zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kilka pytań dot. knighta

Zabuujca
06-02-2011, 12:01
1. Gdzie skillować z takim EQ: noble armor, plate legs, ancient shield, serpent sword, dark helmet i te buty arm.2, 10 lvl, skille 35/30. Roty odpadają bo za szybko padają, slimy odpadają bo ciągle zajęte, a jak wolne to ja padam jak odejdę od ekranu. Proszę o miejscówkę niedaleko Carlin.

2. Co muszę poprawić aby móc expić na WSZYSTKICH cyklopach (moje eq i staty u góry)

3. Dawno nie grałem, może to się zmieniło, dlatego pytam. Jak na 10lvl założe broń dla 40, jakie będą tego skutki?

demoninator
06-02-2011, 15:48
1. Nie mam pojęcia z czego bijesz że roty padają za szybko, bierz najsłabszą broń (knife, dagger). Na slimy masz za słaby shielding.
2. Skille i lvl, minium z 60 skille żeby coś je pobić opłacalnie.
3. Skutki takie jakbys biegał z knifem na full defie. Skilluj i na potworkach może wpadnie Ci 20 lvl to kup crimson sworda.

Omernon
28-04-2011, 12:38
To może żeby nie tworzyć kolejnego tematu ja zadam tu swoje pytanie. A mianowicie jak wypada bardziej ekonomicznie w przypadku leczenia się EK:
-Skupienie się głównie na MF + leczenie się czarami z lekkim wsparciem LFów raz na jakiś czas?
-Skupienie się na LFach + trochę MFów do zwiększenia DPSu?

demoninator
29-04-2011, 12:11
O dpsie ciężko mówić w tibi a szczególnie dpsie eka.

Lecz się głównie exura ico. Ewentualnie jak jest ciężko to pomóż sobie jakimś potem.