Pokaż pełną wersje : Malfroy 2 years solo
Gombrowicz
22-01-2011, 02:01
filmik po 2 latach spędzonych z długopisem
http://www.youtube.com/watch?v=_mhkVh0s7jM
Łoo 2 lata, kupa czasu.
A to co robisz z długopisem jest... imponujące, ale chyba nic poza tym, wątpię aby przydawało się do czegoś innego niż szpan w internecie i/lub realu. :P
Ile czasu poświęcasz dziennie na trening? Warto było szlifować to przez te 2 lata? :p
Gombrowicz
22-01-2011, 11:48
@ Kambr
Oprócz szpanu, niektórym osobą pozwala to bardziej się skupić na lekcjach :P
Jak chodziłem do liceum/na studia, to kręciłem tyle czasu ile miałem lekcji/wykładów xD Poza tym to w domu przy każdem okazji, np oglądając forum lewą rękę mam wolną więc se kręce, tak samo podczas oglądania tv i w wielu innych przypadkach :P
Warto było :]
Przede wszystkim daje to wielką satysfakcje, jak się nauczy nowych tricków, przejść. Ogólnie to musze mieć coś w rękach, także to jest idealne zajęcie, nie tylko na walke z sennościa na wykładach xD
No i jedno z najważniejszych - dzięki penspinningowi (a dokładniej forum zrzeszającego penspinnerów) poznałęm mase zajebistych ludzi i spędziłem świetne chwile, także reasumując polecam xD
/ lol się rozpisałem
nie powiem calkiem najsowne wrecz wyje*ane brawo. rzadko chwale innych urzydkofnikuf wiec traktuj to jako zaszczyt haha ;d
Nic nadzwyczajnego.
Btw pamięta to ktoś? : DDD /\
@down
To, że mnie coś nie podnieca to nie znaczy, że od razu trolluje ;//
@ryba
ty bardziej trollujesz niz ja kiedykolwiek -.-
Nic nadzwyczajnego.
Btw pamięta to ktoś? : DDD /\
Hahahahha.
Alanus Lutinum
22-01-2011, 18:21
dzięki penspinningowi (a dokładniej forum zrzeszającego penspinnerów) poznałęm mase zajebistych ludzi i spędziłem świetne chwile
-"Idziemy na piwo?"
-"Nie mam ochoty."
-"No to może pokręcimy długopisami?"
-"IDZIEMY!"
Tak to widze :D. Nie no, zartuje sobie.
Jestem pod wrazeniem twoich umiejetnosci, ot takie hobby na wyklady albo nudne lekcje :D. Ja na lekcjach ukladalem kostke rubika (czasy po ~30 sekund), ale zabierali mi, bo była za glosna (mimo, ze full wypas z allegro za 50zl i nasmarowana i w ogole tap madl), obecnie zajmuje sie tancem, wyobrazcie sobie co sie ze mna dzieje kiedy w np. w sklepie leci sobie jakas taneczna muzyczka :D.
Że tak się spytam - da się jakoś inaczej kręcić tym długopisem niż solo?; p
Ogólnie fajna rzecz, sam zajmuję się trochę xcm(extreme card manipulation) ale ostatnio mało mam czasu na trenowanie tego;p
Gombrowicz
22-01-2011, 19:48
Ja na lekcjach ukladalem kostke rubika (czasy po ~30 sekund), ale zabierali mi, bo była za glosna (mimo, ze full wypas z allegro za 50zl i nasmarowana i w ogole tap madl),
Nie znam się na speedcubingu, aczkolwiek też mam za 50~ zł z allegro Rubik Pro :P W liceum prawie non stop układałem, teraz jakoś tak rzadko :P btw rekord mam 32:18 xD
Że tak się spytam - da się jakoś inaczej kręcić tym długopisem niż solo?; p
Ogólnie fajna rzecz, sam zajmuję się trochę xcm(extreme card manipulation) ale ostatnio mało mam czasu na trenowanie tego;p
Hmm nie wiem czy dobrze zrozumiałem :P Aczkolwiek oprócz "sól" (jak na przykład mój 2 year) są wszelkiego rodzaju collaby (każdy kto bierze w nim udział wysyła po 1 filmiku, często z jakimś motywem przewodnim), tagi (np filmy ino od 2 osób) a oprócz tego battle (wysyła się po filmie, a ludzi głosują) :P
A co do tych card, to widziałem troche i fajne to jest :]
Tabaka! a tak btw to fajny filmik.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.