Pokaż pełną wersje : Problem z tibiacast
arteq123
22-02-2011, 20:45
Witam, mam problem przy rejestracji na tibiacast.com. Podczas rejestracji zaznaczam te trzy okienka i klikam register, a wtedy wyskakuję mi coś takiego:
After checking your IP, system detected that you are using Web-Proxy. Sorry, but registration from Web-Proxy is denied on this forum. If you think that there is some mistake, you can use contact form to contact with Administrator.
O co chodzi, co robić? Proszę o pomoc i z góry dziękuję!
arteq123
28-02-2011, 21:12
Odświeżam...
Chodzi o to, że system detected that you are using Web-Proxy. I dodaje, że registration from Web-Proxy is denied on this forum. If you think that there is some mistake, you can use contact form to contact with Administrator.
arteq123
02-03-2011, 14:31
Tyle to ja wiem, ale nie wiem jak to rozwiązać i piszę, bo może ktoś miał ten sam problem i wie co zrobić...
If you think that there is some mistake, you can use contact form to contact with Administrator.
Dalej nie wiesz jak to rozwiązać? Może czas kupić nowy musk.
arteq123
02-03-2011, 19:15
Po 1. Słabo znam angielski, a forum jest od pomagania... (nie gadaj, że są translatory, bo one źle tłumaczą)
Po 2. Piszę się mózg, a nie "musk", zajrzyj do słownika zanim coś napiszesz.
Po 3. Lepiej już nic nie pisz, bo nie będę się z Tobą kłócił.
kulek1717
02-03-2011, 20:19
Witaj też miałam ten problem najłatwiej poprostu wpisać w google z czym masz problem i szybko znajdziesz rozwiązanie problemu
Ja już niestety nie pamiętam jak to się robiło aczkolwiek nic skomplikowanego także napewno dasz sobie z tym rade
Po 1. Słabo znam angielski, a forum jest od pomagania... (nie gadaj, że są translatory, bo one źle tłumaczą)
http://translate.google.pl/#
Kopiuj > wklej
If you think that there is some mistake, you can use contact form to contact with Administrator.
Wynik:
Jeśli uważasz, że jest jakiś błąd, możesz użyć formularza kontaktowego, aby skontaktować się z administratorem.
A co do tego musk, to jeżeli nie wpadłeś na to, że specjalnie tak napisałem, to uważam, że kupno nowego chyba nawet nic nie da.
Każdy ma prawo nie znać angielskiego (chociaż to trochę dziwne), ale nie każdy ma prawo mówić mi, że translator słabo tłumaczy i że dalej nie rozumiałby o co chodzi po tekście, który zacytowałem wyżej.
Btw, wcześniejsze tłumaczy tak:
After checking your IP, system detected that you are using Web-Proxy. Sorry, but registration from Web-Proxy is denied on this forum.
>>>>
Po sprawdzeniu IP, system wykrył, że używasz serwera proxy sieci Web. Przykro nam, ale rejestracji z serwera proxy sieci Web jest zabroniony na tym forum.
Czyli tłumaczy lepiej, niż sam byś sobie to przeczytał gdybyś znał angielski.
arteq123
03-03-2011, 16:32
A co do tego musk, to jeżeli nie wpadłeś na to, że specjalnie tak napisałem, to uważam, że kupno nowego chyba nawet nic nie da.
No nie wyglądało, żebyś napisał to specjalnie napisał...
Cytuj:
After checking your IP, system detected that you are using Web-Proxy. Sorry, but registration from Web-Proxy is denied on this forum.
>>>>
Cytuj:
Po sprawdzeniu IP, system wykrył, że używasz serwera proxy sieci Web. Przykro nam, ale rejestracji z serwera proxy sieci Web jest zabroniony na tym forum.
Czyli tłumaczy lepiej, niż sam byś sobie to przeczytał gdybyś znał angielski.
To akurat przetłumaczyło poprawnie, ale już wielokrotnie tłumaczyło na głupoty, więc sam sobie tłumaczyłem 2 razy lepiej niż ten translator google.
gierasmarcin
03-03-2011, 18:06
Mi nadal to się wyświetla chociaż wziąłem bez proxy specjalnie ściagnąłem . Nie wiem co sie dzije proszę o pomoc!! Z gory dzieki !!!!!
Znaczy skontaktuj się z administratorem TibiaCast.
gierasmarcin
03-03-2011, 18:29
czyli jak to zrobic?
Pomyśleć.
http://tibiacast.com/forum/member.php?u=1
Zakładka about me.
Pomyśleć.
http://tibiacast.com/forum/member.php?u=1
Zakładka about me.
ale co mam napisac administratorowi
napisalem mu takie cos ale nie wiem czy to dobrze jest
Hello, I can't instal Tibia Cast on my computer, I dont know why. I off
server proxy but i have still problem.
I saw on forum if i off server proxy and still have problem with found acc,
i have to contact admin
My IP adress is ***********
czy moze cos innego?
Raczej admin powinien to zrozumieć ;].
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.