zaloguj się

Pokaż pełną wersje : blokowanie staffem??

PiXik
17-01-2005, 18:35
otóż staff ma 25obrony i zastanawia mnie czy nie jest to najlpesza clubowa broń do blokowania
wypowiedzcie się tylko prosze nie mówcie:z***ałeś idź w sword bo to legalnie p....

Dwimenor
17-01-2005, 18:42
Staff jest 2-ręczny. Jeżeli bieżesz broń 1-ręczną+tarczę to lepiej blokujesz niż używałbyś broni 2-ręcznej(Np D-hammer+ Jakakolwiek tarcza)

@Down
Tak to już bywa......Różnica niewielka

Earl
17-01-2005, 18:43
Przeoczyles szczegol ze staff jest 2reczny :(... Jego def na niewiele sie zda :P

up: byłeś szybszy :P

PiXik
17-01-2005, 18:49
Ahh dzięki gram 1rok i nie wiem że staff jest 2 ręczny eheheh dzięki za info niestety nie poblokuje staffem ;)

Welshaire
17-01-2005, 18:50
No chyba że Enchanted Staff (45 def), czyli lepsza od wszystkich tarczy, no ale to już inna sprawa
ps. Earl, to ja, C@rd :P

sebahana
19-01-2005, 09:10
wedlug mnie staff może byc najlepszą bronią z clubów do blokowania ponieważ niektórzy uwazaja ze jak masz np fire sworda i steel shielda to liczy sie tylko wiekszy def czyli def z shielda 24 wiec jak se wezinies staffa to to sie nadaje

Shardzik
19-01-2005, 17:28
@up
Ciosy potworów "siadają" raz na shielda, raz na broń, nie prawda że def isę sumuje, ani że siada na item z lepszym defem, wyjątejk jest posiadanie tarczy, i broni co nie ma defa (np. spear) wtedy ciosy są przyjmowane tylko na tarczę, tak samo jak z łuku lub kuszy nie można zablokować jakiegoś ciosu

Hellraider
25-01-2005, 11:04
@up
Ciosy potworów "siadają" raz na shielda, raz na broń, nie prawda że def isę sumuje, ani że siada na item z lepszym defem, wyjątejk jest posiadanie tarczy, i broni co nie ma defa (np. spear) wtedy ciosy są przyjmowane tylko na tarczę, tak samo jak z łuku lub kuszy nie można zablokować jakiegoś ciosu

Dlatego mozna blokować tylko 2 potworki naraz.

Norbitron
25-01-2005, 14:22
Ahh dzięki gram 1rok i nie wiem że staff jest 2 ręczny eheheh dzięki za info niestety nie poblokuje staffem ;)

Ja dziekuje. grasz rok i ku*** nawet nie wiesz tak oczywistej rzeczy ktora mozna sprawdzic na stronie?? n/c