Pokaż pełną wersje : fake. tibia.pl
nie wiem czy spodoba się wam mój pomysł ale mam taki pomysł
żebyśmy zrobili fake a jego twórcą będzie cała tibia.pl
żebyśmy wszyscy zrobili 1 fake a w nim ludzie będą mieć imiona takie jak nasze nicki . A jak to będzie czy każdy zrobi 1 rozdział czy co to zależy już
od moderatora czy tam nie wiem jak go nazwać
mam nadzieje ze podoba wam się mój pomysł
Po pierwsze ten dział podupadł do tego stopnia, że raczej nikt nie weźmie w tym udziału : P
Imiona tak jak nasze nick'i to głównie nic nowego, ze względu na liczne rekrutacje...
Pomysł na robienie fake'a w stylu "każdy robi co mu się podoba" już chyba był, a nawet jeśli się mylę, to i tak wyjdzie coś w stylu "Opowieści bez końca" - takiej gry forumowej, która zazwyczaj traci logikę tak mniej więcej po trzecim userze...
to może moderator zainteresuje się ta sprawa
A co moderator ma zrobić?
to może moderator zainteresuje się ta sprawa
Co może pomóc moderator? lol.
@topic
I tak pomysł słaby, myślałem że codziennie ktoś komentuję coś ale jednak to nie prawda ;p Może jeszcze ten dział zaistnieje, kto wie?
Co może pomóc moderator? lol.
@topic
I tak pomysł słaby, myślałem że codziennie ktoś komentuję coś ale jednak to nie prawda ;p Może jeszcze ten dział zaistnieje, kto wie?
masz racje . ja zacząłem i ja rozwinę . moderator chyb nigdy nie napisze tu
postu nigdy nigdy . wiec :
regulamin
1 . wstawiamy tu fake , potem druga osoba zobacz ten part i kontynuuje np. ja robię fake ze jacek idzie na grzyby a ktoś inny robi następny part ze jacka napadają bandyci
2. każdy może dać tylko jeden part
3. przeszczekamy także regulaminu który dotyczy wszystkich fake
4. jeżeli ktoś napisze part a dwóch osób wyśle następną cześć w tym samym czasie któryś z nich musi zkasowac swój part może wtedy robić dalej party
5. jeszcze coś wymyśle
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.