Pokaż pełną wersje : Pan NIe i Pan Tak Idą Na GhostLand ( GS )
Samuraj Jack
17-01-2005, 12:19
Dzisiaj jak obiecalem nagralem film jak zwiedzam GhostLand, a dokldniaej dziure z GS. Jeden filmik z Panem Tak jest ciekawszy bo on dosc dlugo zyl :D . Ale oba filmiki da sie ogladnac. Samiu sie przekonajcie. I koncza mi sie pomysly na co isc. Zapodajcie jakies pomysly na nastepne filmiki :D
http://members.lycos.co.uk/samurajjack/filmiki/
Uszaty Kulfon
17-01-2005, 16:26
Po 1 Film jest noobowski i na *** go umieszczasz na forum
Po 2 zauwazylem ze masz w vip-ach wozera(koles z mojej klasy kompletny nOOb)wiec ty chyba tez nim jestes jezeli sie z nim kumplujesz a wogule ****a wez nie rob siary amerze bo jak widze takie filmy to mi sie zygac chce...... X(
Po 2 zauwazylem ze masz w vip-ach wozera(koles z mojej klasy kompletny nOOb)wiec ty chyba tez nim jestes jezeli sie z nim kumplujesz a wogule ****a wez nie rob siary amerze bo jak widze takie filmy to mi sie zygac chce...... X(
Heh...i kto to mówi...Nie rób siary forum....kulfonie
Bleeeeeeee .. No co tu klamac , filmiki zj..... , lepiej niezamieszczaj takiego gufna na przyszlosc ...
Uszaty Kulfon
17-01-2005, 20:30
ehm... druti na *** obciagasz laske starej......lachociagu
Maniak Hip-Hopu
17-01-2005, 20:49
ehm... druti na *** obciagasz laske starej......lachociagu
Gratz, wykazales sie intelignecja, ponieważ jeden ci zwrocil uwage to trzeba go wyzywac? Tylko to mnie interesuje. Jestes noobem :)
Jorg Bruce
17-01-2005, 20:55
Lol co da ze to napiszesz to nic niezmieni moze akurat tan kto to krecil chcial zebysmy sie z tego posmiali no bo ja ostro gnilem ja bym dal upomnienie jak bym byl modkiem :ban: ?? meyby
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.