zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Oswajanie mountów - przedmioty

Jacobsson
15-02-2011, 12:18
Witam i o zdrowie pytam.

Jak to jest z tymi przedmiotami do oswajania mountów? Szukając informacji na temat potworów, z których one wypadają, nie dowiedziałem się niczego, ponieważ owe informacje na każdej ze stron różnią się.

Z jakich potworów (z tych, które oficjalnie już wiadomo) mogą spaść Reins, Leather Whip, Hunting horn (tu podobno z questa), Maxilla maximus i Smelling bait?

Pozdrawiam.
/Kuba

Pandabear
15-02-2011, 14:34
:wasabi::wasabi: BANAN W CIEŚCIE W CIEŚCIE BANAN:wasabi::wasabi:

Mam nadzieje, ze wyczerpujaco odpowiedzialem Ci na pytanie :) Powiedzialbym tak - SZUKAJ! 3 sekundki w googlach i mam calosc jak na tacy :)

Jacobsson
15-02-2011, 16:33
:wasabi::wasabi: BANAN W CIEŚCIE W CIEŚCIE BANAN:wasabi::wasabi:

Mam nadzieje, ze wyczerpujaco odpowiedzialem Ci na pytanie :) Powiedzialbym tak - SZUKAJ! 3 sekundki w googlach i mam calosc jak na tacy :)
Ale z Ciebie tłuczek do mięsa. Nauczyłeś się jednej formułki "szukaj w góglach" i za każdym razem używasz?

Napisałem Ci, pajacyku Pinokio, że szukałem i na każdej stronie (czy to tibia-wiki, tibia wikia czy tibia.pl) informacje różnią się. Chociażby na temat Maxilli maximus, ktora wg tibia.pl wypada z war-wolfa, a wg tibia-wiki z undead gladiatora. Dlatego chciałbym to ujednolicić.

W góglach to poszukaj troche intelektu, bo czytanie ze zrozumieniem się kłania, panie doświadczony.

Pozdrawiam
/Kuba