Pokaż pełną wersje : SS's od sama
salata2005
17-01-2005, 11:05
No więc zamieszcze tu ss-ki z mojego życia od czasu kiedy zdobyłem 30lvl. Narazie tylko ważniejsze adv, a jak będzie czas to może jakieś hunty itd.
No to zaczynamy:
Wspomniany jush adv na 30 lvl, prawdziwy przełom dla mnie 8o
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/30lvl.jpg
31 lvl
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/31lvl.jpg
32 lvl zauważyliście że expie na fibuli ?? heheh
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/32lvl.jpg
33 lvl i znowu fibula
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/33lvl.jpg
34 lvl ha ! tym razem poh
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/34lvl.jpg
No to przejdźmy do skill adv's : )
dist 66
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/dist66.jpg
dist 67
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/dist67.jpg
dist 68 no co?? lubie fibule heheh
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/dist68.jpg
Shield i fist na jednym ss ale zaspałem ze zrobieniem go
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/shieldfist.jpg
Sword
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/sword.jpg
Znowu sword -.-
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/swordfib.jpg
I na koniec fishing
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/fishing.jpg
Prosze o komenty i jeszcze jedno:
pierwszy raz zamieszczałem ss-ki na forum więc prosze o wyrozumiałość. : p
W nastepnym odcinku hunty, questy, looty, poscigi i test hity
trochę cienkie eq jak na ten level... I expić na rotach na 30+ levelu....
wez to stary schowaj i sie nie osmieszaj:D:D:D buahahaha:D:D:D 30 lvl i taki shitowaty EQ:D:D i w dodatku expi na rotach:D:D:D omg:D:D wiesz jeszcze jakbys na tych rotach z tarcza i dzidami expil to co innego ale ty caly czas z luku nawalasz... dlatego masz takie shitowate skile:D stary na twoim lvl to powinienes miec dysta ok 73 jesli grasz na servie NON-PVP i z 75 jesli grasz na servie PVP. magic lvl tez sux... ja gram na securze i mam skile 72/57, magic lvl 15 i 35 lvl
salata2005
17-01-2005, 11:21
-.- roty bo mam lagi, a eq no cóż lepsze mi nie potrzebne i zbieram na bohy
Michael Danny Liberty
17-01-2005, 11:22
hahahahaha Showaj te ss bo cię zbanują.....
1) co to za syfny eq..
2) mie wiem jakim cudem ty zrobiłeś taki lewel na rotch...
3) niewiem jak ty z takimi skillami i eq beho zabijasz....heh żenada... ja a 9 mam leprzy eq... bo mam plate legsy 8o
Ps ja na 9 mam 32/28
a znam koleśia ktury(dla porównania)na 25 ma 63/48
-=HuRu=-
17-01-2005, 11:22
Omg prawde powiedziawszy do najlepszych SS'ów to te nie należą i wogóle takie tam :] Ja za swojej kadęcji Pallkiem to na 27 lvl chodziłem na Demon skeletony beholdery Fire Debile i takie tam a ty to robisz na 33 lvl i jeszcze rotki z Bow . . . Gratz za odwage ja bym takiego czegoś nie pokazywał :]
Gesundheit
17-01-2005, 11:42
Kutwa ludzie przestancie go bluzbnić, i syśmiewać OMG ^_- chodzi w po***anym EQ bo ma lagi a jeżeli ty chcesz qurwa chodzić w eq Blue robe,scale legsy,vamp shield i Kusze to co się stanie jak cię lag złapie :> no oczywiści qurwa że deadniesz i dlatego on nosi taki gówniany eq ::)
GRATZ AVANSÓW I GRATZ SKILLI NIE PRZEJMMUJ SIĘ TYMI DEKLAMI :baby:
On chcial wstawic ss BO MU SIE PODOBAJA!
niektorzy ludzie nie bluzgaja jak im sie ssy nie podobaja :[
Moze troche poszanowania dla innych?
Komandos Strong
17-01-2005, 12:04
co macie do chlopaka moze tak lubi jego sprawa kazdy ma inne gusty
a pozatym skille to nie wszystko ja mam skille 67 67 na 15 l;v knightem a dwarf solider mnie zabil
czarownik iwanow
17-01-2005, 12:07
nuuu nie ma tak zle jesli kolo zbiera na bohy a jesli nabil taki lvl na rotach to i ten sposob dobrym sie okazuje ^^
salata2005
17-01-2005, 12:15
dzieki za zrozumienie,
Maxi skywarien
17-01-2005, 13:20
[QUOTE=Gesundheit]Kutwa ludzie przestancie go bluzbnić, i syśmiewać OMG eq Blue robe,scale legsy,vamp shield i Kusze to co się stanie jak cię lag złapie :> no oczywiści qurwa że deadniesz i dlatego on nosi taki gówniany eq ::)
GRATZ AVANSÓW I GRATZ SKILLI NIE PRZEJMMUJ SIĘ TYMI DEKLAMI :baby:[/QUOTE=Gesundheit]
Dobra noobie i od kiedy w tibii sa scale legsy a ta tibia gg nadaje sie do archiwum X
1) co to za syfny eq..
3) niewiem jak ty z takimi skillami i eq beho zabijasz....heh żenada... ja a 9 mam leprzy eq... bo mam plate legsy 8o
Ps ja na 9 mam 32/28
1)Po kij pallowi eq powiedz mi ?Przeciez z dystansu wali
2)Mie wiem?Nowe słowo?
3)Skille mogą być a eq na beho nie ma znaczenia bo wali z magii...
I kogo obchodzi twoja postac?Jak chcesz o niej gadac to naucz sie wklejac wlasne ss!!
wez to stary schowaj i sie nie osmieszaj:D:D:D buahahaha:D:D:D 30 lvl i taki shitowaty EQ:D:D i w dodatku expi na rotach:D:D:D omg:D:D wiesz jeszcze jakbys na tych rotach z tarcza i dzidami expil to co innego ale ty caly czas z luku nawalasz... dlatego masz takie shitowate skile:D stary na twoim lvl to powinienes miec dysta ok 73 jesli grasz na servie NON-PVP i z 75 jesli grasz na servie PVP. magic lvl tez sux... ja gram na securze i mam skile 72/57, magic lvl 15 i 35 lvl
Ty sie lepiej nie osmieszaj...On wali z luku bo tam sa tez dsy..I co w dsa bedzie z tarcza i wloczniami walil?Zastanow sie wlocznie sa ciezkie
A skille to jego sprwawa
A co do tibii gg to juz jego blad i tego nie bede usprawiedliwiac
Nastolatek
17-01-2005, 13:59
A ty mi powiedz kto cie zrobil ? Jestes naprawde za***istym n00bem...
Masz 35 lvl. skille 72/57 15 mlvl. no ladnie gratz ^.- Ale po co go bluzgasz, moze jestes dobry ale nie wiesz ze na fibuli po za rotami sa DS'y i Bh? PRzedewszystkim te stwory ;P I moze awansowal kiedy lal rota? Omg ^.-...
Buahahaha bluzgasz go bo expi w takiej miejscowce a sam nie wiesz co tam jest ! AHhahahah :D
A co do Eq dla palla lepszego nie trzeba... do 40 lvl.u niektorzy biegaja w P-secie... Szczegolnie expiac na takich potworach niech w takim biega bo duzo loota wypada i musi miec cap... A Jeszcze ma lagi -.-
To samo do reszty ktora go bluzga, niech sie zastanowi co muwi zanim cos powie ^^
lol nie skomentuje tego wyzej:D:D nie reaguje na slowa dzieciakow:D ale dodam: masz racje. troche za bardzo go pojechalem:P nie wiedzialem ze ma lagi. bo ja chodze z dzidami i tarcza na dsy i beho:P dlatego ze dsy nie widza niewidzialnych a beho wtedy mi mniej wchodzi:> poza tym wiem ze tam sa dsy ale z dzidami tez mozna na odleglosc:P po co mu bohy na roty?:D:D:D
a co do EQ to wlasnie po to palkowi lepsze EQ zeby mogl chodzic ze sperami na cyce albo na guardy i trenic. ten koles moglby chodzic na cyce. ale teraz z takim EQ i shieldingiem nie ma po co...
Nastolatek
17-01-2005, 14:52
lol nie skomentuje tego wyzej:D:D nie reaguje na slowa dzieciakow:D
Omg ! ****a moze mlodszy jestem ale madrzejszy niz ty buraku za***any... Nie odpowiedziałes na moje pytanie, kto cie zrobil ? Czy moze wypadles z ****y rumunki jak biegla?
Druidek of secura
17-01-2005, 14:57
NIe wiem czy zauważyliscie ale to jest nastepny "koleś" który używa tibi GG :confused: ,a co do SS'ków to sa spox ;)
Do wszystkich co napisali ze ma ***owy eq i expi na rotach. Jakbyscie niezauwazyli to jest pal ,a po co palkowi eq? ja po hg albo na fibuli latam bez eq na 50lvl+ bo wiecej amunicji moge uniesc. Expi sie na wszystkim jak mu sie podobaja roty i lubi na nich expic to niech expi na nich do nawet 200 lvl. co do skilli to ci co uwazaja ze wola miec lepsze skille niz lvl sa w bledzie bo skille mozna zawsze dobic bez problemu, a lvl na lagach i kickach za bardzo nienabijesz. A eq mozna bez problemu zdobyc zrobi sobie uhmakera pogra tydzien i ma c-seta... myslcie zanim cos napiszecie
salata2005
17-01-2005, 15:36
Dzieki za opinie, moje założe nie było takie że póki mam lagi expie na tym co mnie nie zabije podczas kicka, wyszło że roty na fibuli sie nadają idealnie. No więc przy okazji można by pójść na dsy i bh i podexpić. Tak więc biore eq tzw. rezerwowe. Brass legsy dlatego że po dedzie mi wypadły i początkowo chodziłem bez nich. Chodziłem tesh na cyce. Od 18 lvl do jakiegoś 27 praktycznie z nich mi exp leciał i zaczęły mi sie lagi. Sprwa lagów została poruszona u admina więc mam nadzieje na płynną gre. Eq-hmm... Właśnie kupiłem bohy 8o No i zbieram na crown seta bo nic innego nie nadaje sie dla palla ( za dużo cap ). No więc po kupnie bohów nie zauważyłem prawie zmiany =\. Teraz cel to c-set. No i nabijam następne lvle. Admin obiecał sie zająć moim ,,problemem'' do środy więc jestem dobrej myśli.
Aha KSUH jeśli ty chodzisz na dsy ze spirami i tarczą to powodzenia :baby:
No chyba że masz 3-cyfrowy skill shielda.
Pozdrawiam
Rozbrajaja mnie osoby, ktore wysmiewaja sie z eq i ze expi na rotach... Jak ma lagi, to chociaz expi, a nie stoi pod dp i mane spala, a na wiekszosci ssow widac jak siedzi na DSach. Eq dla palla chyba nie jest wazne. Chyba na jakims h lv. Jedna osoba pisala, niecytowalem, zapomnialem:D, ze ma lepsze eq na 9 lv, bo ma p legsy, ale chyba eq niejest wazniejszy od lv, lepiej miec 35~ lv niz c seta or cos. Mi sski sie podobaly, dawaj wiecej :). Pozdro~
Omg ! ****a moze mlodszy jestem ale madrzejszy niz ty buraku za***any... Nie odpowiedziałes na moje pytanie, kto cie zrobil ? Czy moze wypadles z ****y rumunki jak biegla?
Eh... te 12 latki. Nieumieja myslec, tylko wyzywaja przeklinajac... Ty chyba masz minusowe IQ... Lepiej pomysl, znajdz mozg i dopiero napisz post. Coz za glupek:p Umie jezdzic po starych, siedzi za kompem i wie ze nikt nic mu niemoze zrobic, ale jak na rl ktos podejdzie, to pewnie skrucha na bluze i "przepraszam"... Jeszcze ten name...Nastolatek. Ty pewnie snisz, sni ci sie jak to by bylo byc takim nastolatkiem z wlosami na penisie, nie?
Nastolatek
17-01-2005, 16:06
Eh... te 12 latki. Nieumieja myslec, tylko wyzywaja przeklinajac... Ty chyba masz minusowe IQ... Lepiej pomysl, znajdz mozg i dopiero napisz post. Coz za glupek:p Umie jezdzic po starych, siedzi za kompem i wie ze nikt nic mu niemoze zrobic, ale jak na rl ktos podejdzie, to pewnie skrucha na bluze i "przepraszam"... Jeszcze ten name...Nastolatek. Ty pewnie snisz, sni ci sie jak to by bylo byc takim nastolatkiem z wlosami na penisie, nie?
Omg Noobsta ale to big noobsta ! SPOJZ W PODPIS DEBILU... "NASTOLATEK" wybralem dlatego ze moj main char ma na imie Napalona Nastolatka o.0... Mojim IQ sie nie interesuj, jak bede chcial sie pochwalic to sie pochwale i nie bede ci muwil czy mam wlosy na penisie czy nie ^.- Powinno cie to nawet nieinteresowac !
Okularo polidis
17-01-2005, 16:09
Spoko ss ale mam jedno oytanku gdzie robiłeś te sccreny gdzie jest tak dużo potworów
Spoko ss ale mam jedno oytanku gdzie robiłeś te sccreny gdzie jest tak dużo potworów
Pod fibulą to robil :P
cyt:
1) co to za syfny eq..
3) niewiem jak ty z takimi skillami i eq beho zabijasz....heh żenada... ja a 9 mam leprzy eq... bo mam plate legsy
Ps ja na 9 mam 32/28
a znam koleśia ktury(dla porównania)na 25 ma 63/48.
__________________________________________________ _______________
sie chwali... ja mam palla na secuze, 9 lvl skille 65/55...
ale mam shitowy eq wiec robie lvl, hmmy i jazda:D
Czeslaw Palladyn
17-01-2005, 17:33
Skille jak na ten lvl cienkawe troche. A co do eq to pallek jednak go potrzebuje, zwłaszcza gdy chce poexpic na cyclopach z tarczą, albo jak nie chce otrzymywac hitów po 15 od rota.
Stachumixer
17-01-2005, 18:55
Calkowicie sie zgadzam , eq alosne , skille tez i na dodatek expi 80% swojego zycia w tibii na rotach (schowaj sie n00bku)
Omg Noobsta ale to big noobsta ! SPOJZ W PODPIS DEBILU... "NASTOLATEK" wybralem dlatego ze moj main char ma na imie Napalona Nastolatka o.0... Mojim IQ sie nie interesuj, jak bede chcial sie pochwalic to sie pochwale i nie bede ci muwil czy mam wlosy na penisie czy nie ^.- Powinno cie to nawet nieinteresowac !
Huhu...Naucz sie pisac bez bledow...Albo moze maly kursik Jezyka Ojczystego?:D Ah, ale ten nick Tibijski mnie dobija, brzmi jak meska dziwka, albo dziwka...:P
Nastepna watacha noobkow " Skille jak na ten lvl cienkawe troche. A co do eq to pallek jednak go potrzebuje, zwłaszcza gdy chce poexpic na cyclopach z tarczą, albo jak nie chce otrzymywac hitów po 15 od rota. -- po co expic z tarcza po 1 to niejest oplacalne bo wolniej sie expi a po 2 trenowac moze z ludzmi lub przywolanym monkiem wiec expienie z tarcza i spear puzniej jest bez sensu chyba ze chcesz tydzien zdobywac 1 lvl ale to od ciebie zalezy. a jezeli ty palkiem dopuszczasz aby rot trafil cie z bliska to jestes zalosny ... paladyn bije na dystans, rozumiem spotkanie z paroma potworami "bark w bark" ale do takich sytuacji starac sie trzeba niedopuszczac. Do tego co napisal ze na 9 lvl ma takie skille pomysl co zrobisz szybciej takie jak ty skille (1dzien) czy taki jak on lvl o wiele wiecej dni ... do nastolatka o twoim poziomie IQ swiadczy tez twoj nick "Napalona Nastolatka" Jednym slowem jestes zalosny. Autor tego tematu pokazal wam swoje screeny jak komus sie niepodobaja to niech niekomentuje lub napisze ze mu sie niepodobaja i niech wyjasni czemu czy za malo akcji w nich czy sa za monotomne etc... pokazcie wlasne ss jezeli ktos ma lepsze to z checia obejrze. Dziekuje za uwage
salata2005
17-01-2005, 20:11
Calkowicie sie zgadzam , eq alosne , skille tez i na dodatek expi 80% swojego zycia w tibii na rotach (schowaj sie n00bku)
Hmm... i to mówi koleś z 11lvl. No to sie chyba załamie ;( :baby:
Koleś pograj najpierw w tibie a dopiero potem oceniaj innych.
A co do tego kto jest n00bkiem to chyba jush każdy sobie oceni...
ja gram na securze i mam skile 72/57, magic lvl 15 i 35 lvl
tylko pozostaje jeszcze kwestia ile grasz, bo jak grasz rok jedna postacia to sie nie dziwie że masz 15mlvl na tym lvlu. W moim przypadku to jest niemożliwe, chyba że całą kase wydawałbym na mana-fluidy. Ja po prostu wiem jak expić i wiem gdzie expić. Wystarczy zobaczyć date utworzenia mojej postaci. 8o
Spoko Kazdy Wie Ze Jakies 9/10 Uzytkownikow Tego Forum Uzywa Tibia GG Ale Kiedy Robiles SS Mogles Przynajmniej Dla Picu Wylaczyc
salata2005
17-01-2005, 20:25
Spoko Kazdy Wie Ze Jakies 9/10 Uzytkownikow Tego Forum Uzywa Tibia GG Ale Kiedy Robiles SS Mogles Przynajmniej Dla Picu Wylaczyc
moglem :baby: ale po co skoro 9/10 uzytkownikow tego forum uzywa tgg to nawet jakby go nie bylo na szkrinach to i tak ludzie by mysleli ze uzywam, a nawet jesli bym go nie uzywal to i tak by mysleli ze go uzywam, więc... po co ukrywać że go używam skoro go używam choć sporadycznie...
Wiem zamotałem, :D :D :D
Przynajmniej Po To Nalezy Ukrywac To Zeby Mlodym Graczom ( Newbie ) Nie Dawac Zlego Przykladu xD :)
hehe dobrze powiedziane:D:D
Misieq Druid
17-01-2005, 21:00
Ic o sie smiejesz, sam pewnie biegasz z chain armorem.Na *** mmu lepsze eq, jest palikiem i takie mu wystarczy jak bedzie chcial to se kupi lepsze co cie to obchodzi patrz sie na siebie lolq
cyt:
1) co to za syfny eq..
3) niewiem jak ty z takimi skillami i eq beho zabijasz....heh żenada... ja a 9 mam leprzy eq... bo mam plate legsy
Ps ja na 9 mam 32/28
a znam koleśia ktury(dla porównania)na 25 ma 63/48.
__________________________________________________ _______________
sie chwali... ja mam palla na secuze, 9 lvl skille 65/55...
ale mam shitowy eq wiec robie lvl, hmmy i jazda:D
buahahah stary chcialbym to zobaczyc:D:D juz to widze ze masz palka na secuRZe na 9 lvl ze skilami 63/48:D:D na securze taki skile przewaznie maja na lvl 25-30. nie wiem na czym bys musial trenic:D:D pokaz mi SS to moze uwierze. ja na 35 lvl mam 72 dysta. a znam ludzi co na 35 maja dysta ok 68-70 bo u nas ciezko sie treni palowi.
Ic o sie smiejesz, sam pewnie biegasz z chain armorem.Na *** mmu lepsze eq, jest palikiem i takie mu wystarczy jak bedzie chcial to se kupi lepsze co cie to obchodzi patrz sie na siebie lolq
wiem ze palowi EQ lepsze nie potrzebne. ale chociaz k seta by mogl miec... a nie chain legsy... a jesli chcesz zobaczyc moje EQ to szukaj mojego psota w temacie "wasze EQ" (czy jakos tak:P)
Stefan12532
17-01-2005, 21:08
lol czlowiek chcial pokazac co umie a wy tylko go bluzgacie... czy jak wy zrobice cos w tibi co sie wam strazsnie podoba nie chcecie oglosic tego calemu swiatu? -.-
@topic:
chlopie gratzy. DObrze robisz ze najpiew kupujesz bohy :0 wkoncu pall . czekam na wiecej ss :)
Przeczytałem 3 pierwsze komenty to troche sie w****iłem ludzie kolo wstawił ss bo chciał jak sie nie podoba nie komentować co że z bow i na roty ? chcecie do idzcie z kuszą na dragi...
BFT gratz ss 8o
-=HuRu=-
17-01-2005, 21:43
OKey z leksza przyznaje wam racje gratz za trafne spostrzeżenie ale z Bow na Rotki . . . nie marnuje on przypadkiem Arrowsów a mówi że zbiera na BoHy "ziarnko0o do ziarnka (...)" B)
jakbys niewiedzial to tam sa respy ds-ow z rotami wiec bezsensu byloby zmieniac strzaly na spear i pozatym z rota srednio wypada 6-8gp a na rota idzie 1-2 no max 3 strzaly oblicz czy to jest marnotrastwo?
pfffff, mi się te ssy mnie podobają:P:P to samo co wsześciej 34 lvl i taki świetny eq
skile też nienajlepsze, i w ogóle roty i łuk CYA!!!!!
salata2005
17-01-2005, 21:57
KSUH nie rozumiem ludzi takich jak ty. Bluzgasz bez powodu, wyzywasz wszystkich od n00bów.
Zacytuje tu pare z twoich postów:
wez to stary schowaj i sie nie osmieszaj:D:D:D...
najbardziej chce mi sie smiac jak jakis kretyn ma...
buahahahhaha stary naucz sie angielskiego:D:D:D
jestescie kretynami... zal mi was... jak mozna...
nom bo BR to debile... w dodatku nie kumaja...
Ty Idioto To Juz Drugi Taki Twoj Post!! Ty...
CO A IDIOTA!!!! CO TO W OGOLE MA BYC DO...
jestescie zalosni... juz ktos powiedzial to za...
ale beznadzieja....
albo ja juz jestem glupi albo wy... to juz...
szkoda tylko ze to powstanie zrobily same nooby....
To nie wszystko i tylko fragmenty.
Stary nie wiem czy tu masz jakieś kompleksy, czy to pozostałości złych wspomnień z dzieciństwa, ale na twoim miejscu skontaktowałbym sie z psyhoanalitykiem (i nie zaprzeczaj że go masz).
-=HuRu=-
17-01-2005, 22:00
No tak ale jakoś nie widze SS'ka na Qtórym klepie jakiego kolwiek DS'a a troszke tych SS'ów jest a nie lepiej było by z Bow chodzić na Cyclopy i więcej expa i takie tam zreszta prawde powiedziawszy troszke sie nie znam pallkiem to ja byłem tylko0o do 27 lvl :D
salata2005
17-01-2005, 22:01
Co do mojego eq na które tak narzekaliście to przybyło mu jakieś 70k. 8o
OKey z leksza przyznaje wam racje gratz za trafne spostrzeżenie ale z Bow na Rotki . . . nie marnuje on przypadkiem Arrowsów a mówi że zbiera na BoHy "ziarnko0o do ziarnka (...)" B)
No to ci wytlumacze teraz calą moją wyprawe na fibule z łukiem na roty+ds+bh,
A więc:
kupuje 800 strzal za 1,6k + 2 parcele
z rotów,ds i bh zbieram jakieś 2-2,5k
+ loot około 3-4k
czyli za kazdym razem jestem ponad 4k do przodu, <==wielokrotnie sprawdzane
Aha i wrzuce szkrina-35lvl
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/35lvl.jpg
Brzydki bo mi sie na początku w bmp zapisał. Sorki :(
-=HuRu=-
17-01-2005, 22:06
SpoX nie trzeba było tak odrazu napisać :p A pozatym to fajnie 4 K na czysto0o wychodzić i jeszcze Expo leci jak poQr***** skoro chodzisz na BH i DS'y po drodze ale trzeba było jakiegoś SS'a umieścić z BH badz DS'em to bym sie nie czepiał. I sry za dociekliwość ale warto sprawe wyprostować ;)
salata2005
17-01-2005, 22:08
SpoX nie trzeba było tak odrazu napisać :p A pozatym to fajnie 4 K na czysto0o wychodzić i jeszcze Expo leci jak poQr***** skoro chodzisz na BH i DS'y po drodze ale trzeba było jakiegoś SS'a umieścić z BH badz DS'em to bym sie nie czepiał. I sry za dociekliwość ale warto sprawe wyprostować ;)
Nie ma problemu, a szkriny z ds są, i z bh chyba tesh :P, a jak powiedziałem te skriny są tylko z lvl upów i adv więc...
-=HuRu=-
17-01-2005, 22:11
ja ss'ów z BH i DS nie widziałem ale ile ja moge widzieć jak przed kompem siedzę dzień i noc :p A ogólnie widze że już masz BoHy GRATZ :o Ale nie deadnij i nie starć bo szkoda by było i to0o bardzo0o :confused:
KSUH nie rozumiem ludzi takich jak ty. Bluzgasz bez powodu, wyzywasz wszystkich od n00bów.
Zacytuje tu pare z twoich postów:
wez to stary schowaj i sie nie osmieszaj:D:D:D...
najbardziej chce mi sie smiac jak jakis kretyn ma...
buahahahhaha stary naucz sie angielskiego:D:D:D
jestescie kretynami... zal mi was... jak mozna...
nom bo BR to debile... w dodatku nie kumaja...
Ty Idioto To Juz Drugi Taki Twoj Post!! Ty...
CO A IDIOTA!!!! CO TO W OGOLE MA BYC DO...
jestescie zalosni... juz ktos powiedzial to za...
ale beznadzieja....
albo ja juz jestem glupi albo wy... to juz...
szkoda tylko ze to powstanie zrobily same nooby....
To nie wszystko i tylko fragmenty.
Stary nie wiem czy tu masz jakieś kompleksy, czy to pozostałości złych wspomnień z dzieciństwa, ale na twoim miejscu skontaktowałbym sie z psyhoanalitykiem (i nie zaprzeczaj że go masz).
o jaaa:D:D no widocznie mialem powod zeby tak pisac co nie?:D czy to tak trudno pojac?:D moze jestem holerykiem:> (to taki co go wszystko wnerwia i wyzywa przez to). no ale... opisze niektore:P
-buahahahhaha stary naucz sie angielskiego:D:D:D - no qrde ten koles robil takie bledy po angielsku ze szok... cos ala ja by poszedlem do dziecko;)
-nom bo BR to debile... w dodatku nie kumaja... - no sam chyba wiesz jacy sa BR:D:D buahaha
-Ty Idioto To Juz Drugi Taki Twoj Post!! Ty... - ej no koles robil posty "plz dajcie tu takie i takie SS"
no mialem powod to wyzywalem:D przepraszam:P i can change:> postaram sie mniej obrazac:P
PS. po cholere Ci te bohy?:> wiem niby palkowi potrzebne:P ale takiemu co chodzi na gsy i w ogole i musi szybko biegac:P ja sam je mam ale po co nie wiem:P tylko po to ze szybciej smyram z miasta do miasta i w ogole:D ale na hunty i tak zakladam zwykle bo maja obrone:P
aha jeszcze jedno. czepiacie sie ze ja wyzywam. wy wyzywacie mnie za to ze ja wyzywam i za to ze mam inne zdanie od waszego. wiec kto jest ten gorszy?:P uwazalem ze masz kapowatego stuffa, skile tez i w ogole (moglem sie z tego az tak nie smiac) ale to nie znaczy ze trzeba mnie za to wyzywac:P kazdy ma swoje zdanie:P nie lepiej powiedziec: "nie zgadzam sie z toba. a nie uwazasz ze ....?". a ja bym moze odpowiezial: "faktycznie. masz racje. mylilem sie":] POZDRO. PEACE
Plz tylko nie róbcie z tego tematu taki śmietnik jak u Kiperra:(
jakie zimoki HAHA palladyn moze nawet bez eq chodzic -.- I tak wali na dystansz arrow/bolt a jezeli sie decyduje na jakis eq to w miare lekki. No jezeli chodzi ze spirami to jakis eq sie przyda ale nie mocny poniewaz ze spirów bije sie tylko slabsze potwory których dmg jest niski. Wiadomo ze dsa nie bedzie bil ze spir. A co do tych rotków to nawet fajnie sie tam expi duzo ich. Gratz lvl i skilli
salata2005
18-01-2005, 14:58
No więc wrzucam nowe sski. Przepraszam za jakość, wieczorem wrzuce więcej to będą jush normalne B)
Na początek żebyście nie mówili że na fibule chodze tylko po to żeby poexpić na rotach :baby:
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/ds.jpg
Moja pierwsza bh shield z bh 8o
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/bhshield.jpg
SS z lootem z fibuli + do tego lootbag ważący coś kolo 2200 oz
Loot jest w backpacku i bagu(same mace i swordy) którego nie pokazałem. Nie patrzeć na lockera
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/loot.jpg
Tu mały ss z fire debilem
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/debil.jpg
No i mały quescik, nie ma quest spoiling, ni pokazuje drogi itd,
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/q.jpg
Wieczorkim dożuce pare ss. Pozdrawiam
Jak ci nie pasuje to nie przychodź na forum.....Ja myśle ze on ma racje.0.o a ty chociarz wiesz co to tibia??
salata2005
19-01-2005, 09:02
Nowe screeny,
adv w discie, a scull bo mi nooby lootbaga kradły, musiałem postraszyć :P
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/dist2222.jpg
a tu mały wypad a myślałem że tam jakiś quest jest :P
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/ss.jpg
no i jush w środku i lvl up :D tylko nie zdążyłem ss zrobić
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/lol.jpg
tutaj muj genialny kolega pall (jedyny pall którego znam który ma większy shield od dista) 8o postanowił zablokować draga ale mu nie wyszło i zaczął uciekać <lol>
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/drag.jpg
tu tłuke zerka
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/zerk.jpg
i mały bardzo znany quest :P
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/quest.jpg
Michael Danny Liberty
19-01-2005, 09:13
a mnie intryguje ss nr 4.... dość dziwne to ułożenie cieni... zbyt kwadratowe.....nie wiem co o tym myśleć bo nawet nie wiem co może być tego przyczyna....
Lifely Sorcerer
19-01-2005, 09:25
Mam pytanie do autora: Gdzie kupiles takie DUUUUUUUUZE swiatlo? To chyba nie jest TibiaGG, prawda? 8o A co to za znaczek w prawym dolnym rogu ekranu z literka G? :glupek: OMG... Dlaczego wiekszosc ludzi wklejajacych swoje zdjecia na forum jest na tyle "inna" zeby sie nie kryc z faktem, ze CHEATUJA? Przeciez to reputacha na max'a...
salata2005
19-01-2005, 09:32
Co do 4 zdjęcia to nie wiem czy wiesz ale do tego draga sie schodzi na duł, i te cienie to są po prostu wyższe piętra.
A co do tgg to jush sie wypowiadalem, wszyscy jej uzywaja ale nikt sie nie przyznaje, a w sumie mógłbym wyłączyć na czas robienia ss ale po co. :baby:
Michael Danny Liberty
19-01-2005, 10:03
niejestem pewien ale chyb to jest jeden z 2 dragów pod thais.... hyba bo też się tak dziwnie schodziło... ;)
Sir jooze
19-01-2005, 12:18
LoL palek nie musi miec stasznie dobrego eq a po zatym mowil ze ma lagi...
Rysa Zapomnienia
19-01-2005, 13:06
niejestem pewien ale chyb to jest jeden z 2 dragów pod thais.... hyba bo też się tak dziwnie schodziło... ;)
1 tylko =]
@topic
a mi sie ss'y podobaja :] eq jak ci sie podoba to zostaw mi sie podoba tez gram pallem ale ma p-seta ;p fajnie ze na tym lvl masz juz bohy
pozdro dawaj wiecej ss'ów
/Rysa~
1) co to za syfny eq..
Ps ja na 9 mam 32/28
Stary zanim zaczniesz kogoś jechać to idz najpierw do szkoły na kilka lekcji języka polskiego -.- bo wypracowań to ty pisać nie bedziesz...
Co do twojego "eq" (plate legsy) to wielkie loooool dla ciebie bo to nie jest dużo lepsze od jego brass legsów a reszty jakos żeś nie wypisał bo pewnie gorsze od jego sprzętu.
@Na temat Gratz ss'ków gratz lvli aby tak dalej! ;)
salata2005
19-01-2005, 14:48
No więc na serwerze Elysia wybuchła wojna 2 czołowych gildii, nie wiem dokładnie o co poszło ale domyślem się że Rekrul (111 master) lider AO został zabity:
Killed at Level 106 by Arioc Scalp
and by Cervantas de'Arc
A odpowidzią był zamach na Elahrion Avessar (113 elite) Lider Hell
no więc wojna sie zaczęła i mam pierwszy screen:
Walka pomiedzy AO i Hell zaczęła sie gdzieś pod Thais, przemknęli przez Thais i pościg zakończył sie w Ab gdzie Neuter i Davidoff schowali sie w depo.
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/sadf.jpg
Jeśli gdzieś popełniłem błąd prosze mnie poprawić. Nie orientuje sie bardzo w sytuacji politycznej Elysii
Druidek of secura
19-01-2005, 15:20
Ja mam takie maluskie pytanko czy wy się nie boicie że was wkońcu haknom przez te TIBIE GG !! a moze jednak to nime keyloggerow możecie mnie o tym lepiej poinfromowac Z GÓRY THX
Zdjecia w sumie troche nudne.Ja moim palladynem na 9 levelu expilem na slimach a ty na 30+ levelu na rotach??I jeszcze ten eq. Ja bym sie wstydzil screeny robic... Ale to tylko moje prywatne zdanie.
Mam pytanie do autora: Gdzie kupiles takie DUUUUUUUUZE swiatlo? To chyba nie jest TibiaGG, prawda? 8o A co to za znaczek w prawym dolnym rogu ekranu z literka G? :glupek: OMG... Dlaczego wiekszosc ludzi wklejajacych swoje zdjecia na forum jest na tyle "inna" zeby sie nie kryc z faktem, ze CHEATUJA? Przeciez to reputacha na max'a...
Yep yep indeed ;)
No więc na serwerze Elysia wybuchła wojna 2 czołowych gildii, nie wiem dokładnie o co poszło ale domyślem się że Rekrul (111 master) lider AO został zabity:
Killed at Level 106 by Arioc Scalp
and by Cervantas de'Arc
A odpowidzią był zamach na Elahrion Avessar (113 elite) Lider Hell
no więc wojna sie zaczęła i mam pierwszy screen:
Walka pomiedzy AO i Hell zaczęła sie gdzieś pod Thais, przemknęli przez Thais i pościg zakończył sie w Ab gdzie Neuter i Davidoff schowali sie w depo.
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/sadf.jpg
Jeśli gdzieś popełniłem błąd prosze mnie poprawić. Nie orientuje sie bardzo w sytuacji politycznej Elysii
Po pierwsze : Rekrul ma 110 lvl a nie 111, jego smierc na 106 lvlu to wynik poprzedniej wojny, wiec nie nie poszlo o to.
Wtedy wojne przegralo AO, wiekszosc sie wykupila, niektorzy kupili postacie (pozdro Akallabet, ktory teraz ma Creghana ;)) i niedawno Rekrul, Neuter, Evil Pauler i Creghan zabili kilku ludzi z Agony (miedzy innymi Elahriona) zmasowanym UE. Elahrion po tym incydencie wypowiedzial wojne i utworzyl nowa gildie "Hell". A wiec to co sie teraz dzieje na Elysi nie jest spowodowane smiercia Rekrula, tylko co opisalem powyzej.
Zdjecia w sumie troche nudne.Ja moim palladynem na 9 levelu expilem na slimach a ty na 30+ levelu na rotach??I jeszcze ten eq. Ja bym sie wstydzil screeny robic... Ale to tylko moje prywatne zdanie.
zauwarz..że expisz pewnie na slimach przy Venore. Respawn co 5 minut 5 slimów. w godzine..hmmmm 9600 exp. A na fibuli respanw 4-6 Dsuw co kilka minut...i do tego miażdząca ilość rotów. Łącznie około 17000exp + na godzine...?
więc..gdzie sie lepiej expi?..a do eq..to jest PALEK!! WALI Z DYSTANSU WIĘC PO CHOLERE MU LEPSZE EQ. Znam 50lvl+ Palki biegające w p-secie + Bohy. A kasa?...na bolty i runy. Zreszta widze że on też ma Bohy :)
scale legsy
Co to są "Scale legsy"?? Dobre...
A tak wogóle, to ja palkiem na 39 lvlu chodze w takim equ:
Plate armor, plate legi, crusader helmet, leather boots, scarf, szpilki i vamp shield albo kusza i bełty... I co z tego, jeśli w domku trzymam Golden armora, Crown legi, tylko boję się ich nosić, a AOL to skoleji na takim lvlu strata kasy... Więc tak jest bezpiecznie... A prawdziwy palek nie walczy w kontakcie bezpośrednim tylko na odległość. Więc po co mi lepszy set?? Ludzie pomyślcie czasem co mówicie...
1) co to za syfny eq..
Ps ja na 9 mam 32/28
Debil Debil Debil .....
To jest paladyn po co mu lepszy eq?
Jesli tak myslisz to...
salata2005
20-01-2005, 12:54
Po pierwsze : Rekrul ma 110 lvl a nie 111, jego smierc na 106 lvlu to wynik poprzedniej wojny, wiec nie nie poszlo o to.
Wtedy wojne przegralo AO, wiekszosc sie wykupila, niektorzy kupili postacie (pozdro Akallabet, ktory teraz ma Creghana ;)) i niedawno Rekrul, Neuter, Evil Pauler i Creghan zabili kilku ludzi z Agony (miedzy innymi Elahriona) zmasowanym UE. Elahrion po tym incydencie wypowiedzial wojne i utworzyl nowa gildie "Hell". A wiec to co sie teraz dzieje na Elysi nie jest spowodowane smiercia Rekrula, tylko co opisalem powyzej.
Divrael, dzieki za sprostowanie
noi co bluzgacie on wstawil ss z adv, a nie z tym jak expi i jaki ma eq!
Eh ludzie wyluzujcie... niech expi na czym chce i w czym chce, wazne zeby mu to przyjemnosc sprawialo... ja bym robil to samo co on:) Gratz lvl's i adv :) licze na ss z jakiegos huntu zaniedlugo :) Pozdro
Piotrek Pall
21-01-2005, 17:08
UZYWASZ TIBIA N-GAGE : wiec dlatego takie duze swiatlo w Fibuli , masz sporo ryb ijakos ich nie polaczyles :////////////////////
://///////////// X( DOSTANIESZ BANA BO ZGLOSZE TO DO GAME MASTEROW :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :cup:
UZYWASZ TIBIA N-GAGE : wiec dlatego takie duze swiatlo w Fibuli , masz sporo ryb ijakos ich nie polaczyles :////////////////////
://///////////// X( DOSTANIESZ BANA BO ZGLOSZE TO DO GAME MASTEROW :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :cup:
A to co za nOOOOOOOOOOb przez najwieksze N????
Niech uzywa czego chce... To jego wybor!!! A takie nOOby jak ty wywyzszja sie, bo nie uzywaja MC,GG etc. wiec powiem O D P I E R D O L sie od ppl, ktorzy wlaczaja sobie takie czitki.... mnie to osobiscie nie tyka, mi to gry nie psuje...I maly komentarz w sprawie skilli i eq. Czasem gracze graja dla przyjemnosci, ale nie dla cyferek i bycia najlepszym na servie!! Dal te screeenki bo bylo to dla niego wazne, nabil 30 lvl i byl z tego dumny, bo nie kazdy wytrwal do 30lvl i skonczyl swoja przygode z tibia.
Ps: Zglos to swojej mamie jaki jestes nOObek...
salata2005
22-01-2005, 15:44
Lvl up
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/37lvl.jpg
-.- ten sam
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/advvvv.jpg
Dist adv
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/distee.jpg
Loot po godzinie w HellGate
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/loot2.jpg
I next lvl up
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/lvlup.jpg
LOOTER!!!!
:P
jestem na ss yeah!!!!
a ten guardian shield mial byc na pol noopku
Arana Osia of Lunara
22-01-2005, 17:23
Ej mam pytanie, gdzie znajduje sie to miejsce z tymi rootami i DS???? :)
salata2005
22-01-2005, 17:32
Ej mam pytanie, gdzie znajduje sie to miejsce z tymi rootami i DS???? :)
To jest Fibula, jest tam małe miasto ale bez depo. A dostać tam można się przez tunel. Wejście jest na skraju lądu na pólnocny-zachód od thais
salata2005
24-01-2005, 15:31
no i 40 lvl, szybko poszło
http://img.photobucket.com/albums/v304/mkszakal/tibia/40llvvll.jpg
...hmmm
Ziomek po prostu chcial zamiescic ss swoje i tyle musicie tak wszystko wulgarnie komentowac...np ziomek: Wampir Niszczyciel smieje sie z niego a sam:
Name: Wampir Niszczyciel
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 10
World: Secura
Residence: Thais
Last login: 23.01.2005 13:16:43 CET
Account Status: Free Account B)
czy wszyscy musza sie smiac a sczegolnie lvl 10-20 -.- to jest naprawde szczyt noobostwa...
:D :D :D :D :D :D
-------------------
Smith expo - 16 sorc Solera
Siergiej Ivanow - 17 drut Solera(red skull nie expie)
Arka Noego - 18 knight Aldora xx\xx
Jeszcze sorc(imienia nie podam) :p
Eko-druid - 8 Druid Solera
Arka przymieza - 7 knight xx\xx
Expoo - Trimera
Lord expert - libera :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.