Pokaż pełną wersje : Knight - skillowac czy expic
Witajcie.
Posiadam knighta poziom ma 17, a skille 65/65 i trenuje sworda.
Moje wyposażenie to:
Warrior Helmet, Dsm, Demon Shield, Blue legi, bohy i jak na razie spike sword (na przyszłość mam wyvern fanga). Wiem, ze ryzykiem jest nosić taki ekwipunek na tak małym lewelu, ale doradźcie:
Expic czy skillowac?
Jak expic to na czym? (FACC, może za miesiąc PACC)
Jak skillowac to na czym i gdzie?
Pozdrawiam
Ciemiernik
28-01-2011, 12:03
jak masz zamiar kupic pacc za miecha to skiluj narazie. wbij przynajmniej 70+ i bedziesz mogl wszedzie expic(no bez przesady) a im wyzszy skill tym lepiej ale ja wbilem 70 i stykalo.
skilowal bym na twoim miejscu przy slimie ale bedziesz musial zmieniac slima co jakis czas(z 2h moze wytrzymasz)
A no, slyszalem, ze teraz potworki skilluja...
A znasz moze jakies dobre miejsca do skillowania na slimie, gdzie nikt nie chodzi?
Ciemiernik
28-01-2011, 21:14
W sumie to slimy sa wszedzie...
W kopalniach kazzo na najnizszych poziomach. ( najbardziej mi odpowiadaja)
Carlin - tunele.
Thais - ancient temple, troll cave.
Venore - jak sie szlo na amazon camp chyba byly; na rotwormowiskach.
Wpisz w google sobie: Miasto_w_ktorym_obecnie_mieszkasz+slime
souldare
31-01-2011, 15:35
Jest juz taki temat to niezakladajcie nowych
A Lepiej bys juz juz jednak expil ale jak tam chcesz. Zanim wbijesz dobry lvl na dobre miejscowy dla pacc to skill sam wpadnie :P Ale każdy gra po swojemu :) Ja zawsze do 15 lvl 55/55 i dosc :P
Jak za miesiac masz zamiar kupowac pacca to skilluj jak najwiecej potem na paccu bedziesz mial spokuj i nie bedziesz na skillowanie tracil dni pacca :P
Przemek2142
20-12-2011, 10:24
skiluj do 75/75 bądź 80/80 przemęczysz długo ale za to później tylko exp
skiluj 75/75 potem kupisz pacc to możesz poexpic choć ja wole wbić 80 i mieć spokój na dłużej.
Ja z takimi skillami Na pewno miał bym już ok 20-25lvl. Ale rób jak wolisz
fafa112233
20-12-2011, 17:40
ja tam bym wyskillowal te 75/75 dla spokoju , nakupilbym se potow i na dragi bym na dragon lair poszedl ;]
daniel1410
20-12-2011, 17:56
ja tam bym wyskillowal te 75/75 dla spokoju , nakupilbym se potow i na dragi bym na dragon lair poszedl ;]
A jeśli chodzi o Pacc to Yalahar i dragi :)
jesli masz miec pacca za miesiac to Skiluj tylko skiluj do 80/80 nawet i potem na paccu non stop exp masz ;].
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.