Pokaż pełną wersje : Usuniecie chara.
Witam,
mam nastepujacy problem: zostalem zhakowany i hacker pisal na trade ze sprzeda chara za sms. Dostalem teraz bana na 30 dni i usuniecie hara. Napisalem do cipsoftu. Na razie nie otrzymalem wiadomosci. Co mam zrobic? czy sa jakies szanse na anulowanie usuniecia postaci?
aklopis
Raczej nie ma szans na cofnięcie bana. Odpowiedzialność za swoje konto ponosisz zawsze Ty, nieważne, kto jego używał w danym czasie. Wyjątkiem od tego nie są nawet hacki.
I naprawde nic nie mozna poradzic? Zupelnie nic?
Czekaj na odpowiedź, ale nie liczyłabym na zbyt wiele. Sporo zależy od samego mejla i ich nastrojów. Jednak biorąc pod uwagę jedynie zasady to niestety, nie masz żadnych szans.
To Twój drugi/trzeci ban, że delate? Za pierwszym razem nigdy prawie nie usuwają.
Na tibia.com nie bylo zadnych notek, ostrzezen itp. Ban byl, ale dawno i za bota.
Z tego co wiem,ban za bota nie znika.
Z tego co wiem,ban za bota nie znika.
Kiedyś znikał, teraz już nie znika.
Na tibia.com nie bylo zadnych notek, ostrzezen itp. Ban byl, ale dawno i za bota.
W takim razie zapewne nie zniknął ci wpis, stąd to delate. Licz na dobre serce Cipów.
Dupa ;p char poszedl. ;] najlepsze jest to:
Statement: "szprzedam KONTO ZA SMS" (Jan 19 2011, 16:39:47 CET in Advertising Channel).
napisalem do nich, ze slowo 'szprzedam' nie istniej w polskim.
a poza tym to tak jak mowil/a sylthia ja ponosze odpowiedzialnosc za swoje konto.
Dupa ;p char poszedl. ;] najlepsze jest to:
Statement: "szprzedam KONTO ZA SMS" (Jan 19 2011, 16:39:47 CET in Advertising Channel).
napisalem do nich, ze slowo 'szprzedam' nie istniej w polskim.
a poza tym to tak jak mowil/a sylthia ja ponosze odpowiedzialnosc za swoje konto.
Swietny pomysl, m8! Nie dziwie sie ze nie odpisali.
Odpisali :-) dokladnie tak jak sylthia mowil/a ;] ze to ja ponosze odpowiedzialnosc. Potem dopiero to napisalem . w kazdym razie i tak po charze
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.