zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowa Grupa - Smakosze

Raul
17-01-2005, 16:10
Chciałbym założyć nową grupę Smakosze. Będzie ona przyjmować wszystkich lubiących dobrze pojeść różnego rodzaju potrawy. Frytki itd. Już mi nie mów Drom, że ta grupa nie ma sensu. -.- Będziemy rozmawiać sobie o swoich ulubionych przepisach. I będzie fajnie i każdy będzie zadowolony. Skoro jest grupa dla słuchających konkretny rodzaj muzyki, to może być chociaż grupo ogólnie o jedzeniu.

Str4t0s
17-01-2005, 16:12
Dobry pomysl
HAIL FOOD
Moge byc z toba liderem?<o ile drom zrobi>

Oxygane
17-01-2005, 16:12
Popieram, to dobry pomysł, w końcu będe mógł się z kimś wymienić moimi ulubionymi przepisami i porozmawiać o nowych produktach które ciągle pojawiają sie na rynku.

rafal<vaviec>
17-01-2005, 16:15
Jestem za bo lubie pasztet;) :p sąd ostateczny się zbliża widze czerwony napis dr.omader

MayGyver
megafuckinrotfl

[edite]
@down
bo ja wiem czy to spam
wyrazilem swoj poglad na prywatna wojne miedzy grupa fanow frytek a dromem

mnie to smieszy, jest zabawne
jednakze jesli przyjmie to zbyt ostra forme (a przyjmie na pewno to zostanie temat usuniety)

Str4t0s
maygyver.Chyba twoj pierwszy spam :P

By$iu
Dobry pomysł, nawet bardzo. Będzie koncik w którym bedzie można pogadać o swoich i cudzych daniach.

Str4t0s
17-01-2005, 16:19
Cycu!Mam pomysła!Pod nickiem smakosza moze byc : another smakosz :)

Oxygane
17-01-2005, 16:20
May, Scor jest z nami, sam temat przykleił nam ;]

Raczeq
17-01-2005, 16:20
Yeah wreszcie cos dla mnie. Pierogi Rox !

Str4t0s
17-01-2005, 16:21
nie przyklejil...
Drom chyba sie zastanawia czy zrobic ale ta grupa nie bedzie glupia.Wiem to

]v[ichal
17-01-2005, 16:22
Jak to wypali to wchodze ;)
hail

Str4t0s
17-01-2005, 16:24
Drom robi grupke.Wyszedl z tematu a jak by mial nie robic to by to wyrazil.Mam nadzieje ze robi...

Raczeq
17-01-2005, 16:27
Drom fri grupa plx ^^

Vamerian
17-01-2005, 16:28
SUPER POMYSŁ!:P
Banan a'la snickers ROX! Jeśli to wypali dołączam
HAIL SMAKOSZE!

she_devil
17-01-2005, 16:38
Niech zyje wolność dla wrazyw i mięsa! Ta grupa musi zaistnieć....

Gewof
17-01-2005, 16:40
Gewof mowi TAK grupie smakoszy!

Dr.Unknown
17-01-2005, 16:43
Osobiście kiedyś myślałem o takiej grupie, tzn nie rozważałem nad jej powstaniem tylko się zastanawiałem czy taka miałaby rację bytu.

Kubek
17-01-2005, 16:53
Raul fajny pomysł - ja sie na to pisze. Wczoraj na obiad byłem w mc'donaldzie (a nie jadlem sniadanie - wienc se troche pojadłem) a na kolacje miałem pizze... Kocham fast food i słodycze, ale lubię też zdrowo i pożywnie zjeść - łazanki i kotlet "komandor" rox ;)

Parys
17-01-2005, 16:54
Jestem za! Jak nie Royal Frytex to smkaosze :) Ale i tak ja najbardziej lubie frytki ;)

Hubert-pol
17-01-2005, 16:58
Hail SZAMA! :-)

Oxygane
17-01-2005, 16:59
Jak myślicie, w jakiej marynacie mięso jest najlepsze? Mi najbardziej smakuje pikantna firm K****, pisze **** poniewaz na tym forum reklamowanie produktów jest zabronione ;/. A wy jakie lubicie? Może staropolska? albo czosnkowa? Wypowiedzcie się!

Rankor
17-01-2005, 16:59
POmieszaly mi sie tematu co do grupy i frytek. Grupa moze teoretycznie nie miec miejsca na forum ale zawsze mozna sprobowac, jesli sie rozwienie, moze po prostu zostac. Jestem za...

Raul
17-01-2005, 17:01
Czosnkowa jest dobra, lubię pikantne marynaty. Ale nie mogę podać firmy, bo MatKus uważa, że nie będzie nam potrzebne oddzielne forum naszej grupy. No cóż. :/

Zaglada
17-01-2005, 17:30
Pierdo... sie o szafke, moze cos wam dotrze do tych pustych lbow. Przeginacie juz granice dobrego smaku nie mowiac juz o calej reszcie lizusow, ktorzy wyjatkowo chca tak komiczna grupa. Takie cos nie dosc, ze jest zalosne to jeszcze wy na sile ciagniecie mimo, iz Drom powiedzial: NIE.

Str4t0s
17-01-2005, 17:32
Drom powiedzial NIE Royal frytex ale nic nie powiedzial about smakossze

Tibiańczyk
17-01-2005, 17:42
Jestem za grupa Smakosze. Moja ulubiona potrawa to pizza nr 4 w mojej nablizszej pizzeri xxx.;)

roland
17-01-2005, 18:32
Jacy znowu smakosze?? Zapomnieliście już o idei grupy "Royal Frytex"?? Wszyscy już zapomnieli;p Ale jeśli już taka grupa ma powstać, to podpis tylko i wyłącznie "Kocham frytki" może być...

Zindahjira
17-01-2005, 18:50
Bardzo lubię jeść, ale uważam że powstanie takiej grupy to przesada. Za chwilę odezwaliby się miłośnicy drinków, piwa, samochodów, kostki brukowej, latarni i innego tałatajstwa ;) Poza tym widzę, że Wasze rozmowy opierałyby się głównie na frytkach i pizzy. O czym tu gadać? Jak grubo pokroić ser i salami?

Obłedny Rycerz
17-01-2005, 18:51
No to macie i mój głos! :) .Zapiekanka rox ;)

Bambuko
17-01-2005, 18:55
Parówkowym skrytożercom mówimy NIE! Jeśli jeść, to tylko otwarcie - niech wszyscy wiedzą kto smakosz na forum!
Str4t0s napisał:
Moge byc z toba liderem?<o ile drom zrobi>
Powoli mnie wkurzasz:P Ty koniecznie chcesz być liderem jakiejś grupy? Tak samo w temacie o Losux napisałeś coś w stylu 'taa, xxx ma rację, załóżmy tą grupę, ja i xxx na liderów'.

Dr.Unknown
17-01-2005, 19:45
Odnalazł bym się w grupie, bo jak nie jestem przy komputerze to jem i odwrotnie.
P.S: Na forum moderatorów trwa zaciekła dyskusja <joke>

Matheous
17-01-2005, 19:58
Taa a ja sie przylacze zeby popatrzec jakie akcje tam sie beda wyprawialy;) W sumie wydaje mi sie ze taka grupa padlaby bardzo szybko, bo w sumie o czym tu mozna gadac? Wasza ulubiona potrawa-kazdy wypowie sie raz. Wasze przepisy-mniej niz polowa sie wypowie, bo nie kazdy experymentuje w kuchni(a juz na pewno nie kazdy 12-15 latek:). No i co? Guano. I nie bedzie o czym gadac:)

PitBull
17-01-2005, 20:01
Tak to to na co czekałem!!!!
Sam nad tym myślałem, ale chyba za mało obcuje z forum żeby, aż tak sie wtajemniczać!!

Ale pomysł za*****ty !!!!!! Bardzo mi sie podoba, w końcu bedzie gdzie sie wypowiadać o tym co sie kocha xD!!!!!

kudlaty
17-01-2005, 22:04
Jedzenie jest nieodzownowna czescia kazdego czlowieka. Gdyby nie jedzenie niebyloby zycia, wiec powstanie tej grupy jest jak najbardziej na miejscu. Skoro sa Artysci, metalowcy, hip-hopowcy, fani Star wars itd. to dlaczego nie moze powstac grupa, ktorej tematem byloby jedzenie. Gwarantuje wszystkim ze to bedzie przelom na forum byc moze zostana odkryte nowe talenty kulinarne, a i inni forumowicze chetnie skorzystaja z przepiow innych, byc moze zacheci to innych do gotowania i przyczynie sie do odewania ich od wirtualanej rzeczywistosci (a w szczegolnosci od nalogu jakim jest Tibia).

JESTEM ZA

JEDZENIE = ZYCIE (A TO JAK JEMY, ZALEZY JAK ZYJEMY).

Shanhaevel
17-01-2005, 22:17
@up
Jem by żyć, zyję by jeść. :D

A mnie to zwisa... Choć nie widzę przeszkód...

hoomik
17-01-2005, 22:25
sorry, ale w temacie ponizej zostalem imo nieslusznie posadzony o kilka rzeczy, i chcialbym to wyjasnic, wiec posluze sie tym tematem.
Oxygane:

@Hoomik, nie zabieraj ****a głosu w sprawie którą znasz tylko z forum ok?
podaj chociaz jeden rozsadny powod dla ktorego mialbym nie zabierac glosu w sprawie tej grupy... nie musi to byc taaaaaka lista. Oczekuje tylko JEDNEGO _ROZSADNEGO_ ARGUMENTU.

Raul:
A wiesz co mnie obchodzi, że nie umiesz sobie wejść na IRCa i tam trochę posiedzieć?
wiem, ze to nie bylo bezposrednio do mnie, ale mimo wszystko mam podobna sytuacje (nie przebywam na #tibia.pl), wiec w pewien sposob wypowiedz dotyczyla rowniez mnie. Otoz wez sobie wyobraz, ze z Irca korzystac umiem, i sadze, ze w stopniu nie mniejszym od Ciebie (nie wykluczam, ze moze nawet i w wiekszym), ale tak sie dziwnie zlozylo, ze mam ciekawsze rzeczy do roboty niz siedzenie non-stop przy komputerze i patrzenie, co tez szanowny pan Raul czy Oxygane beda wypisywac na IRCu...
Sorry, ale uważam, że większość znaczących coś użytkowników na tym forum tam dość często przebywa i mi wystarczy tyle
nie musisz przepraszac za swoja ignorancje... wiec powiesz mi, ze skoro nie przebywam na IRCu, to jestem mniej wartosciowym userem niz ktos, kto na IRCu jest 12/24? With all the respect, ale gadasz od rzeczy
Jeszcze coś, wiem hoomik, że fajnie lizać dupy modom
to dobrze ze wiesz. Ja niestety takiej wiedzy nie posiadam.
ale nie umiesz spojżeć obiektywnie?
wystaw sobie, ze caly czas to robie. Niestety, jestem w pewnym stopniu egoista, i zeby "lizac dupy modom", musialbym miec w tym jakis cel, odniesc z tego wymierna korzysc. A ze nie mam widokow na odniesienie korzysci, dlatego zwyczajnie - i znow wystaw sobie - nie "lize dupy modom". Pozwol ze zacytuje Twoje wlasne slowa - "nie umiesz spojRZec obiektywnie?"
Czy tylko umiesz gadać, że muzyka to nie to samo co jedzenie?
Life is brutal... chcesz porownywac muzyke do jedzenia - Twoja sprawa, have a nice day. Ale daleko na tym nie zajedziesz, gwarantuje.
To ****a lepiej nic nie pisz.
Nie licz na to.
le zapewniam, że bardziej znani na forum są na przykład: Oxygane, Gewof, Gonzo czy She. A nie Zindahjira
Owszem. Chociazby dlatego, ze Zinda jest na forum niecaly miesiac. Logiczne, nie? I wez sobie wyobraz, ze Zinda pisze logiczniej, skladniej i ciekawiej niz wiekszosc Twoich "IRCownikow". Ja osobiscie mam lepsze zdanie wlasnie o nim, niz o... a, nie bede juz wytykac palcami o kim, bo znowu ktos mnie posadzi o lizusostwo.

Kurde, rozpisalem sie... ;/

Shardzik
17-01-2005, 22:31
Tylko jedno:
What the hell are you doing them??
Na to samo by wyszło jakbysice założyli grupę pt. "Puszyści" :P
Na cicho-ciemną cholere zakładacie grupy tego typu, jeszcze na forum tibia GigaRotfl'n'LoL...
_______________________QUIZ_______________________ _____
Czy kolejna grupa będzie pod tytułem:
a) woźni,
b) Barbie's Fans,
czy:
c) Mili ludzie pijący procentowe napoje śpiący na ławce
____^____^____Bardzo_trudne_prawda_?_____

Bambuko
17-01-2005, 22:31
IMO co do tego, że są grupy dla osób słuchających różnej muzyki, zamiast jednej dużej grupy to jest plus, bo ja już widzę co jest w jednej jedynej grupie o grach komputerowych - zamiast grup 'Strzelcy Wyborowi' dla maniaków shooterów, 'Karatecy' dla fanów mordobić i tak dalej mamy jedną grupę, gdzie miłośnicy jednego gatunku gier należeć nie chcą, bo nie widzą potrzeby. Bo w gry gra wiele osób, ale bez przesady, nikt nie gra we wszystkie.

wyseq
17-01-2005, 22:59
EKhem!! chciałbym się zapytać ile ważycie? (tajemnica???)
Mi sie wydaje że Smakosz to nie zajada się pizza, hamburgerami, frytkami. Nie szama w McDonaldzie tylko je zdrowo i smacznie :D:D:D

Vanhelsen
17-01-2005, 23:50
Mam pomysł, jest terac pewnego rodzaju "walka" o grupe smakoszy/frytexów. Może tak dla "załagodzenia" stworzyć przyklejony temat "Książka kucharska" gdzie będzie można pakować przepisy według jakiegoś tam schematu, wrazie czego na komenty by był inny temat. Wogule po co tworzyć tą grupe ?? To jest bardzo proste pytanie:

PO CO ??

By "była" ?? ja miałem taką grupe "by była" i co ??, po 3 miechach jej nie ma, nie opłaca sie tworzyć czegoś jesli sami nie wiecie czy to jest przydatne. Tym którzy są za grupą daje dobrą rade, przemyslcie to przez jutzrjszy dzionek, "prześpijscie sie z problemem", to pomaga i powiedzcie mi wtedy czy nadal uważacie, że taka grupa ma sens istnienia.
Zapytam się jeszcze raz:

Po co ??

Mikae
18-01-2005, 06:49
Wieszok: Bo są wielbiciele żarcia, tak jak i piłki nożnej, koszykówki i "chip-chopu".
Agreed, będę zawsze za powstaniem grupy, bo jak już pisałem, forum musi rozwijać się w każdą stronę, by nowi użytkownicy znaleźli tu to co lubią.

Btw: Jaki wolicie majonez do jajek? Rzymski czy dekoracyjny?
Ja Rzymski, pyyychota.

Vanhelsen
18-01-2005, 15:34
Wieszok: Bo są wielbiciele żarcia, tak jak i piłki nożnej, koszykówki i "chip-chopu".
Agreed, będę zawsze za powstaniem grupy, bo jak już pisałem, forum musi rozwijać się w każdą stronę, by nowi użytkownicy znaleźli tu to co lubią.

Btw: Jaki wolicie majonez do jajek? Rzymski czy dekoracyjny?
Ja Rzymski, pyyychota. Ale po co ta grupa ??, by zakładac tematy: "Lepsze buraczki z chrzanem czy bez" ?? Ludzie, rozumiem, pogadać o nodze, koszu, tam sie da gadać ale zakładać grupę o żarciu ?? Moge się załorzyć, że grupa padnie i do może nawet w szybkim tempie, dlaczego ?? bo skonczą wam sie pomysły, chyba, że po temacie "Czy lubicie ruskie pierogi" pojawi się temat "Co sądzicie o pierogach z grzybkami".... Na takiej samej podstawie "bo na forum są ludzie..." moge prosić o załorzenie grupy pt: "Winiarze" bo są ludzie pijący winko, albo "Palacze" bo są ty palący.....

Forum może będzie się rozwijać ale niewiem czy w dobrym kierunku...

Gewof
18-01-2005, 15:42
Wieszok a co z Twoja grupa "Elite Users" ktorej juz nie ma z wiadomych przyczyn... Tez trzeba bylo sobie zadac pytanie "Po co?"...

Vanhelsen
18-01-2005, 16:19
Wieszok a co z Twoja grupa "Elite Users" ktorej juz nie ma z wiadomych przyczyn... Tez trzeba bylo sobie zadac pytanie "Po co?"...Hmmmm, pomyślmy, zadałem sobie to pytanie, ale już po, fakt, mój błąd, grupa nie miała celu, po paru tygodniach poprostu ludzie przestali pisać, wiedz, że grupa powstała w pierwszych dniach wogle istnienia grup więc to był pewnego rodzaju '"szał" na tym punkcie, ale już jej ni ma.... nie ma bo zadałem sobie to pytanie uznałem, że grupa nie ma zainteresowania, wogle tylko pare osób zaczeło przeglądać forum EU.

Bambuko
18-01-2005, 18:21
Wieszok a co z Twoja grupa "Elite Users" ktorej juz nie ma z wiadomych przyczyn... Tez trzeba bylo sobie zadac pytanie "Po co?"...
O ile pamiętam to ty mówiłeś, żeby Wieszok założył UE ;/

Rozpruwacz
18-01-2005, 18:30
Pierdo... sie o szafke, moze cos wam dotrze do tych pustych lbow. Przeginacie juz granice dobrego smaku nie mowiac juz o calej reszcie lizusow, ktorzy wyjatkowo chca tak komiczna grupa. Takie cos nie dosc, ze jest zalosne to jeszcze wy na sile ciagniecie mimo, iz Drom powiedzial: NIE.

Współczuje... Jak to pisałeś to cię musiała mocno główka boleć, albo coś wypiłeś. Ale pamiętaj jak chcesz pisać na forum to sprawdź czy wszystko z tobą dobrze