchów! Nowy World Event "Bewitched" zaczyna się już jutro, 12 stycznia. Wiedźmy już grzeją kotły a Wy? Gotowi na to wrzące wyzwanie?

http://images.tibia.pl/upimgs/12947663511448916782.png

By pomóc wiedźmom będziesz musiał dostarczyć im egzotyczne składniki, dzięki którym przyrządzą potężny wywar. Ponadto będziesz musiał bronić ich bulgocący kocioł przed siłami zniszczenia. Specjalna księga, która znajdziesz na zielonym bagnie, dostarczy Ci dalszych informacji na temat tego wydarzenia i Twoich zadań. Czy będziesz w stanie dostarczyć wystarczającą ilość składników by podtrzymać wrzący kocioł do 16 stycznia?

Udanego parzenia naparu!

luki783
11-01-2011, 19:37
Mam pytanie czy mógłby mi ktoś przetłumaczyć o co chodzi w tym quescie z tej strony:
http://tibia.wikia.com/wiki/Bewitched/Spoiler oraz wytłumaczyć o co chodzi z tym zadaniem dokładniej.

skazi
11-01-2011, 20:52
Co chcesz dokładniej? Przecież tam jest wszystko po kolei ładnie opisane.

AdiZgOlekk
11-01-2011, 20:53
kolejny kretynski event omg

Mironiusz
11-01-2011, 21:38
Ja bym chciał o wszystkim przeczytać w ojczystym języku, niestety nie bardzo sobie jeszcze radze z angielskim.

SkateElement
12-01-2011, 13:11
Co chcesz dokładniej? Przecież tam jest wszystko po kolei ładnie opisane.

Napisał, żeby przetłumaczyć.

Co do nagród:

In case of success, your game world will be rewarded with a lil' experience bonus for 10 days and a slightly reduced death penalty for 10 days. Of course, successful worlds will also gain a prestigious world quest title. In addition, players can earn a few achievements and get potions depending on how much they contributed to the event.

NO_name
13-01-2011, 14:31
Mój świat olał ten eavent, tak jak poprzednie. Osobiście jestem z tego dumny, bo jako jedyni właściwie do końca nie poddaliśmy się bezsensownym zmianą przeprowadzanym przez cipsoft.

Oczywiście nie mam nic przeciwko ludziom i światom które robią te eventy, więc nie traktujcie mojej wypowiedzi jako atak :)