Pokaż pełną wersje : Co mam zrobic???
Mam problem! Gdu włanczam tibie wpisuje acc i pass gram i po kilku sekunadach wyskakuje mi błado treści coś tam cos tam i na końcu jest adres e mail. I regularnie co jakies 3 sekundy bledy o tresci "already connected". Usunełem juz tibie i spowrotem zainstalowalem ale nic sie nie zmieniło :( Proszę pomózcie.
może skopiuj to "cośtam, cośtam" to ci pomożemy i napisz post JAŚNIEJ, bo mało rozumiem...
no więc. Loguje sie w tibie, gram i po chwili wyskakuje bład o treści " 550 No such user (mistrz1213) - ERR
[email protected] Not located". i co 5 sekund kolejne o treści Already connected. Jak sie tego pozbyc?
Eeee? Czyzby blad o tresci: Nie mozna wyslac twojego acc i password na podany adres e-mail poniewaz on nie istenieje?
Skad ty ta tibie sciagales? -.-
Vanhelsen
17-01-2005, 12:59
Usuń tą tibie odrazu, to jest perfidny keylogus :P
To znaczy ze mam keyloggera??? No a teraz przestalo sie to pojawiac. A tibie ściągałem z tibia com. Tylko mc z xx :/ Myślisze ze to może przez to? Ale raczej nie bo moi kumple tez sciagali i nie mają tak.
Juz usunełem i spowrotem ściągnełem. Zaczełem grac i dalej tak bylo a teraz nagle ustąpilo.
Vanhelsen
17-01-2005, 13:04
No i masz za swoje...
Jest opcja edytuj jak co, niepisz 2 posty pod rzond :P
NIE SCIĄGAJ ŻADNYCH MC, GG CZY INNYCH GÓWIEN, TYLKO NORMALNA PODSTAWOWA TIBIA !!!
No dobra traz juz nie bede sciągał ale co mam zrobic zeby nie miec tego keylogusia?
Błagam pomóz!
Sciagnij sobie jakiegos dobrego antyvirusa i sproboj usunac...
Przeskanuj caly dysk najlepiej ze 2x... A jesli mozesz to zrob formata - to na wszystko dziala.
:( kurde nie bardzo sie znam na tych antivirusach jaki bys mi poradzila???
Ja uzywam Ad-Aware. Ludzie mowia ze dobry do wykrywania keylogerow, ja nie mam porownania bo zadnego jeszcze keylogerra nie mialam (cheaty sux), wiec nei wiem jak sie sprawdza w akcji :)
Michel ile ty masz lat ?
Co do keyloggera w kliencie to ok, moze jestes newbie. Ale juz nie rozumiem jak mozna nie wiedziec jakiego użyć antyvirusa i skad go wziąć. Popytaj po kolegach, uzyj jakiegos P2P, albo najlepiej idz do sklepu i wydaj te 400 zeta na Nortona (oplaca sie).
Vanhelsen
17-01-2005, 14:18
Pujdz do jakiegoś hipermarketu z gallerią, poszukaj tam skpela z computrami i kup sobie jakiegos dobrego anty vira, gdzieś tak od 150zł +, jakiś nortonek czy coś tam innego, w empiku też znajdziesz :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.