PDA

Pokaż pełną wersje : -Miasteczko South Park-

Bobi
17-01-2005, 11:19
No to tak. Zprezentowałem sobie niedawno filmik pt. "Miasteczko South Park". Obejrzałem go sobie z kolegami w sylwka. Wiem, że napewno wiekszość z was go już widziała. Ja naprzykład jestem zachwycony tą kreskówką. Super określenia (wujko***ca :) ) i fajne sceny (najlepsze było jak Kenemu wszczepili ziemniaka zamiast serca albo piosenka tego grubaska pt. "Twoja matka to ku.. kobieta lekkich obyczajów". A wy co sądzicie o tym filmie? Jakie sceny was najbardziej rozsmieszyły. Prosze was o inteligentne odpowiedzi -.-.

Vanhelsen
17-01-2005, 11:52
Pytanie: chodzi ci o serial czy o film pełnometrażowy ??
Cokolwiek odpowiedz cała seria jest gites, szkoda że na żadnej polskiej normalnej stacji nie leci ;( (Polsat, TVN, TV4)
Co najbardziej mi się podobało ?? Wszystko :P, nie mam konkretnego ulubionego odcinka, wszystkie mi sie podobają :P

(chyba nie trzeba tłumaczyć kto jest moją ulubioną postacią :D)
<----- KENY ROX

Matheous
17-01-2005, 13:10
@Wieszok-serial sie nazywa Suthpark, a film pelnometrazowy(nazwa polska) to Miasteczko South Park... Oryginalny tytul pelnometrazowki doslownie przetlumaczony na polski to Southpark Wiekszy Dluzszy i Bez Ciec... Bla bla bla.
W pelnometrazowce podobaly mi sie piosenki. Moze i bylo ich nieco za duzo, ale wszystkie byly SWIETNE. Znaja sie chlopaki na swojej robocie;) Niech sie schowaja wszystkie musicale, SPBLU rulez! What would Brain Boitano do?
Odcinki wszystkie byly wywaliste. Aha, wieszoczq, jeszcze jedno-99% odcinkow mozna sciagnac z neta(i to z jednej stronki, tylko nie pametam adresu:D) to co sie martwisz brakiem SP w TV;)

Vanhelsen
17-01-2005, 13:30
[...] Aha, wieszoczq, jeszcze jedno-99% odcinkow mozna sciagnac z neta(i to z jednej stronki, tylko nie pametam adresu:D) to co sie martwisz brakiem SP w TV;)Wiem, i mam 4 full cdiki odcinków z sezonu 1-3 ale narazie jakos niechce mi sie sciongac :P

Alkochol jest zły. M'key ? Narkotyki są złe, M'Key ?, Papierosy są złe, M'key ? ten text rox :P

Dr.Unknown
17-01-2005, 13:51
Widzieliście odcinek w którym Kenny przeżył? Tzn umarł ale wrocił (nie chodzi o ten odcinek z Zombie).

Matheous
17-01-2005, 14:27
Cartman's Mom is a Dirty Slut?:) Tam w jednym ginie w drugim sie pojawia i ginie znowu;)
Jeszcze Summer Sux(o ile pamietam tytul:P) to tam wspominaja jak umarl jako dziecko a stoi obok nich...
I jeszcze odcinek gdy matce Kenny'ego rodzi sie kolejne dziecko, ktore jest tak jakby kolejnym Kennym:) Tez to mozna uznac za powrot.
No i of korz pelnometrazowka:)

Kalwin
17-01-2005, 15:16
Ja oglądałem pełnometrażówke i kilka odcinków. Jeden zapadł mi w pamięci jak Kenny szedł na kogoś imieniny. Został tam zaproszony. Jego matka na to "tylko pamiętaj zbieraj resztki ze stołu". I póżniej ta scena jak wkładał do worka wszystko co mu dali. Nie mogłem się powstrzymać od śmiechu:D. Fajnie tak po wspominać stare czasy:)

]v[ichal
17-01-2005, 16:54
ja ogladalem 2 odcinki (;() i pelnometrazowy. Pelnometrazowy rządzi! Saddam Gej i te sprawy hehe.ogolnie film rządzi , i jak sie ogląda w gronie kumpli to polewa jest nieziemska .
najleprza jest piosenke "shout your fu**** face uncle fucker" a Ci bracia ktorzy to spiewali tez wymiataja ("kiedys jak spalismy wlozylem ci *****a do buzi i zrobilem zdjecie" mehehee)

Bobi
17-01-2005, 18:24
Chodziło mi o film pełnometrażowy bo odcinkowego nie widziałem ;( . A Sadam w roli nałogowego dupcyngiela bardzo fajnie się prezentował :]

Jadrol
17-01-2005, 19:08
Odcinki wszystkie byly wywaliste. Aha, wieszoczq, jeszcze jedno-99% odcinkow mozna sciagnac z neta(i to z jednej stronki, tylko nie pametam adresu) to co sie martwisz brakiem SP w TV

A moglbys oblookac z jakiej pare se sciagnolem z torrenta i emula ale ze stronki by sie przydalo

ps sa po polsku ?? tzn z napisami

Vanhelsen
17-01-2005, 19:43
[...]
ps sa po polsku ?? tzn z napisami Gdzieś jest stronka z polskimi napisami do wszystkich odcinków, wystarczy tylko przy urzyciu "przesunięcia czasu" dopasować szybkość napisów do filmu :P